Şimdi Ara

Uzun şaç insanı hasta yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• şaç ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan ne
  • Hasta ne

• uzun ne

• yikadiktan sonra kurutmazsan olabilir.

• hasta olmayı geç ölebilirsinde geçen arkadaşla yaylaya çıkalım dedik onunda saçlar uzun sakal felan birbirine karışmış neyse arkadaş küçük tuvaletini yapmaya çalılıkların arasına girdi köylü bir amca geldi elinde tüfekle "aha şindik .... o ayıyı" dedi dur demeye kalmadan bastı tetige bizim arkadaş bir feryat bir figan dayı dedim ne yaptın sen yeğenim ben onu ayı zannettim dedi sadece saçları gözükünce çalılıkların arasında arkadaşın kafa derisi koptu kaskla gezdi birkaç gün sonra kafa tası kaska yapıştı doktorlar ayıramadı öylede öldü gitti kaskla beraber gömdük çok kötü bir durum bence git usturayla kes saçlarını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaç
    şaç
    şaç
    şaç
    şaç
    şaç
    şaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 30 Nisan 2013; 21:48:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcykoo34

hasta olmayı geç ölebilirsinde geçen arkadaşla yaylaya çıkalım dedik onunda saçlar uzun sakal felan birbirine karışmış neyse arkadaş küçük tuvaletini yapmaya çalılıkların arasına girdi köylü bir amca geldi elinde tüfekle "aha şindik .... o ayıyı" dedi dur demeye kalmadan bastı tetige bizim arkadaş bir feryat bir figan dayı dedim ne yaptın sen yeğenim ben onu ayı zannettim dedi sadece saçları gözükünce çalılıkların arasında arkadaşın kafa derisi koptu kaskla gezdi birkaç gün sonra kafa tası kaska yapıştı doktorlar ayıramadı öylede öldü gitti kaskla beraber gömdük çok kötü bir durum bence git usturayla kes saçlarını.

• Çok yersen öldürebilir, mümkün.
  • yarın okul tatildi demi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.