Şimdi Ara

Uzun soluklu bir ilişkiden sonra bekleyen yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Uzun yıllar süren bir ilişkiyi arkada bıraktım. Acısıyla tatlısıyla zamanlarımız geçti. Şu an yalnızlığımla başbaşayım, bazen zaman hiç geçmiyor. Hayat gerçekten zor geliyor.

Önceden bana aşk acısı derlerdi güler geçerdim. Yaşamak gerekiyormuş. Memleketimde birkaç dostum var arada onlarla konuşuyoruz. Onun harici yalnızım.

Ben tüm sosyal çevremden fedakarlık ederek bu noktaya geldim. Fakat o son zamanlarda arkadaş edindikce beni geri plana atmaya başladı. Ve onun hiç arkadaşı yokken ben yeri geliyor arkadaş ortamimdan feragat ediyordum. Böyle bitmesi kötü oldu.

İleriye yonelik bir evlilik planı olmadigini soyledi fakat bana üzüldugunu herşeyin bir anda bitmeyecegini soyledi. Halen görüşüyoruz arkadaş olarak o da beni seviyor ama sevgi herşeye yetmiyor.

Kimseyi de hayatıma almaya gücüm yok açikçası iki ay sonra da okul bitiyor bu şehirden de gideceğim belki bilinmezliğe.

Herkesin hayatında zor dönemler olur hani, galiba benimkisi de bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardesm aynı şeyi şuan yasiorm 3 yıllık ilskimi yeni bitirdim ve durumum büyük oranda aynı yaş kaç nerelisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Sevgi her şeye yetmiyor. " nefret ediyorum şu cümleden

• 7 buçuk yıllık ilişkim biteli 2 ay oldu. Kötü, her şey kötü ve karanlık... En son 13 şubatta konuşmuştuk. Ben gel demiştim. 44 dakika önce mesaj attım. Seni affettim dedim. Ama artık gelme dedim. Bulantılar ve gri her yer...
  • En büyük ihtiyaç zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: combomax309

Kardesm aynı şeyi şuan yasiorm 3 yıllık ilskimi yeni bitirdim ve durumum büyük oranda aynı yaş kaç nerelisin

24 yaşındayım kardeşim nasıl geçecek bilmiyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmert02 kullanıcısına yanıt
    Valla verebilecegim en güzel tavsiye irtibatı kes en azından hergun aynı derecede zor olmyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın dostum ama görüşmek konuşmak beraber biyerlerde birşeyler icmek kendimi iyi hissediyor.

Mesela hala buluştuğumuzda elimi tutar, evine birakirim gene eskisi gibi yanagımdan öper. Ama gel gelelim ki sürekli mesaj atıp da hayatına karışamiyorum sevgiliyken oldugu gibi. En çok da bu koyuyor.

@mojito Sevginin herşeye yetmeyecegini söyleyen karşi taraf hocam.. Ben de haz etmiyorum bu kelimeden ve inanmiyorum da.. Gercekten seven bırakıp gitmez her ne olursa hayallerinden ideallerinden vazgecer ama gene birakip gitmez.

• mmert02 kullanıcısına yanıt
    Kardesm öyle olunca birakamiosnya zaten söz dinle sen ben iyileşme surecine girdm duvarları yiktm yakında yenisi yapilir

• @OguzhanY Dostum 1.5 sene olmuş ve o süreçte duygusal bir birlikteligin olmadı sanirsama kimseyle. Peki bunun eksikligini çektin mi hiç. Sadece dostlarınla takılmak yetiyor mu ? Yoksa duygusal boşlugu gidermek zor degil mi.. Hayatında kimse olmadan. İşte benim korktugum da bu kimseyi hayatima alabilecegimi sanmiyorum.. Çunku buyuk bir boşluk var ve yalnız öleceğim galiba..

@kafkafkafsinsinsin 7 yıl çok uzun bir süre.. Nasıl atlattınız çok merak ediyorum. Ben de sizin gibi dayanamayıp her gün görüşelim mi diye mesaj atiyorum. Geliyor da. Oturuyoruz konuşuyoruz. Ama benden bir gelecek bekleme diyor. Bunu soyledikce daha bir canim yaniyor ama irtibati da koparamiyorum ellerim zorla o telefona gidiyor. Konuşmasam tamamen baglari koparsam belki benim icin daha iyi olacak ama yapamiyorum.. O kadar bitkin ve yorgun hissediyorum ki kendimi.. İnan ne olacak bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

En büyük ihtiyaç zaman

Ben de öyle düşünuyorum hocam. Zaman geçirecek herşeyi bunu da iyi biliyorum ama o zaman GEÇMIYOR be hocam. Hani normal hayatta geçen zaman hafta askerdeki adama saniyeleri saydırır ya. Ya da hapishanedeki bir mahkum dakikalari sayar geçsin diye. İşte ben bu süre nasıl geçecek diye günleri, saatleri, ayları sayma moduna girdim.

Şöyle zaman bir anda aksa aradan 1 yıl geçmiş olsa herşey daha guzel olacak ama böyle durumlarda hiç geçmiyor be hocam.

• Allah yardimci olsun kardesim. Sende iliski isini basaramayanlardansin. Zira insanlar iliskileri olunca kendini fazla kaptirip bir anda arkadassiz kalabiliyorlar. Duzenli iliskilerde ise boyle olmadigi soyleniyor. Bana bakma bende senin gibi kaptirmisim :)

• En azından bi ilişki yaşadınız

• O kızla görüşmeyi kesmezsen her geçen gün daha fazla acı çekeceksin haberin olsun. Tecrübe.

• 6 sene aynı evde yaşadık. 2sene farklı şehirlerde yeniden birleşmek için çabaladık. tüm ünüversite hayatım askerliğim geleceğim hayallerim oydu. Karakterim kişiliğim benliğim oydu. Kolay değil Atlatamadım sanırım asla atlatamayacağım da 9-10 gündür her gün rüyamda görüyorum. Ama ilk deli hallerim gitti. Delilik dediysem cidden delilik. Kafayı yemek 1 ay sadece sıvı tüketebilmek. Her yalnız kaldığında ağlamak. Günde 2 saat uyku uyuyamamak... Her gün en az 20km durmadan yürümek. Kapalı ortam fobisi edinmek. 1-2 intihar girişimi... Aileyi dostları kırmak...

Çok şükür ki arkadaşlarımın yardımıyla hafifledi içimdeki yangın. O kabus günleri atlattım ya inanıyorum ki o ateşten geriye kalan külden elbet bir gün yeniden doğacağım...
    "Kabul etmek"
    işte sihirli sözcük bu. Durumunu kabul edip dışarıdan kendini gördüğünde tamamen geçmesede hafifliyor.
    Kabul et
    Durumu, karşındakini, kendini olduğun gibi kabul et önce.
    sonraki adım ise mutlu olmak. Onun dışında seni mutlu edecek birşeyler bulduğunda ona ihtiyacın kalmayacak.

• bir çiçekten daha fazla bal alamıyorsan , rotayı farklı bir çiçeğe yönelt. Özgüvenini topla, herşey biter ve herşey yeni saşlar.Denememezlik yapma , hayat kısa bilesin.Moralini bozmak istemem lakin , kızın kafasını karıştıran biri olabilir ; tecrübelerle sabit..
  • dertleşmek istersen pm atabilirsin benzer durumdayız
  • 5 yıllık ilişki sonunda 4 sene olmasına rağmen halen aklıma gelir tüylerim diken diken olur ve özlerim. Bu arada 2 yıldır çok güzel bir ilişkim var ancak ilk göz ağrısı unutulmuyor.
  • Dilbilen kullanıcısına yanıt
    Bende bro şuan bunun acısını cekiorum

• @Dilbilen 5 sene olunca çok fedakarliklar yapiliyor be hocam. Tüm arkadaş çevremi sildim onun hiç arkadaşi yok diye. Sonrasında da bu hale düştük işte. Hala sevdini soyluyor konuşuyoruz goruşuyoruz, hatta elini bile tutmama izin veriyor ama eskisi gibi de olamayiz buna alış diyor. Galiba ben üzülmeyeyim kolay kabulleneyim diye yapiyor bunlari.

@Fatih O dedigin de zor be dostum..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.