Şimdi Ara

Uzun Türkçe soruları ve zor Matematik soruları olan denemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Türkçe soruları ve zor Matematik soruları olan denemeler hangileri arkadaşlar?Son hafta çözmeyi planlıyorum.Şu ana kadar Fem 10lu Fem 6lı çözdüm.Fem 4lünün 2si bitti.Hep Fem çözdüm sıkıntı yaratibilir mi?Fem 2li alacağım birde ama az gelebilir.

Dediğim gibi uzun paragrafları ve kaliteli Matematik soruları olan denemeleri söylerseniz sevinirim.

• son hafta kolay bişeyler çöz kanki napcan zoru .zoru sonamı saklıyacan moralin falan bozulmasın ama proysan sıkinti yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanueL -- 16 Mart 2013; 14:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanueL

Femm .

10lu 6lı 4lü çözdüm.2li ve 8li alayım o zaman.Peki hocam hep aynı yayının denemelerini çözmüş olacağım.Sizce sıkıntı olur mu?
  • Başka önerileri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: ottomanueL

Femm .

10lu 6lı 4lü çözdüm.2li ve 8li alayım o zaman.Peki hocam hep aynı yayının denemelerini çözmüş olacağım.Sizce sıkıntı olur mu?

Sonuçta fem, çok sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fem iyidir de. Soru tipi görmek lazım , bence git başka bi şey çöz.
    Çıkmış soruları çözmediysen körfezin var 5li deneme çıkmış sorulardan oluşturulmuş.
    Ya da 2010-2011-2012 YGSleri satılıyor kırtasiyelerde ösym formatında kitapçık gibi. onlardan çöz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disaridakibiri

Fem iyidir de. Soru tipi görmek lazım , bence git başka bi şey çöz.
    Çıkmış soruları çözmediysen körfezin var 5li deneme çıkmış sorulardan oluşturulmuş.
    Ya da 2010-2011-2012 YGSleri satılıyor kırtasiyelerde ösym formatında kitapçık gibi. onlardan çöz.

Körfezin çıkmış sorular denemesi nasıl?Hangi yıllardaki sorular var?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    çok zor geometri sorusu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_72859504/tm.htm

Bu :D
    Sorular kolay demişler de ÖSYM bunları soruyor, bu saatten sonra neden zor sorularla vakit kaybedelim ki.
    Evirip çevirip aynı soruları sormuşlar zaten , dikkat edersen geçmiş yıllarda pek çok sorunun birbirinin TEKRARI -benzeri demiyorum- olduğunu görürsün.
    Ben ayrı ayrı kitap olarak almıştım hepsini, 47 yıl.
    Ama şimdi kitap almaktansa çıkmış sorular denemesi daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.