Şimdi Ara

Uzun ilişkisi olanlar [Uzun süreli ilişkiler hakkında konuşuyoruz]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
9.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yaş altı kardeşlerimizin yattığını varsayark açıyorum bu konuyu. Yanlış anlamayın hakaret etmiyorum sadece bu konu hakkında 15-16 yaşındaki arkadaşların ilişkileri ne kadar uzun olsa da belli bir ciddiyeti aşamamış olacaktır ki bu konu ciddi ve uzun ilişkiler üzerine :)

-------

Evet arkadaşlar , şuanda uzun ve ciddi bir ilişki içersinde olan var mı sevdiği kız ile ? Yani 1-2 yıllık ilişkisi olan ve ileride evliliği düşünenler. Nasıl gidiyor ilişkiniz ? Sıkılma soguma oluyor mu ? Başka heyecanlar arama ıstegı oluyor mu ? Yoksa zaman gectıkce daha mı cok sevdiniz/seviyorsunz?

Sevdiğimizin dogru düzgün bir insan olması ne derece etkilidir ? Size olan bağlılığı ne derece etkilidir bu ilişkilerde ?

Bu konu üzerine konuşalım istedim bu gece.

Not: İlişki kelimesini sex olarak algılayıp esprı yapmaya calısacak olanlar cıksın konudan bır zahmet :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montana. -- 26 Aralık 2011; 1:08:26 >
  • DH'yi zayıf noktasından vurduk heralde cevap yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Montana.

DH'yi zayıf noktasından vurduk heralde cevap yok :)
    Kişilere göre değişir, ilişkilere göre değişir. Her çift için aynı şeyler söylenmez ki. Kimileri soğuk başlar 1-2 yıl sonra ısınır. Kimileri sıcak başlar 1-2 yıl sonra soğur. Ben ikisini de yaşadım, sevdiğim düzgün olmazsa soğurum, bana bağlı olmazsa üzülürüm. İkilinin arasındaki samimiyete göre ilişki yürür ya da yürümez.
  • İçinde Türk kızı olunca pek tadı olmuyor

2yıllık ilişki bitti zaten çok kıskançlık vardı..
    İyimi oldu dersen o başkasını buldu ben ele mahkum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

İçinde Türk kızı olunca pek tadı olmuyor

3 yıl artık kanka gibi birşey olduk nasıl iş bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

İçinde Türk kızı olunca pek tadı olmuyor

Benim ilişkim 3 yıl oldu.Hala da devam ediyor ve ciddi düşünüyorum.Yaşım 21 ve üni okuyorum.Okul bitince evlenirim bi sorun çıkmassa.

İlişki uzun olunca sıkılma olmuyor aksıne insan daha da rahat oluyor daha güzel zaman geçiriyor.Çünkü kızın yanında kasılmıyorsun.Acaba ona boyle dersem ne de.Şöyle yaparsam ne yapar gibi saçma sapan şeyler düşünmüyorsun.Çünkü artık ikinizde birbirinizi çok iyi tanıyorsunuzdur.Seni en iyi kız arkadaşın anlar yani.

Not : Eğer ilişkinin içine sex girdi mi bence iş cıvıklaşıyor.Herşey zamanında ve ayarında yaşanmalı.
  • 3bucuk sene oldu.zaman gectikce daha cok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

3bucuk sene oldu.zaman gectikce daha cok seviyorum.
    Düzenli olarak sex yaptığım partnerim var ve şimdi konudan çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: niquel

Benim ilişkim 3 yıl oldu.Hala da devam ediyor ve ciddi düşünüyorum.Yaşım 21 ve üni okuyorum.Okul bitince evlenirim bi sorun çıkmassa.

İlişki uzun olunca sıkılma olmuyor aksıne insan daha da rahat oluyor daha güzel zaman geçiriyor.Çünkü kızın yanında kasılmıyorsun.Acaba ona boyle dersem ne de.Şöyle yaparsam ne yapar gibi saçma sapan şeyler düşünmüyorsun.Çünkü artık ikinizde birbirinizi çok iyi tanıyorsunuzdur.Seni en iyi kız arkadaşın anlar yani.

Not : Eğer ilişkinin içine sex girdi mi bence iş cıvıklaşıyor.Herşey zamanında ve ayarında yaşanmalı.

Aynen buna katılıyorum dostum , sex belki türk halkının normlarına göre çiftleri birbirine bağlayabilir ama bu tamamen mecburi bir bağlılık olur. Kızın "ayrılırsam evde kalırım" korkusu ile yanınızda durmasını istiyorsanız buyurun seks yapın. Ben açıkçası sevdiğim kızın namus mecburiyeti yüzünden bana bağlı olmasını istemem. Sevgisiyle bağlı kalmalı.

Dediğine şöyle de katılıyorum. Kız arkadaşımla yaklaşık 2 hafta önce cinsel anlamda epey bir yakınlaştık anlarsınız. Daha açık yazıp ceza almayalım şimdi. Seks olmadı ama tabiki. Ve sanki onun gözümdeki o dağlar kadar sarsılmaz değerinde bir azalma hissettim 1-2 gün. Sonra tabi düzeldi hislerim ama seks yapmış olsaydık ne olurdu o zaman diye korktum açıkçası.

o heyecanı ve saygıyı kaybetmek istemiyorsanız , bazı şeyleri zamanı gelince tadın. Tamam ben seks yapmayın demiyorum ama ciddiyseniz yapmazsanız iyi olur.
  • quote:

Çok iyi tanıyınca da aranızda eskisi kadar aşk yoksa eğer sıkılırsın, sonunuz olur. Ki bir yerden sonra gerçekten sıkıyor insanı. Vereceği tepkileri, söyleyebileceği sözleri bilmek ne kadar heyecanlı olabilir ki?
  • 6 yıldır ilişkim var yaş 20 üniversite okuyorum.bitirince iş bulup niyetim ciddi inşallah.
    Tabi ara sıra soğumalar oluyor ama ne oluyola diyip toplanıyorsun hemen.Karşında ki kız düzgünse sağlamsa gözün kapalı güvenerek herşeye varım diyebiliyorsun.
    Bu kadar süre birlikte olunca hiç arkadaşa ihtiyacın olmuyor.O sana yetiyor.Aile sorununu da başka sorunlarını da rahatça anlatabiliyorsun.İnsan konuştukca zevk alıyor sohbetten.
    Ara sıra gözün başka kızlara kayabiliyor.Ama sevgili olmak için değil sadece tat almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

aynen ya, 2çeyrek yılı doldurcaz. artık can yoldaşı gibi olduk. gerçi yalnız kalınca ama bu işin sonu yok. mecbur bir yerde yollar ayrılacak. nasıl olcak bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Like Raindrops

quote:

Çok iyi tanıyınca da aranızda eskisi kadar aşk yoksa eğer sıkılırsın, sonunuz olur. Ki bir yerden sonra gerçekten sıkıyor insanı. Vereceği tepkileri, söyleyebileceği sözleri bilmek ne kadar heyecanlı olabilir ki?

Hocam sen 3-4 yıllık arkadaşından sıkılıyor musun hiç ??

Uzun süreli ilişkilerde kız hem arkadaş hemde sevgili oluyor.Sıkılmıyorsun yani.En azından ben sıkılmıyorum.

Haa kavga gürültü oluyor yine tabiki ama kız sana bağlı ise kavgasına gürültüsüne de katlanıyorsun yani.
  • quote:

quote:

Aynen buna katılıyorum dostum , sex belki türk halkının normlarına göre çiftleri birbirine bağlayabilir ama bu tamamen mecburi bir bağlılık olur. Kızın "ayrılırsam evde kalırım" korkusu ile yanınızda durmasını istiyorsanız buyurun seks yapın. Ben açıkçası sevdiğim kızın namus mecburiyeti yüzünden bana bağlı olmasını istemem. Sevgisiyle bağlı kalmalı.

Dediğine şöyle de katılıyorum. Kız arkadaşımla yaklaşık 2 hafta önce cinsel anlamda epey bir yakınlaştık anlarsınız. Daha açık yazıp ceza almayalım şimdi. Seks olmadı ama tabiki. Ve sanki onun gözümdeki o dağlar kadar sarsılmaz değerinde bir azalma hissettim 1-2 gün. Sonra tabi düzeldi hislerim ama seks yapmış olsaydık ne olurdu o zaman diye korktum açıkçası.

o heyecanı ve saygıyı kaybetmek istemiyorsanız , bazı şeyleri zamanı gelince tadın. Tamam ben seks yapmayın demiyorum ama ciddiyseniz yapmazsanız iyi olur.

Alıntıları Göster
    uzun süreli değişik birşey aslında bazı yonlerden iyi bazı yonlerden kötüde olabılıyor. Benımde suan 17 aylık bır ılıskım var ılk basta cıkmak ıcın cıktım gıbı bırsey 1.ayda baya sıkıldım tam ayrılcaktım kız buna deger dedım sıktım kendımı o gunlerde ve bugunlere geldım benım durumum su zaman gectıkce daha cok sevıyorum belkıde daha cok baglanıyorumdur tam bılemıcem sımdı noldugunu acıkcası bende. Uzun surelı ılıskılerın kotu yanı bazen heycanı kacabılıyor ve cok kucuk hatalar bıle uzun surelı ılıskılerde cok buyuyebılıyor ve bazen son bıle buluyor cok sacma nedenlerden dolayı ama ıyı yonu bana gore daha cok cunku onun yanında okadar rahatsınız kı neden hoslancagını neden hoslanmıcagını bılıyorsunuz ve uzun surelı surelı ılıskı ınsana olgunlukta getırıyor .En cokta uzun surelı ılısklıkerde sevgılınız degerını kacamak yaparken anlıyorsunuz cunku ne kızlar var dıyıp tek gecede yaptıklarına bak dıyıp sevgılınızı daha cok sevıyorsunuz en azından bana boyle oluyor. Uzun surelı ılıskıde baktınız sıkılıyorsunuz tavsıyem 1-2 kacamak yapın hala sıkılyorsanız ayrılın uzatmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutkk -- 26 Aralık 2011; 1:37:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Uzun süreli ilişkilerde kız hem arkadaş hemde sevgili oluyor.Sıkılmıyorsun yani.En azından ben sıkılmıyorum.

Haa kavga gürültü oluyor yine tabiki ama kız sana bağlı ise kavgasına gürültüsüne de katlanıyorsun yani.

Alıntıları Göster
    1 sene 9 ay oldu.Öyle böyle sürüyor ama kavga gürültü çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Away

quote:

aynen ya, 2çeyrek yılı doldurcaz. artık can yoldaşı gibi olduk. gerçi yalnız kalınca ama bu işin sonu yok. mecbur bir yerde yollar ayrılacak. nasıl olcak bilmiyorum

Niye bitecek ki dostum illaki ? Sen mi istiyorsun bitmesini ?

@PATEVRA

Kavga gürültü olmadan ilişki mi olur ? Yani kavga gürültüden kastın hakarete varan birşeyse bilemem ama bizde kavga gürültü şöyle oluyor , bir konu oluyor tartışıyoruz , uzun uzun mesajlarla birbirimize derdimizi anlatıyoruz ve sonunda ya o ya ben (genelde ben ) hatamızı anlayıp alttan alıyoruz sonra yıne devam edıyor aynı şekilde. Yani sizinde böyleyse kafan karışmasın oluyor çünkü ister istemez tartışma.

Birbirinin herşeyini bilen , birbirine çok yakın iki insanın tartışmadan yaşayabilmesi mümkün müdür zaten ? Ama o kavgalar sonrasında sevginden birşey kaybetmiyorsan korkma bence.
  • quote:

quote:

quote:

@PATEVRA

Kavga gürültü olmadan ilişki mi olur ? Yani kavga gürültüden kastın hakarete varan birşeyse bilemem ama bizde kavga gürültü şöyle oluyor , bir konu oluyor tartışıyoruz , uzun uzun mesajlarla birbirimize derdimizi anlatıyoruz ve sonunda ya o ya ben (genelde ben ) hatamızı anlayıp alttan alıyoruz sonra yıne devam edıyor aynı şekilde. Yani sizinde böyleyse kafan karışmasın oluyor çünkü ister istemez tartışma.

Birbirinin herşeyini bilen , birbirine çok yakın iki insanın tartışmadan yaşayabilmesi mümkün müdür zaten ? Ama o kavgalar sonrasında sevginden birşey kaybetmiyorsan korkma bence.

Hocam bizim kavgalar sizinkiler gibi değil.Ben çok çabuk parlayıp sönen birisiyim.Sinirlendiğimde sevgiye dair birşey kalmıyor içimde bırak hakareti ayıptır söylemesi basıyorum küfürü sonradan pişman oluyorsun ama ne fayda karşındakinin kalbi kırılmış oluyor.Bu huyumdan vazgeçemedim ne yapıcam bilemedim başkası olsa okadar hakarete dayanmazdı.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaş başka sevgili başkadır, olmalıdır ama ya. Bir süre sonra gerçekten arkadaş gibi oluyorsunuz ki bazen bu durumu sevsemde çok alışmak istemedim. Ben sıkıldım, kavgalarda tuzu biberi oldu 2,5 seneden fazla süren ilişkimi bir kaç gün önce sonlandırdım. Hiç bir heyecanı kalmıyor ilişkinin belirli zaman sonra ama umarım siz benim durumuma düşmeyip evlenirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

eğer kız bakire takılıyorsa ve hiç bir yerini elletmiyorsa bile sadece öpüşüyorsa direk kaçıyorum çünkü yaşım 27 ve bu yaşlarda olan ama böyle takılan bir kızda bir anormallik olacağını düşünüp korkup kaçıyorum ( frijit, yobaz, evlilik hastası olduğu için ARTIK böyle takılan eskiden böyle olmayan, yalancı, vs vs.. )

eğer kız bakire takılıyorsa ama ilişki hariç her şeyi yapıyorsa ikiyüzlülük olarak gördüğüm için koşarak kaçıyorum ( yani yatağa çıplak giriyorsa, başka işler yapıyorsa, soyunuyorsa, ama bir tek birleşmiyorsa.. )

eğer kız bakire değilse ve seks yapıyorsa ilk başta sorun olmuyor ama sevmeye başladıkça geçmişini düşünüp sıkıntı yapmaya başlıyorum

söylediklerimde kesinlikle dalga amaçlı bir durum yoktur. hakkaten durum böyle.

ne yapacağımı bende bilmiyorum :)

İlişki yaşamayan kızlarda anormallik olduğunu düşünüyor aynı zamanda ilişki yaşayanlarda da geçmişini düşünüp sıkıntı yaşıyorsun? Bu nasıl bir iki yüzlülüktür arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

quote:

quote:

@PATEVRA

Hocam bizim kavgalar sizinkiler gibi değil.Ben çok çabuk parlayıp sönen birisiyim.Sinirlendiğimde sevgiye dair birşey kalmıyor içimde bırak hakareti ayıptır söylemesi basıyorum küfürü sonradan pişman oluyorsun ama ne fayda karşındakinin kalbi kırılmış oluyor.Bu huyumdan vazgeçemedim ne yapıcam bilemedim başkası olsa okadar hakarete dayanmazdı.

Kusura bakmada , toparla kendini biraz. Bak o yaptıklarına dayandıgına göre kız demekki seni harbiden seviyor , değer veriyor ve sana çok bağlı. Yapma artık kontrol et kendini öfke kontrolü çok önemlidir. Seni gerçekten sevmese -heleki türkiyede- bir kız asla sabretmez o kadar bunlara. Çevrede abaza dolu nasılsa , sevgilsi olana bile asılıyor millet düşün. Kız basardı tekmeyı sana çevresınden birinin kollarına uçardı hemen. Bu devirde hele bu ülkede böyle kız fazla bulunmuyor , bulmuşsun doğru düzgün kızı saçmalıklarla kaybetme , üzülürsün hemde çok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.