Şimdi Ara

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ry4n Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
24.885
Cevap
604
Favori
1.258.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
92 oy
Giriş
  • Çok anlamam bu işlerden ama, Borsanın Btc si iniş takımını açtıysa,8500 leri bi görelim bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

resesyon diye anırdıkları yurtdışında bile yeşil görüp rahatlayabiliyoruz.

isterse 5 bine düşsün toprağına tükürük bile atmam.

faiz inecekmiş de girişimciler iş kuracakmış. krediyi çeken ev alıp kiraya vermese inanıcaz.

Gören de katma değerli zkmsonik iş kuruyorlar sanır.

• Portföyde yine bilançosu açıklanmayan bir Yeotk kaldı. Adamlar istikrarlı bir şekilde hep son günü bekliyor. 3 şirketin en azından ikisi zarar etmemiş. Bu devirde zarar etmeyen şirket bulmak bile bir mesele. Yüksek faiz ve enflasyon devam ettikçe borsada işimiz zor...

• Adamın 1000 tane çalışanı var,masrafları girdisi çıktısı var. maliyeti vs vs bu zamanda patronlarada kızamayız.iş yapmak kar almak hakketen çok zor o yüzden yok bu şirket böyle bu şirket şöyle benim kağıt zarar felan filan geçiniz.para koy uçsun kaçsın yok öyle bir dünya, bu işe giren zararı iliklerine kadar yaşayacak.memleket yangın yeri işveren iyi dayanıyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirbaran01 -- 2 Mayıs 2025; 22:44:36 >
  • köti bilançolara rağmen abd yürüyor ama bizimki iliklere kadar yaşayacakmış Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahol dolar grafiği

çoğu hissede benzer grafik var özellikle sağlam bist30 hisselerinde

yarın gelecek enflasyon verisiyle buradan bir dönüş de görebiliriz veya yeşil kutumuza temas hatta içine biraz giriş ve o şekilde yukarı gidiş.

burada tek invalidation (ihlal) reisin çıkıp bir şeyler demesi, bir kayyum, bir kanalın inşaatından bahsedilmeye başlanması, cevdet beyin istifası? (mehmet şimşek ihtimalı daha düşük ama korkunç olur), sırrı bey'den çok daha büyük birilerinin vefat etmesi vs vs...

Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm

rezervlerimiz Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

bu arada dikkat ettiyseniz sahol grafiği ile rezervlerin grafiği resmen aynı.

açıklanan son "tedbir"

maalesef insanlar bu kararı kutlamış "bizimkiler doğru yolda!" falan demiş ancak bunun kokusunu bilen bilir. panik ve çaresiz bir şey bu..

ne zaman kurda bir hareket olmuşsa öncesinde olanlar bu tarz şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 4 Mayıs 2025; 23:46:48 >

• ry4n kullanıcısına yanıt

SAHOL bir örnek mi ? yoksa SAHOL almayı düşünüyor yada elinizde güvenerek tutuyor musunuz?

SAHOL KCHOL gibi holding hisseleri ve bankalara pek uzun vadeli güvenemiyorum ama sizlerden de bir görüş almak isterim bu konuda

Koçu satış şekillerine bakın, 1 yılda 60 milyon lot, 25 milyonu sadece 19 mart-5 mayıs arasında ve hala daha her gün 2 milyon satarak malı çıkıyorlar. Bu tersine dönmeden alım yapılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 6 Mayıs 2025; 9:38:52 >

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

evet. piyasada en pratiği ve arayüzü sade olan o

Evet alım satım olarak bakılınca iyi yerde hatta denilen gibi bedavadan biraz pahalı. (Kırmızı olan ortalama 610 günlük ortalama)

Normalde teknik analize çok bel bağlamıyorum fakat kısa dönem fiyat hareketleri için baya işe yarıyor.

KCHOL'den ziyade almak istediğim hisseler var ama uzun vadede KCHOL SAHOL ve bankalar gibi hisselere yaklaşamıyorum.

önceki şu gördüğünüz yeşil yere geldi orası önceden fiyatı 6 dolardan 10 dolara taşımış

ya şimdi alın ya da sonsuza kadar susun, buradan almıyorsanız 6 dolara düşeceğini düşünüyor olmanız gerekiyor.

Milyar borçları olanlara dokunma gel bizimkine haciz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 7 Mayıs 2025; 20:59:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Borç neydi benimde var ufak bir miktar maliyeye.

Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • espial kullanıcısına yanıt
    31 Ocak 2025 vadeli kdv borcum var 4 aylık borç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkürler benimkinin vadesi geçeli 1 ay falan olmuştur daha gelmez o zaman.

Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • Benım de GSS borcum var, haciz gelir mi ? Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm 

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.