Pazartesi ve salı alımlarımı tamamlamıştım ama bendeki hisseler kıpırdamıyor. |
Uzun Vadeli Borsa Yatırımı Günlüğüm (1144. sayfa)
-
-
yarın iyi kıpraştıracaklar sanırım
-
Metaller ne düşmüş altın gümüş %6 inmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir gyo şirketi bu faiz ortamında 10 milyar kâr yazmış
sahol 10 milyar zarar
-
-
Özbeyi niye dışladınız burdan adam dolar konusuna tesla almak yazmış sabah :D küsmüş size haberiniz olsun :D
-
Hocam gelen gelen bilançoları atın bari. Konu sahibi olarak siz yazmayacaksınız da kim yazacak?
Hocam kaç yaşındasınız bilmiyorum ama küsturmek istemedim sizi , kirdiysam özür dilerim buyrun lütfen.
@ozbey08
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 6 Kasım 2024; 22:32:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabah 38032usd
gece 38819usd
Trump kazanırsa tesla uçar öngörüsünde bulunup
tesla hissesine bir 10bin usd yatırsaydım şimdi köşe olmuştum. ama tek 1 hisseye o kadar para gömer miydim hem de %50 ihtimalli oyunda bilemiyorum.
gerçi milli piyango oynamak tan 1 milyon kat daha yüksek ihtimaldi.
neyse 4 yılda bir gelen fırsatı kaçırdık. ama 4 yıllık trump iktidarında tesla hisseleri daha çok artar. çünkü vergi indirimleri,devlet teşvikleri alacak+ çinli rakiplerine çok ciddi ek gümrük vergileri gelecek.
-
kriptolar da fırladı
-----
Arkadan binlerce tecavüz edilmiş TL'nin ön kaportaya bakıp bekaretini kontrol edenler "değerini korumuş" diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayKukla -- 6 Kasım 2024; 23:26:35 > -
Trump, Elon’a bakanlık falan bile berebilir.. ikisnin arası çok iyi.
Millet sıradaki başkan adayı Elon diyor hatta :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostlar ons altındaki bu düşüşü ne olarak görüyorsunuz ekleme zamanı geldi mi biraz daha beklemek gerekir mi
38906usd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 7 Kasım 2024; 9:48:29 > -
dünkü +4 endexde gitmeyen yanlar bugün dibe doğru gidiyor.
-
Amerika borsasına nasıl girebiliyoruz
İlgilenen varsa eth haftalık grafiği harika, ons 1800 dolara falan da düşmüyor. Eth hafta sonu dahil düşse de genel görünümü iyi x (formerly twitter)Lark Davis (@TheCryptoLark) on Xhttps://x.com/TheCryptoLark/status/1854479503906484697
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 7 Kasım 2024; 18:12:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hangi ileri zekalı ons 1800 dolar olacak demiş merak ettim hemen engelleyim
-
ciddi mi diyordu şaka mı yapıyordu bilmiyorum
ama sanırım altın satıp aylık %3 faize girmek (trump ile dolara ne olacağı da belli değil, belirsizlik var) veya şunu almak bilim dışı:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 7 Kasım 2024; 19:5:43 >
-
Şu eth bir ralli yapsa bütün altcoinlere can suyu olacak, btc aylar yıllar oldu altları ezip duruyor. Özledik o muazzam yükselişleri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 7 Kasım 2024; 20:33:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X