Şimdi Ara

Uzun soluklu bir ilişkiden sonra bekleyen yalnızlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ceoarss

bir çiçekten daha fazla bal alamıyorsan , rotayı farklı bir çiçeğe yönelt. Özgüvenini topla, herşey biter ve herşey yeni saşlar.Denememezlik yapma , hayat kısa bilesin.Moralini bozmak istemem lakin , kızın kafasını karıştıran biri olabilir ; tecrübelerle sabit..

Farklı kızlara bakamıyorum dostum.. Çok buyuk bir yer açti bende kimsenin kolay kolay doldurabilecegini zannetmiyorum ve işin zor tarafi da bu zaten.. Kimseyi hayatima alabilecegimi sanmiyorum..Nasil olacak bilmiyorum

@yorgun şair Dertleşelim hocam senin problem nasıl pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmert02 -- 22 Mart 2016; 20:56:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafkafkafsinsinsin kullanıcısına yanıt
    O kabullenmek aşamasina gelemedim hocam. Sanirim sikinti orda. Çok ciddi şeyler yaşamişsiniz ve çok zor gunler atlatmişsiniz inşallah siz de kendinizi toparlar daha nice insanlarla karşilaşir mutlu olursunuz.

• 26 yaşında evlilik hayalleriyle yaşarken tattım bu duyguyu, düşünüp kendini üzecek çok şey var. Kim ne derse boş, çok üzüleceksin. İyi yanı, benden 2 sene daha çok yeni kızlarla tanışma ve bu hayalleri kurma şansın olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmert02

quote:

Orijinalden alıntı: ceoarss

bir çiçekten daha fazla bal alamıyorsan , rotayı farklı bir çiçeğe yönelt. Özgüvenini topla, herşey biter ve herşey yeni saşlar.Denememezlik yapma , hayat kısa bilesin.Moralini bozmak istemem lakin , kızın kafasını karıştıran biri olabilir ; tecrübelerle sabit..

Farklı kızlara bakamıyorum dostum.. Çok buyuk bir yer açti bende kimsenin kolay kolay doldurabilecegini zannetmiyorum ve işin zor tarafi da bu zaten.. Kimseyi hayatima alabilecegimi sanmiyorum..Nasil olacak bilmiyorum

@yorgun şair Dertleşelim hocam senin problem nasıl pm attım.

Kardeş o dediğin başka kıza bakamama durumu 1 yıl içinde geçer merak etme. Ama sen görüşmeyi ne kadar sürdürürsen o kadar sürüneceksin. Lafımı dinle, acilen kızla görüşmeyi bırak ve unutmaya bak. Görüştükçe unutamayacak daha da acı çekeceksin çünkü.

Ben de 5 yıllık sevgilimden ayrıldım ve 2 sene daha görüşmeye devam ettim, çok acı çektim. Ne zaman ki görüşmeyi kestim, acılarım dindi, unuttum ve başkalarından hoşlanmaya başladım. Boşuna kendine acı çektirme, görüşmeyi kes o kızla.

• Evlilik planı kurmuyorsa sevgiside batsın sevdası da dostum. Arkadaşı için beni satacak kız aşkımdan ölsemde umrumda olmaz. Kendine Kendince fedakar olan birini bul hayatına devam et. Arkadaşlık vs öyle şeylere bulaşma. Arkadaş kalınmaz. Bitirirsin engellersin kapanır konu. Burdada ne çok sevdalılar var anasını satayım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bi kiza yazdim, ondan sonra baska birine hala yazmadim. Onun yalnizligi var, hala hatun ariyoz, ama umudum kirilmadi degil

• 2 senelik bi ilişkim vardı, bi şekilde bitti sonra hayatımda kimseyi istemiyorum diyen kız 1 sene sonra nişanlandı, kapandı falan allah yoluna gitti (yersen) nişanlandığı kişi 29 kendisi 20 yaşında ne aşk ama. Şimdi bunu niye anlattın diyeceksiniz haliyle, şunu anlatmak istiyorum hayattta yemediği nane kalmamış, bunlarıda gayet normalmiş gibi yansıtan biri bile bunları yapıyorsa bu hayatta çektiğmiz aşk acıları yalan. Yani gereksiz, ne için aşk içi çekiyoruz abi ? Karektersiz ne düşündüğü, istediği belli olmayan kişiler içinmi ?

Lütfen bakın etrafınıza insanlar nekadar güzel "Mutluyuzz" rolü yapıyor farkında degilmisiniz ? Herşey okadar göz önündeki artık, okadar basit ve kolayki insanlar rol yapmaya alıştı resmen. Oyuzden terk edilen aldatılan nebiliyim çok acı çeken ne olursa olsun sadace yanımda olsun diye dua eden insanlar var mutlaka burda. Yapmayın abi ben yaptım, dedimki hayat durdu l.n, yok yani işlemez daha zaman öyle bir acıkı geçmez dedim daha yüzüm gülmez benim yapamam dedim defalarca, uyuyamadım yiyemedim. Ama elime ne geçti ? koca bir : 0

İşte bunu anlayabildiğiniz zaman büyüyorsunuz, olgunlaşıyorsunuz deymediğini anladığınız an tamamlanıyorsunuz aslında. Oyüzden sizden vazgeçen sizi arkanızdan vuran sizi sevmeyen, başkalarının üstünde zıplayan insanlar için göz yaşı dökmeyi bırakın, değmez. Kendi hayatınız, aileniz'den daha önemli ne olabilir ? bir kızı sizin aşkınız sevginiz yüceltir, gözünüzde büyür okadar büyürki aşşağa indiremezsiniz geri. Fakat siz o kızı sevmeyi biraktığınız gün o kız herkez gibidir, hiçbir espirisi kalmaz bunu içinmi okadar acı çektim ben ? diye sorarsınız. Çok sevebilirsiniz, bitebilir herşey olabilir ama bir insan sizden vazgeçiyorsa bırakın gitsin zaten, siz onun için ağlamak yerine kendi hayatınıza odaklanın. Mesela ben yurt dışını gezdim, yeni yerler gördüm, hiç okumadığım kitaplar okudum hedeflerime odaklandım, çünkü bu hayat bize verilmiş ve bir kere geliyoruz dunyaya, bunu başkaları için acı çekmek için kullanmayın.

Mesela ben eskiden duygusal biriydim, belkide bundan kaybettim karşımdaki kızı düşünür laflarımı 2 3 kere tartardım amacım sadace karşımdakini mutlu etmek olurdu, ama son olaydan sonra okadar duygusuzlaştımki korkuyorum bazen insan öyle bi hale giriyoki, niye hissedemiyorum ? diyosun. Yada neden eskisi gibi tepki vermiyorum, bunları yapıncada hayatıma giren kızlar dahada üstüme düştü işin ilginç tarafı o garip. Gerçekten etrafta "Allah nazarlardan korusun" dediğimiz çiftler var istisna olarak. Dediğim gibi hocalar, deymediğini anladığınız gün, olay bitmiştir kolay kolay yıkılmıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: niceworkisc

Evlilik planı kurmuyorsa sevgiside batsın sevdası da dostum. Arkadaşı için beni satacak kız aşkımdan ölsemde umrumda olmaz. Kendine Kendince fedakar olan birini bul hayatına devam et. Arkadaşlık vs öyle şeylere bulaşma. Arkadaş kalınmaz. Bitirirsin engellersin kapanır konu. Burdada ne çok sevdalılar var anasını satayım :D

Valla çok doğru söylüyorsun aslında. Kağıt üzerinde benim de kimseye eyvallahım olmaz derdim hep ama karşına böyle birşey çıkınca o teori hesabı yalan oluyor hocam. Ben çok gururumu yerler altında serdim. Hala da seriyorum belki dayanamayıp görüşmeye devam ederek.

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

26 yaşında evlilik hayalleriyle yaşarken tattım bu duyguyu, düşünüp kendini üzecek çok şey var. Kim ne derse boş, çok üzüleceksin. İyi yanı, benden 2 sene daha çok yeni kızlarla tanışma ve bu hayalleri kurma şansın olacak.

Nasıl atlattınız hocam? Neler yaptınız geçen süreçte ? Şimdi nasılsınız ? Bir tavsiyeniz var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Geçen sene bi kiza yazdim, ondan sonra baska birine hala yazmadim. Onun yalnizligi var, hala hatun ariyoz, ama umudum kirilmadi degil

Biz bulduk da noldu be hocam.. İlk göz ağrısıydı bide.. Aşk'a meşke kapatmak lazım ama Aşk olmadan da olmuyor işte ..

• Ben flört olayını bu yüzden sevmiyorum. Kısa ilişkiler için birşey diyemem ama uzun soluklu ilişkiler de gerçekten sıkıntı. Canından çok sevdiğin,hayatında önemli bir yet kaplayan insanin seni terketmesi,seni öldürmekle ayni şey.

• By Salus kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel özetlemişssiniz durumu. Duygusal değildim ama uzun süreli bir ilişki sonrası insan duygusallığın gözüne vuruyor istemeden de olsa. Hayatımda hiç yapmayacağım şeyler düşündüm. Bundan 5 sene önce gamsız, duygusallıkla alakası olmayan, aşk'a inanmayan kafasına göre takılan bir adamdım. Ne zamanki hayatıma girdi beni çekip çevirdi, düzenli ilişkiye sahip bir insan konumuna soktu. Sonra da ben devam edemeyeceğim deyip bıraktı gitti..

Fabrika ayarlarına dönmek mümkün mü ? Yoksa hayal mi sadece ?
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumun tek çözümü zaman, o acıyı iyice çekki içinde bişey kalmasın. Deymediğini anladığın zaman elbet gelicek merak etme sen acını içinde yaşaki çekecek acın kalmasın.
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    TEK CEVAP 100 LÜK EFE YADA TEKİRDAĞ BAŞKA YOLU YOK
  • ne ara ilişki buldunuz lan
  • İnsan unutmak için sevmiyor ki.

• Görüşmemek daha iyi gibi. Ben de bitmesini istemeyeceğim bir ilişki yaşadım. Hiç görüşmüyorum. Başka şehire gitti o. İnsan arada özlüyor. Yaşadıkları aklına geliyor. Aynı şeyleri yaşamak istiyor vs. Ama onu görmeyip haber almayınca sadece aklına geliyor. Hayatının bir köşesin de kalıyor. Seni etkilemiyor. Ama belki ömür boyu aklına gelecek, unutamayacaksın. Ama uzak dur bence. Dediğin şekilde daha zararlı çıkarsın emin ol.
  • 2.5 seneliğine nokta attık biz de. Nokta attık dediğim o öyle yaptı. İlişkinin içinde ulan ayrılsak ne olacak sanki diye düşünen ben yolunmuş tavuğa döndüm. Hala boşluk hissediyorum içim de. Hatta bu gün eve dönüş yolunda öyle bunaldım ki direk indim dolmuştan yarım saat yürüdüm. Ne başka bir kız için ne de kendim için çabalayacak halim kalmış o an farkettim. Yaktım sigaramı ve açtım şarkımı. Gözümden geçti film şeridi gibi. Garip yani dostlar. 2.5 senelik ilişki beni 10 yaş büyüttü. Renkli converse giyen adamı kösele giyip gömleğine kalem takan bir Ada'm haline getirdi
    Yalnız Cidde'n bakınca o kadar büyümüşüm ki onun uğruna çabalayıp, her gece özlemle kavrulurken. Uzun mesafe ilişkisiydi bir de benim ki. Vakit olunca atlar otobüse giderdim. Sabah 6da sabah serinliği ve sokakların boşluğunda öyle sarılırdık ki. Görse kıskanırdı sanırım mecnun.

• Konuyu bir an ben açtım sandım.O cümleler sanki benim ağzımdan dökülmüş

• ozlemek cok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

2.5 seneliğine nokta attık biz de. Nokta attık dediğim o öyle yaptı. İlişkinin içinde ulan ayrılsak ne olacak sanki diye düşünen ben yolunmuş tavuğa döndüm. Hala boşluk hissediyorum içim de. Hatta bu gün eve dönüş yolunda öyle bunaldım ki direk indim dolmuştan yarım saat yürüdüm. Ne başka bir kız için ne de kendim için çabalayacak halim kalmış o an farkettim. Yaktım sigaramı ve açtım şarkımı. Gözümden geçti film şeridi gibi. Garip yani dostlar. 2.5 senelik ilişki beni 10 yaş büyüttü. Renkli converse giyen adamı kösele giyip gömleğine kalem takan bir Ada'm haline getirdi
    Yalnız Cidde'n bakınca o kadar büyümüşüm ki onun uğruna çabalayıp, her gece özlemle kavrulurken. Uzun mesafe ilişkisiydi bir de benim ki. Vakit olunca atlar otobüse giderdim. Sabah 6da sabah serinliği ve sokakların boşluğunda öyle sarılırdık ki. Görse kıskanırdı sanırım mecnun.

Dusunuyorum da cok zor be

• quote:

Orijinalden alıntı: Showtek

quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

2.5 seneliğine nokta attık biz de. Nokta attık dediğim o öyle yaptı. İlişkinin içinde ulan ayrılsak ne olacak sanki diye düşünen ben yolunmuş tavuğa döndüm. Hala boşluk hissediyorum içim de. Hatta bu gün eve dönüş yolunda öyle bunaldım ki direk indim dolmuştan yarım saat yürüdüm. Ne başka bir kız için ne de kendim için çabalayacak halim kalmış o an farkettim. Yaktım sigaramı ve açtım şarkımı. Gözümden geçti film şeridi gibi. Garip yani dostlar. 2.5 senelik ilişki beni 10 yaş büyüttü. Renkli converse giyen adamı kösele giyip gömleğine kalem takan bir Ada'm haline getirdi

Dusunuyorum da cok zor be

Öyle hocam. Zaman'la geçmiyorda zaten. Sadece onun boşluğunu bir şeylerle doldurma çaban meyve veriyor belki. Ama hala gece otobüste heyecan ve mutlulukla dışarıyı izleyen halim geliyor gözümün önüne. Bir darbe daha vuruyor. Sanırım bu gece üstünü kapatmaya çalıştığım yaramı yeterince kanattım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.