Şimdi Ara

Uzun bir aradan sonra tekrardan Silkroad oyniyim dedim ama neler gordum neler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baslikta da belirttigim gibi uzun bir aradan sonra (2-2.5 yil) silkroad'a tekrardan arkadasimin zoruyla (arkadasta benim ile birakmisti tekrardan beraber baslayacagiz) baslamak istiyorum ama gozume carpan ve anlam veremedigim birkac degisiklik olmus onlari da siz degerli arkadaslara tanismak istedim.

1- Server'da (eos) herkesin elinde eski tabir ile sun, moon, sos felan var eskiden bunlar cok nadir bulunur ve cok degerli olurdu. Dedigim gibi simdi ise herkesin elinde var bunlar nereden geliyor artik kolay mi cikiyor ve ya itemlere birsey basilarak mi oluyor gorevden mi cikiyor bu isin sirri ne yani ??

2- bu sun, moon, sos'un isimleri degismis sanirim rare, magic, nova felan yaziyor bunlari iyilik derecesine gore siralayabilir misiniz ? Birazda
    Bilgi verirseniz sevinirim.

3- bu + olayi da baya artmis eskiden +7 cok iyi +9 mukemmeldi. Simdi degisik degisik parlamalar cikmis +12'ler cogalmis bu + isinde degisen birsey var mi ? Yoksa bana mi oyle geliyor.

4- 101 lvl'den ustunde silah yok. Ama dereceleri farkli bunun mantigi ne ? 12d - 11d - 10d kacar lvl'de giyiliyor nasil oluyor ? Bu konuya da aciklik getirirseniz cok sevinirim.

Simdiden cevaplariniz ve ilginizden dolayi tesekkur ederim. Yalniz sorulari sirasina gore cevaplarsaniz daha cok sevinirim.

Saygilarimla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goçıçı -- 4 Aralık 2011; 1:46:37 >

• 1-) Kolay düşmüyor, özel bir görev var. Görevde sanırım 8 tane talisman toplaman gerekiyor. 8dg/9dg/10/dg ve 11dg için var. Googleden forgotten world yazarsan daha detaylı anlatımını bulabilirsin.

2-)Aslında 10 degree'ye kadar son mon sos isimleri değişmiyor. 11 deggrede nova var. Sırasıyla yazayım size
    ;

*Normal +7 item -> Magic
    *Nova -> Rare
    *A Grade Silahlar-> Legend
    Tabi bu silahları +7 yaparak dönüştürüyoruz, 11 dg silahları 12 dgye dönüştürüyoruz.

3-) Kasım ve aralık eventi var. %30 şans artmış ve + basmak kolaylaşmıştır. Sanırım bu event 2 hafta sonra bitecektir.

4-) 101 lv itemi 11 dgde ve üstünde giyebiliyorsun. 101-120 lv arası. 12dg silah için dönüştürme yapmanız gerekli.

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

1-) Kolay düşmüyor, özel bir görev var. Görevde sanırım 8 tane talisman toplaman gerekiyor. 8dg/9dg/10/dg ve 11dg için var. Googleden forgotten world yazarsan daha detaylı anlatımını bulabilirsin.

2-)Aslında 10 degree'ye kadar son mon sos isimleri değişmiyor. 11 deggrede nova var. Sırasıyla yazayım size
    ;

*Normal +7 item -> Magic
    *Nova -> Rare
    Tabi bu silahları +7 yaparak dönüştürüyoruz, 11 dg silahları 12 dgye dönüştürüyoruz.

3-) Kasım ve aralık eventi var. %30 şans artmış ve + basmak kolaylaşmıştır. Sanırım bu event 2 hafta sonra bitecektir.

4-) 101 lv itemi 11 dgde ve üstünde giyebiliyorsun. 101-120 lv arası. 12dg silah için dönüştürme yapmanız gerekli.

Yok arkadas sans mans hikaye. Ya bende bisey var ya bu oyunda.

Tek Proof ile Legend 12 Axe bastim , 16 Proof oldu hala Ring +7.

Taktim kafaya yapicam 12.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cronus -- 4 Aralık 2011; 4:39:49 >

• bu bana oluyo kardes 1-2 proffla +12 kadar gidiyom ama bazen 7-10 prof harcıyom elde var 0 anlamadım gitti her gun değişiyo + tutuması herhalde :S ™

1-) Kolay düşmüyor, özel bir görev var. Görevde sanırım 8 tane talisman toplaman gerekiyor. 8dg/9dg/10/dg ve 11dg için var. Googleden forgotten world yazarsan daha detaylı anlatımını bulabilirsin.

;

*Normal +7 item -> Magic
    *Nova -> Rare

Oncelikle cevabinizdan dolayi tesekkur ederim.

Anlamadigim
    İki nokta daha olustu siz de izin verirseniz bunlari dile getirmek isterim:
    - son moon sos 'un yeni siralamasi olan nova, rare vb isimlerin iyiden kotuye siralamasini tam olarak anlamadim. Tekrardan sadece buyukten kucuge siralayabilir misiniz ?

- ayrica bu 11d'den 12d'ye donusum islemleri nasil oluyor ? Nasil donusum saglaniyor ? Donusum saglanirken ayni silah elde ediliyor mu ? Yoksa donusum esnasinda silahin yok olma ihtimali var mi ? Silahtaki +'lar yok oluyor mu ? Son olarak ise 11d rare blade'yi 12d'ye cevirirken tekrardan 12d rare blade mi elde ederim yoksa baska birsey mi baska birsey ise ne ?

Biraz fazla soru sordum ama umarim skilmadan cevaplarsiniz :)

Saygilarimla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Goçıçı

quote:

;

*Normal +7 item -> Magic
    *Nova -> Rare

Oncelikle cevabinizdan dolayi tesekkur ederim.

Anlamadigim
    İki nokta daha olustu siz de izin verirseniz bunlari dile getirmek isterim:
    - son moon sos 'un yeni siralamasi olan nova, rare vb isimlerin iyiden kotuye siralamasini tam olarak anlamadim. Tekrardan sadece buyukten kucuge siralayabilir misiniz ?

- ayrica bu 11d'den 12d'ye donusum islemleri nasil oluyor ? Nasil donusum saglaniyor ? Donusum saglanirken ayni silah elde ediliyor mu ? Yoksa donusum esnasinda silahin yok olma ihtimali var mi ? Silahtaki +'lar yok oluyor mu ? Son olarak ise 11d rare blade'yi 12d'ye cevirirken tekrardan 12d rare blade mi elde ederim yoksa baska birsey mi baska birsey ise ne ?

Biraz fazla soru sordum ama umarim skilmadan cevaplarsiniz :)

Saygilarimla,

1-) Büyükten küçüğe sıralarsak şöyle ;
    Legend
    Rare
    Magic
    (nova ise 101 lv itemdir yani 11dg sınıfına girer)

2-)11 dg silah normal bir item diyelim, +7 yapıp moblardan düşen stone ile dönüşümü yapıyorsunuz. Failed olabilir ama silah yok olmaz. Değişim olursa 11dg->12dg olur ve değişim olur. Dönüşüm olunca +lar yok olur. Tekrar + basmak zorunda kalırsınız.

• quote:

Legend
    Rare
    Magic

2-)11 dg silah normal bir item diyelim, +7 yapıp moblardan düşen stone ile dönüşümü yapıyorsunuz. Failed olabilir ama silah yok olmaz. Değişim olursa 11dg->12dg olur ve değişim olur. Dönüşüm olunca +lar yok olur. Tekrar + basmak zorunda kalırsınız.

Merhaba,

Daha açıklayıcı olmuş teşekkür ederim.

Yalnız 11dg --> 12dg geçiş esnasında rare'lik felan yok oluyor mu ? Yani 11dg rare ve ya legend birşeyi 12dg yaparken rare'lik ve ya legend'lik kayboluyor mu ? (Boyle bir ihtimal var mı ? Varsa ne kadar ) Eğer rare'lik ve ya legend'lik yok oluyorsa basım esnasında normal bir item yine şans eseri rare ve ya legend olabiliyor mu ?

Saygılarımla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Legend
    Rare
    Magic

Merhaba,

Yalnız 11dg --> 12dg geçiş esnasında rare'lik felan yok oluyor mu ? Yani 11dg rare ve ya legend birşeyi 12dg yaparken rare'lik ve ya legend'lik kayboluyor mu ? (Boyle bir ihtimal var mı ? Varsa ne kadar ) Eğer rare'lik ve ya legend'lik yok oluyorsa basım esnasında normal bir item yine şans eseri rare ve ya legend olabiliyor mu ?

Saygılarımla,

Yok kaybolmaz dediğim gibi, normal +7 herzaman magic, nova rare ve a grade silahlar legend olur. A grade silahlar dediğim görev yapıp aldığın silahlardır.

• quote:

quote:

quote:

Legend
    Rare
    Magic

Merhaba,

Saygılarımla,

Yok kaybolmaz dediğim gibi, normal +7 herzaman magic, nova rare ve a grade silahlar legend olur. A grade silahlar dediğim görev yapıp aldığın silahlardır.

Bu nova felan ne oluyor peki ?

• Senin hatirladigin sos a denk gelen item( nova) ve artik cok fazla cikiyor ama som sun cikmiyor bu nova yi +7 yaparsan rare ye cevirirsin ve degresi artip 12d ye cikar ve bunu + basmak para vererek alman gerekiyor joymax gene kendini dusunuyor kisacasi

Normal npc yi 12 d ye cevirir sen >> ismi macig oluyo
    Novayi 12 d yecevirir sen >> ismi rare oluyor

Gelelim en kiymetlisine bu som a denk gelen ama adi artik power bu da kendi icinde 2 ye ayriliyor

1 gorevle alinan senin hatirladigin som ama artik power ismi
    2 bu da o gorevi yaptigin yerde uniqeden dusuyor bu dusen de sun a denk geliyormus ( ben daga dusuren goremedim ) bu da sun a denk geliyormus

Bunuda 12 deye cevirirsen legend ismini aliyor
    He bunlara blue basmak icin artik sadece stone cikiyor killa tuyle cop le ugrasmiyoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: monreal

Senin hatirladigin sos a denk gelen item( nova) ve artik cok fazla cikiyor ama som sun cikmiyor bu nova yi +7 yaparsan rare ye cevirirsin ve degresi artip 12d ye cikar ve bunu + basmak para vererek alman gerekiyor joymax gene kendini dusunuyor kisacasi

Normal npc yi 12 d ye cevirir sen >> ismi macig oluyo
    Novayi 12 d yecevirir sen >> ismi rare oluyor

Gelelim en kiymetlisine bu som a denk gelen ama adi artik power bu da kendi icinde 2 ye ayriliyor

1 gorevle alinan senin hatirladigin som ama artik power ismi
    2 bu da o gorevi yaptigin yerde uniqeden dusuyor bu dusen de sun a denk geliyormus ( ben daga dusuren goremedim ) bu da sun a denk geliyormus

Bunuda 12 deye cevirirsen legend ismini aliyor
    He bunlara blue basmak icin artik sadece stone cikiyor killa tuyle cop le ugrasmiyoz

Merhaba Monreal
    Bu guzel cevabinizdan dolayi sana tesekkur ederim. Kisaca diyinsenizde sizden sonra olan olmus diye :) oyunda degismeyen birsey yok :)

• Koprunun altinda su durmadi hakketten

Orijinalden alıntı: F0NDiP

Bizim zamanımızda +7 silahı olana tapılırdı. Tüm server'da adı bilinirdi.
    Şimdi ele ayağa düşmüş vay anam vay.
    Neler olmuş lan bizim SRO'ya!!!

Size siddetle katiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 6 Aralık 2011; 1:15:17 >

HAYAT SİYAH-KIRMIZI

eski kullanıcı adı : umutsro
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

gerçekten poseidonda tüm +7'si olanlar ezberimdeydi 80 cap zamanında.. +9'u olan bir iki kişi vardı.. onlar da server kralıydı zaten.. +5'i tutturan ortalama takılıyordu..

Oyunun bozuldugunu fark ettigm icin birakmistim. Simdi bakiyorum da gercekten iyi yapmisim. Oyunda 30dakikan fazla durunca canim skiliyor. Nereye baksam cins cins parlayan itemler goruyorum. Bu da gercekten beni oyundan git gide sogutuyor. Resmen arkadasimin zoruyla oyuna giriyorum.

artık oyun biraz daha takım oyununa sürüklenmeye çalışılıyor.. birebir pvp sistemi de kalmayacak bence ksrodaki gibi party şeklinde pvpler çoğalacak.. fortress gibi aktiviteler tamamen takım oyununa yönelik zaten.. artık herkesin elinde iyi itemler olması eskisi kadar önemli değil herkes ortalama birbirine item açısından eşit seviyede.. önemli olan beraber hareket edebilme yetisi olacak yavaş yavaş.. tabii bu da oyunun eskiye göre tamamen değişmesi anlamına geliyor ki eski oyuncular olarak bizler de yadırgıyoruz bunu..

yadırgamamızın asıl nedeni de bu değişimin çok hızlı olmasıydı diye düşünüyorum.. ardı ardına gelen legendler.. artan level cap başımızı döndürdü resmen.. ama her şeye rağmen 5 senedir sıkılmadım.. belki de sürekli oynayamadım o yüzden tam doyuma ulaşamadım oyunda..
    öss, yurtta kalma durumları vs. oyundan kopardı birkaç sene beni de.. bende yeniden başladım bakalım oyuna

HAYAT SİYAH-KIRMIZI

eski kullanıcı adı : umutsro

• quote:

Şimdi legend ve rare +10'lar 12'ler -görmedim ama iddia eden vardı- +13ler havada uçuşuyor.

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Şimdi legend ve rare +10'lar 12'ler -görmedim ama iddia eden vardı- +13ler havada uçuşuyor.

Oynadığım server da +15 ring gördüm.

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Oynadığım server da +15 ring gördüm.

Yanlis anlamayin ama gormez olaydiniz o ring'i ben o kadar artiya musade eden sistemin taa :)
    Gercekten cilki cikmis oyunun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.