Şimdi Ara

Ayak Burkulmasını nasıl en kısa sürede geçirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ayağımı burktum. Şişlik falan yok ama basarken çok zorlanıyorum. 4 - 5 gün sonra fotoğraf çekimleri var, o zamana kadar en azından normal yürüyebilecek hale gelmem lazım nasıl olur bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Önce o güne kadar mümkün olduğunca ayağınızı kullanmayın hocam. Ağrı bileğinizde ise ayağınızı serbest hareket ettirmeyecek şekilde bandaj sararak ve bilekli ayakkabılardan giyerek çekimlerde rahat edebilirsiniz hocam. Bir kaç sene önce ayağımı sakatladığım zaman alçıdan sonra böyle yaparak günlük hayatımda çok zorlanmadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kas gevşeticiyi bileğine bastıra bastıra süreceksin günde 2 kere bandajla sonra.
  • Günde 2 kere paça çorbası iç.
    Ağrı yapıyorsa veya üzerine basmak zorunda kalacaksan dolgit krem sür.
    Majezik duo da iyi gelir ama pahalı.

• ÇakmaRetro kullanıcısına yanıt
    Hocam takım elbise giyeceğim mecburen ona uygun ayakkabı giyeceğim, ayakkabı acaba ağrının daha da artmasına neden olur mu

• 4Yankee 4 kullanıcısına yanıt
    Sabah akşam mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Hocam paçayı ilk sizden duydum cidden bu kadar işe yarıyor mu

• Burkulan yeri emdirmek lazım anca öyle hızlı geçer

• Bilekli olması bileğin hareketini kısıtlaması için. Eğer çok hareket ettirmezsen normal ayakkabı da olur. Ağrıyan bileğine çok yüklenme bu da olur. Dediğim gibi çekime kadar ayağınızı sabit bir şekilde uzatarak dinlendirin.

Bu arada Mustaine dinlemeyi seviyorsunuz galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Hocam paçayı ilk sizden duydum cidden bu kadar işe yarıyor mu
    İlk duyman ilginç. Ayağı kırılan vs insanlara doktor hep kemik suyu özellikle paça tavsiye eder. Hasar gören dokuyu onarmak için kolajen gerekli. O da paça ve kemik suyunda bolca var. Sonuçta o da kuzunun ayağı. Ondaki kolajeni alıp kendine takiveyede bulunmuş oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Sabah akşam mı
    aynen acıta acıta süreceksin kremi 2-3 güne toparlarsın
  • ÇakmaRetro kullanıcısına yanıt
    Megadeth en sevdiğim gruptur hocam

• öncelikle ayağını bol bol dinlendir tedavi edici kremlerle masaj yapıp çok sıkmadan sarabilirsin ayagını da yukarı kaldırarak dinlen. Bu arada yukarda bir arkadaş acıta acıta sür falan demiş dr. mu bilemiyorum saygısızlık etmek istemem eğer dr.sa ama ben tavsiye etmiyorum o şekilde incinen bölgenin hasarını arttırmak olur o şekilde benim bildiğim
    Lisede bileği dağıttım spor yaptığım içinde yer yaptı nerdeyse 1-2 yılda bir burkarım şişer falan bu şekilde yaparsan o kadar zamana ayağa kalkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawbreaker -- 13 Nisan 2019; 6:3:9 >
  • O zaman bir Tornado of Souls patlatayım ben.

• Ayağını çok kullanmamaya çalış. Sabah akşam krem sürüp sonra üzerine bandaj sarıp bileğini sabit tutmalısın. Ara ara da buz koy. Yavaş yavaş düzelir. Ben böyle yapmıştım. Doktora gitmediysen de kesin git.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.