Şimdi Ara

Uzun soluklu bir elektrikli süpürge araştırması (Süpürge alacaklar okumalı!) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.813
Cevap
151
Favori
1.029.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 400 TL civari, torbasiz, Philips veya Electrolux tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende anneme bi süpürge alim diyorum ve forumu okumaya başladım ama kafa karma karışık oldu :) amcaoglu eşine Philips FC9924/07 almış netten baktım fiyatlarına Philips FC9923/07 le aynı olmasına ragmen daha pahalı nedeni ni bilen arkadaşlar bilgilendirrse sevinirim
  • xpmagduru kullanıcısına yanıt
    9924 saptan kumanda edilebiliyor. Fiyat farkı bundan olsa gerek.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    hocam makineyi övdük övdük bugün eve geldiğim de esim makinenin acayip sesler çıkardığını soyledi getir dedim getirdi makinenin bastim düğmesine oyle supurur gibi yaptim 4 5 dk bi baktik koku gelmeye basladi sonra kapattik sonra bir daha çalışmadı. Sanirsam motoru yandi onceki arceligi yerden yere atiyorduk birsey olmuyordu bu 1 haftada elimizde kaldı. Allah için cekimi iyiydi ancak sana tavsiyem baska makine bak derim icimizde kalan arzum silent i degerlendirebilirsin hem daha ucuz biz bunun koldan kontrolune kablo uzunluğuna markasina aldandik bikere dedigim gibi lafimin arkasindayim aksesuarlari dandik otesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 28 Nisan 2016; 18:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun, motor yanmış olmalı. Emiş gücü, sessiz oluşu ve yerli üretim diye bu süpürgeyi alacaktım. Tam da önümüzdeki hafta alayım diyordum. Hatta bugün 2 bayiye daha sordum. Ev halkı Arçelik-Beko olsun istiyor. Arzum Çin üretimi galiba. Philips Performer Expert bakmıştım ama bütçemi aşıyordu, Bosch zaten düşünmüyorum emişi çok zayıf. Alternatif Arnica Terra Plus kalıyor. Kaç gündür ev süpürülmüyor hızlı karar vermem gerekli. Riske girip Arçelik'i alabilirim. Firma 1 haftalık makineyi yenisi ile değiştirir diye düşünüyorum. Tüketici kanununa göre ilk 6 ayda çıkan sorunlar en baştan beri var kabul edilir. Umarım çözüme kavuşturursunuz.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    bozulmasına bir şey demiyorum da aksesuarlara taktım ben . Birde makine üstündeki kontrol kısmı var sanıyordum alt modeli gibi ancak koldan kontollü olanda yokmuş sadece ışıklı gösterge olarak varmış eşim farketmiş. Değişimi olacaktır büyük ihtimal .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhandemirhan

    Dün Bimeks'ten Electrolux ZSPCCLASSIC aldık. Liste fiyatı 499, Teknosa 449, HB 409, N11 399 derken Bimeks'ten pazarlıkla 348'e aldık.

    348'lik bir süpürge olduğunu akıldan çıkarmamak lazım. Malzeme kalitesi vasat, aksesuar yok, gürültü var, özellikle hortumu ve başlığı oldukça kötü, tekerleği yok gibi, sürüyerek harek ettiriyorsunuz. Ama çok sağlam çekişi var, tek geçişte ne var ne yok alıyor, dışarı toz hiç vermiyor. Performansları halı C, parke A, toz yayma A, enerji B. Bu fiyata bu süpürge çok iyi bence. Ucuz arayan varsa tavsiye edilir. Yıkanabilir HEPA12 filtresi ile ömür boyu bir kuruş daha masrafı da yok.

    Toz haznesi kaç litre?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebeedirne

    bozulmasına bir şey demiyorum da aksesuarlara taktım ben . Birde makine üstündeki kontrol kısmı var sanıyordum alt modeli gibi ancak koldan kontollü olanda yokmuş sadece ışıklı gösterge olarak varmış eşim farketmiş. Değişimi olacaktır büyük ihtimal .


    Aksesuarları yakından görmedim doğrudur hocam. Ben de süpürme başlığını beğenmiştim birçok iyi marka aynı başlığı kullanıyor. Gövde üzerinden kontrolün olmaması iyi değil, kumanda bozulsa ayarlar nasıl değişecek? Arnica'da gövdeden de güç kontrolü yapılabiliyor.
  • enarr kullanıcısına yanıt
    Arnica tavsiye etmem . 2gun once cope attım. Aksesuar olarak mükemmel ama emiş gucu ve zamanla emiş kaybı sorunu oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar miele 8310 600 tl kapalı kutu satan yer var mı acaba ?
  • emekli öğretmen 1 E kullanıcısına yanıt
    Arnica'nın hangi modeliydi? Epeydir bakıyorum bütçem dahilinde Çin malı olmayan cihazlar içinde Arçelik'ten başka alternatifim yok gibi.
  • Arnica pika plus . Tırbasız modeli. 2ayda çekim gücü bitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafam acayip karıştı okumaktan yoruldum...

    Ben de süpürge bakıyorum, 17 yıl tık demeden Philips makine kullanmıştım, aletin hiç birşeyi bozulmadı bu süre zarfında ama zamanında iyi para vermiştim.
    Daha sonra Beko toz torbasız uyduruk küçücük bir makine aldım sudan ucuz fiyata onu da 7 senedir kullanıyorum. Kullanırken çeşitli sıkıntılar yarattı tabi alet ama o kadar ucuza alınca olur bunlar deyip üstünde durmadım ama artık değişmesi lazım...

    Şimdi eğer 1.000 TL civarında bütçem olsa (Philips FC9924/07 Marathon Ultimate Torbasız A Enerji Sınıfı Elektrikli Süpürge) düşünmem bunu alırım. Ama eşim daha uygun bişey alalım diyor.
    Ve bütçemiz en fazla 500 TL bütün bu sayfaları da okuyunca kafam iyice karıştı..

    Fakir
    Rowenta
    Arzum
    Samsung

    falan filan almam derken onları tavsiye eden arkadaşlar var Bosch iyi diyordum onun da fiyatları baya çıkmış...

    En son (Electrolux SilentPerformer Cyclonic AAA Enerji Verimli Ve Performanslı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ZSPCSILENTR) buna baktım

    Valla biri (bilen biri) şunu al desin, gidip alıcam yoruldum :)

    Turbo başlık olsun, toz torbasız olsun, emiş gücü kuvvetli olsun artık markaya takılmayacağım fiyat önemli çünkü...

    Okuyup cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim... Hayırlı günler




  • Arkadaslar selam.
    Sadece arabayi temizlemek icin kullanacagim supurge onerisi olan varmi?
    Torbali torbasiz filtreli filtresiz aksesuar gibi ozellikleri hic onemli degil. Ucuz olsun guclu olsun yeter. Ayda bir veya birkac kere kullanicam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oprema kullanıcısına yanıt
    100 yil makinasi evet cok guzel . Yeni alacak olsam siemens in toz torbasiz ust.modeli var uzay mekigi gibi duruyor onu alicam insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips FC9919/07 Marathon Ultimate Elektrikli Süpürge

    Bu ürünü aldım. Bütün evi süpürüldü. Daha önce hiç temizlik yapılmamış gibi toz çıktı. Denildiği gibi doğru yani. Daha yeni, bi sıkıntısı yok gibi. Herkese hayırlısı olsun.
  • emekli öğretmen 1 E kullanıcısına yanıt
    O model Çin üretimi sanırım. Torbasızlarda çekiş düşebiliyor diye okumuştum. Hazne içinde filtre olmaması gerekiyormuş.
  • afe000 A kullanıcısına yanıt
    Bütçe uygunsa s8310 değilse s5222 ya da c2 tavsiye ederim. Toz torbasız tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 73 sayfa olmuş yaw...

    Neyse, Dün Bimekste süpürge bakıyordum Electrolux Ultra Silencer Origin ZUSORIGDB+ diye bir model gördüm... Torbasız süpürgelerin performansı ve gürültüsü canımı sıktığı için, torbalı model ararken farkettim bu aleti.. 61 Desibel gürültüsü varmış... Mağazada çalıştırdık hem emişi hemde sessizliği çok hoşuma gitti... 524 TL fiyatı var sanırım alacağım ama kullanıpta yorum yapacak birileri varsa dikkate alırım... Daha önce hiç Elektralux markası kullanmadım...
  • Miele, nilfisk en iyisidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.