Şimdi Ara

uzun yol otobüs anilarimizi yazıyoruz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
196
Cevap
39
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yaşındayken yanıma 25 yaşlarında bir adam oturdu. Adam iki kişilik koltuğun 1,5 luk kısmını kkullanıyor. Bacaklari yaymış onunede laptopu almisti. Dedim rahatsiz oluyorum biraz cekilir misiniz falan ama adam cevap bile vermedi laptopla ilgilenmeye devam etti. Iki uc kere daha dedim bu yine takmadi, neyse ikramlari dagitti muavin. Ondan sonra ilk virajda elimdeki nescafe beyefendin laptopuna ve birazi da ustune yanlışlıkla döküldu

• Hocam herşey güzeldi de şu eti benim o yiyor kısmını çözmem biraz zaman aldı Et senin de o yiyormuştan tut kıza tecavüz etmek isteğine kadar yordum😅😅

• quote:

Orijinalden alıntı: danger-gddr

Antalyadan otobüsle giderken denize bakıp müzik dinlemenin verdiği his müthiş birşey

Al benden de o kadar. Otobüs anıları dendiğinde sadece yolda keyifli bir şekilde dinlediğim kaliteli müzik geliyor aklıma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

6-7 yaşındayım sanırım. Belki daha küçük. Tam böyle televizyonda haberlerde otobüs kazalarının bolca olduğu zamanlar. Neyse, öyle bizimkiler bilet almış, Ankara'ya dedemlerin yanına gideceğiz. Babam; annem, ben ve kız kardeşimi otogara bırakacak. Sabah çok erken, karanlık daha hatırlıyorum.
    Uyandırdılar beni. Gitmek istemiyorum dedim. İçime mi doğdu nedir bilmiyorum, binmeyeceğim otobüse. Neyse giyindik, çıktık evden. Başladım ağlamaya. Gitmeyeceğim diye. Nasıl yırtıyorum ama kapının önünde. Asansörde falan zor tuttular beni. Bina kapısından çıkmadım, yerden yere vuruyorum kendimi. Sokağa çıkartamadılar. Anlam da veremediler yaptıklarıma. Gerçi ben de veremedim.
    Neyse, 10-15 dakika bağırışmanın sonucu baktılar ikna edemiyorlar beni, olmuyor, dediler tamam dönelim. Çocuğun bi bildiği var demek.
    Döndük, yattık.
    Neyse, akşam haberleri izliyoruz, otobüs kazası falan olmamış. Firmayı aradılar, otobüs sağlam varmış.
    Neden cingar çıkardım bilmiyorum ben de...

Yorumunu büyük bir heyecanla okudum ve sonunda çok güldüm Allah da sizi güldürsün.

• Yıl 2013/aralik guzergah:Ankara-Van
    Ucak bileti kalmadigi icin 21 saatlik yola "seve seve" cikmis bulunduk.Yagmurlu bir pazartesi gunu rahatlik niyetiyle otobuse bindim.Fakat o da ne otobuste bir koku var nasil anlatsam boyle sanki birisi otobusun icine s.çmis ustunede agir bir parfum sıkmislar tarif edilmez agir bir koku.
    Neyse gecer heralde dedik kokuyu bosverdik.Otobus kırmızı isikta durmus 80 saniye felandi onumdeki amca muavini cagirdi ve o soruyu sordu "tuvalet molasimi" yok amca dedi devam ettik.Ama otobus her durdugunda istisnasiz tuvalet molasimi diye soruyor.Zaman boyle gecerken yavas yavas belimde fitik olustugunu hissediyodum.Yozgat gecildi,Sivas gecildi,Erzurum gecildi derken Agri da yuksek bi tepeyi cikarken yaklasik 1 saat mahsur kaldik.Daha sonra kurtarma ekibi felan yolu actilar bu sefer otobus tepeden assagi inerken kaymazmi 2 taraf ucurum bizim kelleler koltukta hazir bekliyo.Neyse allahtan bisey olmadi ve artik hayal kurmaya basladim Vanda buyuk bir otogar vardir orda polis araci gelene kadar guzelce uyurum diye.Saat 4.30 muavin van otogarina geldik dedi.Gozumu bi actim otogar yok.Nasilmi 2 tane konteynir oda koymuslar(yalan degil gercekten)konteynir. Bu da kaderimmis dedim ve beklemeye basladim... Begendiyseniz devaminida yazayim beyler devami daha heycanli

EDİT:bu da devami beyler
    Neyse benle konusmaya calisan suriyeliler beni uzaktan kesen sakap tirasini yeni olmus bir vanli kiz derken zaman gecti tam 6 saat sonra saat 10.30 polis araci geldi aldilar beni merkeze polis evine goturduler orda bi cay ictim sonra bi gezeyim bakalim vani dedim(demez olaydim.Neyse rus carsisi var oraya git dediler gideyim dedim.Yolda yavas yavas yuruyorum ama her adimda kacak sigaraci neyse 30 dklik arayis sonucu buldum orayi.Bi tuvalete gireyim dedim cami tuvaleti giriste 1 tl yaziyo bi ciktim tuvaletten adam 5 tl demesinmi.Arkasindada 3 tane adam seytan diyo cek silahi sık topuguna ama totom yemedi verdim mecburen ve polis aracina bindik.Guzergah neresimi? HAKKARİ...

Neyse polis aracina bindik gidiyorum 32 virajmi ne diyolar tam hatirlamiyorum tam 32 tane viraj var be bi tepeye cikiyo(lan tunel yapsana) bismillah dedik girdik ilk viraja.Çık allah çık ortalarina geldik tepenin ama bir tipi var anlatamam 2-3 metre onun gozukmuyo ve beklenen oldu tam tepeye az kaldi diger araclar gecti biz gecemedik 2 tir kaydi yolu kapatti 2 saatlik bekleyis sonucu yol acildi bi 200 metre gitmedikki otobus cikmiyo zincir takilacak.Bi baktim tum polisler uyuyo sofor ben ve 2 arkadas indik zincir takmaya.Sonuc husran ilk inen bendim birak zincir takmayi daha tekerin yanina varmadan agzim gozum karla doldu zinciri takamadik.Neyseki bi minibus durdu allah razi olsun yardim etti (otobuste 30 polis var hepsi erkek hicbiri yerinden kalkmadi) .Neyse boyle boyle gittik.Ve mola verdik Van Baskalede fakat o da ne sofor yoruldu kullanamiyo bizimde memlekette dolmus hattimiz oldugundan surmeyi biliyorum bismillah dedim bastim marsa yavas yavas 2 saatlik yolu 4 satte aldim.Dusunun 30 can size emanet yol yok buzda gidiyo araba neyseki sonunda lojmana girdim ister inanin ister inanmayin arka 2 lastik 4 saat te catlamis. Hikaye bu kadardi hayatimin en kotu 2 gunu diyebilirim kendinize iyi bakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dixonbrothers -- 4 Şubat 2015; 11:03:17 >

• dixonbrothers D kullanıcısına yanıt
    Yaz merak ettim

• Bi uyumusum anlatamam...

• quote:

Orijinalden alıntı: dixonbrothers

Yıl 2013/aralik guzergah:Ankara-Van
    Ucak bileti kalmadigi icin 21 saatlik yola "seve seve" cikmis bulunduk.Yagmurlu bir pazartesi gunu rahatlik niyetiyle otobuse bindim.Fakat o da ne otobuste bir koku var nasil anlatsam boyle sanki birisi otobusun icine s.çmis ustunede agir bir parfum sıkmislar tarif edilmez agir bir koku.
    Neyse gecer heralde dedik kokuyu bosverdik.Otobus kırmızı isikta durmus 80 saniye felandi onumdeki amca muavini cagirdi ve o soruyu sordu "tuvalet molasimi" yok amca dedi devam ettik.Ama otobus her durdugunda istisnasiz tuvalet molasimi diye soruyor.Zaman boyle gecerken yavas yavas belimde fitik olustugunu hissediyodum.Yozgat gecildi,Sivas gecildi,Erzurum gecildi derken Agri da yuksek bi tepeyi cikarken yaklasik 1 saat mahsur kaldik.Daha sonra kurtarma ekibi felan yolu actilar bu sefer otobus tepeden assagi inerken kaymazmi 2 taraf ucurum bizim kelleler koltukta hazir bekliyo.Neyse allahtan bisey olmadi ve artik hayal kurmaya basladim Vanda buyuk bir otogar vardir orda polis araci gelene kadar guzelce uyurum diye.Saat 4.30 muavin van otogarina geldik dedi.Gozumu bi actim otogar yok.Nasilmi 2 tane konteynir oda koymuslar(yalan degil gercekten)konteynir. Bu da kaderimmis dedim ve beklemeye basladim... Begendiyseniz devaminida yazayim beyler devami daha heycanli

EDİT:bu da devami beyler
    Neyse benle konusmaya calisan suriyeliler beni uzaktan kesen sakap tirasini yeni olmus bir vanli kiz derken zaman gecti tam 6 saat sonra saat 10.30 polis araci geldi aldilar beni merkeze polis evine goturduler orda bi cay ictim sonra bi gezeyim bakalim vani dedim(demez olaydim.Neyse rus carsisi var oraya git dediler gideyim dedim.Yolda yavas yavas yuruyorum ama her adimda kacak sigaraci neyse 30 dklik arayis sonucu buldum orayi.Bi tuvalete gireyim dedim cami tuvaleti giriste 1 tl yaziyo bi ciktim tuvaletten adam 5 tl demesinmi.Arkasindada 3 tane adam seytan diyo cek silahi sık topuguna ama totom yemedi verdim mecburen ve polis aracina bindik.Guzergah neresimi? HAKKARİ... DEVAM EDEYİMMİ

Devam

• Csb @dixonbrothers

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar inanıp inanmamak size kalmış burdan herhangi bir çıkar sağlamıyorum
  • Gece yolculuğu sırasında mola yerinde zombi saldırısına uğramıştık. Tüm tayfa ve yolcular zombi ye dönüşmüştü. Bende mola yerinden limonlu popkekleri yem yaparak hepsini yendim. Boş otobüsle drift yaparak memlekete gittiğimi hatırlarım. Bayağı gençtim o zamanlar

• gittiğim yerden aynı günün akşamı geri dönmüştüm. giderken de hiç uyuyamamıştım. dönüşte öyle bir uyudum ki 8 saat kimse uyandıramamış muavin uyandığımda helal olsun böylesini görmedim demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 4 Şubat 2015; 11:59:20 >
  • Her zaman pencere kenarı alırım, otobüs yolculuklarında uyuyamayanlardanım. Bir gün bindim otobüse baktım yerimde oturmuş bir dAYI, uyardım o koltuk benim müsade ederseniz yerime geçeyim adam inatla kalkmadı. İzmir Turizm gibi bir firma müşteri memnuniyetini çok da sallamaz, muavin de ilgisiz kalınca ben de kendimce bir ceza verdim bu dayıya. 8 saat süren yolculukta uyuyabildiğim kadar uyudum, uyuyamadığımda da gözümü yumdum, ne tuvalete ne molaya inemedi adam. Öyle tahmin ediyorum sonraki yolculuklarında koridor tarafından bilet olmıştır.

Bir keresinde de bir doğu firmasıyla yolculuk yaparken muavinden klimayı açmasını istedik, adam klima bozuk kapıyı açayım dedi, gecenin bi yarısı şehirler arası yolda içerisi efil efil esmekteydi...

• Merhaba. Cancağazım
    fakir olmadığımdan hiç otobüse binmedim
    oxikerim
    iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

Ankara'da okuyorum. Geçen sene kardeşim 8. sınıftı teog sınavları bitti 1 haftalığına yanıma geldi oradan beraber Sinop'a dönecez. Neyse 1 hafta geçti dönüş vakti geldi.Ulus tan metroyla kızılay ordan ankarayla aştiye gidecez. 1 saat önceden çıktık metroya indik tam biz girdik metro kaçtı rahat 10-12 dk bekledik yeni metroyu aştiye girdiğimizde saat tam 10du arabanın kalkma saatiydi. Koşa koşa perona gittim fakat otobüslerin geldiği kata girmişim yukarı kata yardırdık tabi sonuç hüsran otobüs kaçmış. Otobüs firmasına gittik hemen şoförün telefon numarasını aldık aradık adam " yeğenim telaş etme taksiye atla gel gimat a doğru yavaş yavaş gidiyom ben " dedi. İyi güzelde taksi kaç lira yazar oraya diye düşünmeye başladım cepte 25 lira var . 2 taksiciye sordum 30 dedi 3. sü 25 e götürürüm dedi neyse atladık gittik otobüse yetiştik ve bindik. O ara da Sinop'tan arkadaşlarım haber bekliyor benden mesaj attım yetiştik ama hala içimde bir huzursuzluk var diye. Arkadaşta tamam oğlum binmişin işte hadi sabah görüşürüz dedi. Neyse Kastamonu'ya geldik kardeşim beni uyandırdı abi tuvalete gidicem para ver diye . Verdim ben uyumaya devam ettim. Sonra muavin uyandırdı beni "Yanındaki nerde ? " dedi. Lan bi baktım kardeşim yok otobüs şehirden uzak saat sabahın 4 ü . Muavin başladığı sayıp sövmeye çoluk çocukla mı uğraşcaz 2. oluyo bu falan ben ne yapacağımı bilemedim halbuki suç muavinin saysana sen otobüsü kaldırmadan önce. Neyse ben yolculardan özür dilemeye başladım mecbur otobüs geri dönecek te otobandayız direkt u yapamıyoruz . Allah'tan şoför babacan çıktı sıkıntı etmedi. Neyse o ara şoförün telefon çaldı karşıdaki basıyor fırçayı yolcu unutmuşunuz diye. Muavin iyice dellenmeye başladı ben de sinirlendim bir şeyler diyecem ama yüzüm yok . Neyse tam kavşaktan dönecez yanımıza bi otobüs geldi bi baktım kardeşim geliyor ordan bi otobüse bindirmişler hemen Allah'tan. Lan dedim nerdesin adamdaki rahatlığa bak 20 dk boyunca tuvalette mıçılır mı . Neyse kazasız belasız atlattık yolculuğu.

bir daha getirme kardeşini oglum onda bir ugursuzluk var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Bende hostluk yaptım geçen sene bel altı hikâyeleri anlatmıştım normal olanları anlatiyim ;

İzmir otogarindayiz yolcuları alıp Angara'ya gidecez. Ortam çok kalabalık herkes deli gibi otobüsünü arıyor. Gelen geçen bana bi şeyler soruyor. Bende tüm yolcuları aldim tek koltuk boş diğerleri dolu olması gerekiyordu. Tam yola çıktık telefon geldi son dakika yolcusu var diye. Ben yolcuyu almaya gittim. Saha görevlisine soruyorum nerde diye. Adam bilmiyorum bilaz önce buradaydı Uşak'a gidecekti diye. Bende saçmalama olum ne Uşak 'ı dedim gittim. ( Uşak 'ı Doğu Anadolu 'da bi il zannediyordum :)) Şoföre bas gaza gidelim yolcu yok hem Uşak yolcusuymus dedim. Adamda başlarım böyle işe dedi bastı gitti. Sonra mola verdik bi host yolcuyla yanıma geldi. "Unuttuğun yolcuyu getirdim." diyor. :) Kadın " ben sana Uşak'a gideceğimi söylemiştim niye beni almadin? " diyor. ( çok anlayışlıydi ama) o gün Uşak 'in Ege 'de olduğunu anlamıştim.

şöföre uşak yolcusuymuş deyince söför bişi demedimi ya?

Bu arada otobüs yolculuklarını severim ama çok uzunsa miğdem bulanır. Hostluk yapmayı düşünebilirm yazın. Ne kadar alıyordunuz, tavsiye eder misiniz?

Otobüsler 1 saat moladan sonra (bazen daha az) tekrar yol yaparlar. O yüzden sabırsızdı. Ben yolcunun olmadığını söyler söyledim başlarım yolcusuna deyip bastı gitti. :)

Bende yazın çalıştım. Kesinlikle tavsiye etmem , unut gitsin. Max. 1600-1700 Min. 1000-1100 ₺

Neden tavsiye etmezsiniz, onuda söylerseniz içimde soru işareti kalmayacak :)

Max para iyiymiş aslında burada aptal aptal yerlerde sigortasız çalışacağıma o para iyide ilk girene vermezler heralde kimlere veriyorlar onu

• Sofya-istanbul yapıyordum
    subat ayıydı
    az arkalara doğru ünv.li bir genç yalnız başına oturuyor
    neyse çıktık yola montundan aksamdan kalan yarım şişeden fazla vodkasını cıkardı
    kapagına dökerek içmeye uğraşıyor, kulaklık kulagında metal dinliyor :)
    sonra hostes bayan gördü bunu biri boş biri kola dolu iki pls. bardak verdi
    eleman kapıkuleyi göremedi
    nakavt :)
  • Birgün tatile abimin yanına gidiyorum muğlaya.otobüsün camında Wifi facebopk Twitter stickerları vardı, sonra aklıma bir ****lik geldi telefonumu Modem yaptım isminide otobüs firmasının ismini 'Kamilkoç WİFİ' yaptım herkez muavine Wifi şifresini soruyor muavinde Wifimiz arızalı çalışmıyor diyordu ulan kahkaha atmıştım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: armetyo

Birgün tatile abimin yanına gidiyorum muğlaya.otobüsün camında Wifi facebopk Twitter stickerları vardı, sonra aklıma bir ****lik geldi telefonumu Modem yaptım isminide otobüs firmasının ismini 'Kamilkoç WİFİ' yaptım herkez muavine Wifi şifresini soruyor muavinde Wifimiz arızalı çalışmıyor diyordu ulan kahkaha atmıştım. :)

alıntı yazaydın sonuna iyiydi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.