Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
24.261
Cevap
606
Favori
1.171.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FanBoylar birazdan sana dalacak :)

Nasa: bir meteor yaklasiyor ve hic bir sey yapamiyiz Dunya yikilacak

butun borsalar dipte, herkes aglamakli, hisseler dipte ,

Sasaniler : inanmayin arkadaslar , kesin yalan, alim firsati , herkes alsin , spek haber

butun dunyada Tavan giden bir hisse var oda SASA

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• Buraya birkaç satır bilgi alırım fikir dinlerim diye geliyorum ama bu çocukça alaycı mesajlar artık kabak tadı verdi. Hayali portföyler ile investing forum tarzında mesajları okumak keyif vermiyor. Buradaki tüm emekleri için ozbey’ teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Gerçek yatırımcılara bol kazançlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam tbn ne alım koymuş sabahtan beri sata sata bitiremediler.

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm
  • Sasa 1 Kasım'da ki fiyattan daha aşağı inmis yuh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt

sasası olanın satası gelir Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 30 Kasım 2022; 15:50:36 >
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    Biri kızmış zaten biraz zoruna gitmiş çocukça yazılar falan demiş.

• turcoblanco kullanıcısına yanıt

Sonuna kadar katılıyorum. Konu iyice alay etmeye çalışanlar yüzünden "Gereksiz Mesajlar" bölümü gibi olmaya başladı, investing'e doğru emin adımlarla gidiyor.

Birçok arkadaşın yapmış olduğu analizler ve yorumlar gerçekten yararlı. En azından o arkadaşların (özellikle de konu sahibinin) emeğine saygı duymak lazım.

• Geçen ay Garanti bankasından Bes sisteminde aldığım fonların aynısını almıştım.Bugün bi karşılaştırayım dedim.Aynı fon Hisse Senedi normal aldığım zaman daha çok kazandırmış, Bes sistemi dahilinde aldığım ise az bi fark var arasında ama aynı değerde değiller.Neden böyle ki ?

• balon hisselerden başka hisselerin de konuşulmasını istiyor insanlar. Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

• RichardB kullanıcısına yanıt
    Alınganlık yapacak bir şey yok, milyar dolarlık şirketin sahibi çıkmış, valla hissemiz neden bu kadar yükseldi biz de anlamadık, almayın hissemizi demiş. Yeterince garip bir durum.

• Uzun Vadeli Borsa Yatırımı GünlüğümKARAVANDA BORSAyoutube
    Borsa çok bilinmeyenli denklem gibi görünsede aslında temel kuralları olan yatırım aracıdır.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wi3a0UCHsj0
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Hocam euren eklemek için bir hisse ile vedalaşmam gerekiyordu oda yeo oldu. Ben patronların sürekli hisse sattığı bir şirkete katılım sağlamamaya çalışıyorum kendi fikrimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CONSE

%100 bağlı ortaklığımız Tenera Enerji Ticaret A.Ş. tarafından, 19.11.2022 tarihinde yayınlanan Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik kapsamında, 2 ayrı depolamalı elektrik üretim tesisi projesi için toplamda 100 MW gücünde güneş enerjisi üretim santrali ve bu santrallere bütünleşik 100 MWsaat kapasiteli elektrik depolama tesisi kurmak için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na bugün önlisans başvurusunda bulunulmuştur. Önlisans başvurularının uygun bulunması halinde projelere ilişkin gelişmeler yatırımcılarımız ile ayrıca paylaşılacaktır.

• KONTR

10.05.2022 ve 10.08.2022 tarihli KAP açıklamalarımız doğrultusunda; 

%100 bağlı ortaklığımız Pomega Enerji Depolama Teknolojileri Anonim Şirketi (Pomega) sermayesine;

•  İş Portföy Yönetimi A.Ş. Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ("İş Portföy") tarafından 210.000.000 USD değerleme üzerinden 21.000.000 USD fon aktarılarak emisyon primli olarak, tahsisli bedelli sermaye artırımı yoluyla %10 oranında ortak olunması yönünde,

•  Rubellius Nucleus Investments SARL ("Rubellius") tarafından 210.000.000 USD değerleme üzerinden 2.100.000 USD fon aktarılarak emisyon primli olarak, tahsisli bedelli sermaye artırımı yoluyla %1 oranında ortak olunması yönünde,

Bağlı ortaklığımız Pomega Enerji Depolama Teknolojileri A.Ş., İş Portföy Yönetimi A.Ş. Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ("İş Portföy) ve Rubellius Nucleus Investments SARL ("Rubellius") arasında Sermayeye İştirak ve Pay Sahipleri Sözleşmesi bugün imzalanmıştır. 

Kapanış (sermaye artırım) işlemleri çerçevesinde sermaye artırımının tescili gerçekleştirilecek ve kamuoyuna duyurulacaktır.

• DNISI

Şirketimizin 05.04.2022, 06.08.2022 ve 08.08.2022 tarihli Özel Durum Açıklamalarıyla kamuya duyurulan ve 5. üretim tesisimiz olan Elastomerik Kauçuk Üretim Tesisinin 14.000 m2 olan çatı alanına kurulan Güneş Enerji Santrali (GES) yatırımının tamamı devreye alınmış olup elektrik üretimine başlanmıştır.

Devreye alınan bu yatırım sonucunda, söz konusu GES üretim tesisimizde yılda 3.000.000 KWh (2.056 KWp) elektrik enerjisi üretilecek olup, Şirketimizin elektrik enerjisi ihtiyacının yaklaşık %50'sini karşılayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

• KMPUR

Şirketimiz, otomotiv sektöründe ses yalıtım sistemlerinin üretimi ile ofis ve otomotiv koltuğu sektöründe esnek köpük sistemlerinin üretiminde otomotiv lastik atıklarından elde edilen karbon esaslı geri dönüşüm malzemesi Grafeni kullanarak ürün portföyüne Grafen esaslı iki yeni ürün eklemiştir.

Yapılan çalışmalar, Grafen esaslı ses yalıtım sistemlerinin geleneksel sistemlere oranla ses absorpsiyonunda %65 oranda iyileştirme sağladığını ve Grafen esaslı poliüretan köpüklerin hafiflik özelliği sayesinde otomobilin toplam ağırlığına neredeyse hiç etki etmeden köpük sistemlerinin mekanik özelliklerini iyileştirdiğini göstermiştir.

Bu iki yeni sistemle bir taraftan ekstra malzeme kullanımına gerek kalmadan yüksek performans sağlanırken, diğer taraftan malzeme sarfiyatının önlenmesi ve üretimdeki karbondioksit salınımının azaltılması hedeflenmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

• YYLGD

İhale Bedeli

50.412.500 USD (938.650.503 TL)

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) tarafından açılan Buğday ihalesine 29.11.2022 tarihinde vermiş olduğumuz teklif kapsamında Şirketimiz uhdesinde kalan miktar 07.12.2022-17.02.2023 tarihleri arasında teslim edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.