Şimdi Ara

uzun boylular acilen içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
3
Favori
7.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bildiğim kadarıyla forumun boy ortalaması 1.80 den fazla. yani hangi konuda birisine sorsam boyun kaç diye en az 1.81 cevabı geliyor allah rızası için söyliyin nasıl böyle uzun boylu oluyorsunuz yani böyle özel birşey yapıyormusunuz yapıyorsanız söyliyinde bizde o boyda olalım bu arada yaş 17 boy 1.70 'e yakın

birde eğer sizden büyük erkek kardeşiniz varsa boyusunun kaç olduğunu yazarsanız çook sevinirim

arkadaşlar aranızda 17 yaşındayken boyuyla 18 yaşındaki boyunu hatırlayan varsa yazarsa bu oruç zamanında büyük sevaba girer( bu söylediğim 19 ve 19 yaşından büyükler için geçerlidir)

boyu bu kadar takmamın nedeni önümüzdeki yıllarda body ye gitmeyi düşünüyorum o yüzden bu kadar çok fazla takıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPDOWN BX -- 27 Temmuz 2012; 0:11:11 >

• hocam 1.80 degil, forumun boy ortalaması 1.95den aşagı görmedim ben. birde hepsi sarışın mavi gözlü ve üçgen vücutlu.
    "It matters not how strait the gate,
    How charged with punishments the scroll,
    I am the master of my fate,
    I am the captain of my soul."
  • boy 184 yasım 16 abim 22 yasında boyu 188 genetikle alakalı azıcık kimisi alakalı kimisi alakasız diyor ama uzun süre prof olarak baskette oynadım ayrıca beslenmeymede dikkat ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

2 yıl yüzdüm 7 yıl basket oynadım 5.sınıfa kadar her gün 2 bardak süt içtim. Boyum 1.90

ben 17 yaşında süt içmeye başladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: semi cartermatic

quote:

2 yıl yüzdüm 7 yıl basket oynadım 5.sınıfa kadar her gün 2 bardak süt içtim. Boyum 1.90

O zaman niye konu açıyon? bir de eline basket topu değmemiştir şimdi senin
  • Hic basket oynamadim boyum 1.87

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
    IPhone 5s Space Grey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

quote:

O zaman niye konu açıyon? bir de eline basket topu değmemiştir şimdi senin

evet öyle peki şimdiden çok ağırlıklı bir şekilde protein ağırlıklı beslensem sence 4 yada 5 santim uzarmıyım

önümüzdeki ocak ayında 18 yaşıma basıcam

• Yas 17(bitti 18e girdim) boy 1.88 kilo 74, kendimi bildim bileli gunde 2 bardak sut icerim.

• Valla diğer kolpaçinoları bilmem ama benim ki SS 'li buyrun;

(Benim boyum 1.86)

uzun boylular acilen içeri

Orijinalden alıntı: DoomKing

Hic basket oynamadim boyum 1.87

peki ergenliğe kadar protein ağırlıklı felanmı beslendin. birde annen ve babanın boyu kaç

• 5 senelik üyeyim. Boyun 172. Dağılın

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

yaş 16 boy 196 sebebi genetik + süt

ne zamandan beri süt içiyorsun

• Benim yaş 22 boy 1.80 daha 17 yaşındasın ve 1.70 boyun var boyun böyle kalmaz dahada uzayacaktır.

beyler bildiğim kadarıyla forumun boy ortalaması 1.80 den fazla. yani hangi konuda birisine sorsam boyun kaç diye en az 1.81 cevabı geliyor allah rızası için söyliyin nasıl böyle uzun boylu oluyorsunuz yani böyle özel birşey yapıyormusunuz yapıyorsanız söyliyinde bizde o boyda olalım bu arada yaş 17 boy 1.70 'e yakın

birde eğer sizden büyük erkek kardeşiniz varsa boyusunun kaç olduğunu yazarsanız çook sevinirim

arkadaşlar aranızda 17 yaşındayken boyuyla 18 yaşındaki boyunu hatırlayan varsa yazarsa bu oruç zamanında büyük sevaba girer( bu söylediğim 19 ve 19 yaşından büyükler için geçerlidir)

boyu bu kadar takmamın nedeni önümüzdeki yıllarda body ye gitmeyi düşünüyorum o yüzden bu kadar çok fazla takıyorum

Geçenlerde yine senin gibi birine denk geldim.adam taktı nasıl uzadin diye ben de anlattım hikayeyi.hazır ortam varken..ben küçükken daha anne karnında doktor ultrasonda çok küçük olduğunu söylüyor ve ilaç veriyor.ve ben de uzuyorem =} şaka maka değil.ama şöyle de bişey vardır tabi bence doğru değil âmâ boyu uzun olanın ..... uzun olmaz derler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheissenberg -- 27 Temmuz 2012; 0:27:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Hic basket oynamadim boyum 1.87

peki ergenliğe kadar protein ağırlıklı felanmı beslendin. birde annen ve babanın boyu kaç

Anne ve babam 1.70 dayilarim 1.85 , 7. Sinifa kadar hergun sut ictim.Hala sut icerim yogurt kasiklarim.

Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
    IPhone 5s Space Grey
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.