Şimdi Ara

Üzücü bir olay...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Düzce
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başıma gelen üzücü bir olayı sizlerle paylaşmak istedim. Beni forumdan az çok tanıyanınız vardır. Çoğu kişiyle iyi kötü alışverişim olmuştur. 4 yıldan fazla bu forumda bulunmuşumdur. Başıma gelen olayı kısaca özetleyim.

Kız arkadaşım yüksek lisans yaptığı için pdf, word dosyalarını okumak için pda ihtiyacı doğdu. Böylece elimizdeki Nokia 5200 ü elden çıkarmak istedik. Ve foruma ilan verdik.

Forumda Nokia 5200 telefon satıyordum. Forumdan “Sivka ” isimli şahıs bana takas teklifinde bulundu. Mesajlaştık anlaştık ürünleri yolladık ertesi gün ürünler elimize geldi. Ben ilk defa palm kullanacaktım. Cihazı kurcaladım biraz. Görünüm olarak içi açılmış, hafıza kart yeri zorlanmış, hor kullanılmış gözüküyordu. Neyse dedim önemli olan iç güzelliği. Başladım palm’ı kurcalamaya.

Malum palm cihazı kalem ile kullanılıyor. Kalem ya da ekranın dokunmatiği çalışmazsa ürünü çöpe atmaktan başka çare yok. Ekranın bazı noktalarına kalem basmıyordu. Denemediğim kalem, denemediğim yazılım kalmadı basma sorununu çözemedim.

Bu durumda malumunuz kusurlu üründen dolayı cihazı geri verme imkanımın olacağını düşündüm. “Sivka ” isimli şahısa mesaj gönderdim. Kendisi benim cihazımı sattığını yapabilecek bir şeyinin olmadığını zaten palm ı forumda başka birinden aldığını söyledi.

Başka birinden alıyorsa eğer o benim problemim değildir bence. Sonuçta ürünü satan kişi sattığı ürünün arkasında durmalıdır değimli? Yanlış mı hatırlıyorum?

Benim söyleyeceğim şudur ki;

3-5 kuruş için neden insan kul hakkına girer? Hiç mi düşünmez sonunu? Nasıl geçecek o para boğazından? Ne kadar hakkım varsa haram ediyorum. Ayrıca “Sivka ” sayesinde kız arkadaşıma rezil oldum. Kaş yapayım derken göz çıkardım. Gerçekten değer mi bu kadar yalana dolana? Delikanlı olsun para istesin durumunu anlatsın her insan evladı elinden gelmese de bir şeyler yapmaya çalışır…

Bu olay burada kalır mı arkadaşlar? Hukuken yapabileceğim hiçbir şey yok mudur? Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım.

“Sivka ” isimli şahsın
    Adı: Can Akgül TIRAS
    Cep numarası: 0 539 701 46 36
    Bulunduğu Mevki: Kurtuluş – Şişli/İSTANBUL
    Takasın yapıldığı tarih: 26.02.2008

NOT: Bu arada böyle bir konu açarak konularını bir alt satıra indirdiğim satıcılardan özür diliyorum.

Saygılarımla…

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Yeni sistemden önceki referanslarıma ulaşmak için profil linkim (veya profilime direk tıklayarak inceleyebilirsiniz):https://forum.donanimhaber.com/profil/205644
  • geçmış olsun

Hakkımdaki yorumları okumak için tıklayın...
  • geçmiş olsun.yöneticilerden izin aldın mı?

EN İYİ ALIŞVERİŞ ELDEN KONTROL EDİLEREK KARŞILIKLI YAPILANDIR

1 KERE ANKARAYA 20 YTL LİK ANAKART GÖNDERDİM ADAM ( İSMİNİ VERMİYORUM) 5 AYDIR GÖNDERMEDİ
    BENDE AÇTIM TELEFON KÖP.. HARAM OLSUN DEYİP KAPATTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertxxll -- 2 Mart 2008; 20:07:45 >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün msnde konuşurken palm ile uğraşıyorum dediğin buydu demek ki, ben geçmiş olsun demiyorum çünkü o sivka o palm ı geri alacak ya da forumdan uzaklaştırılacaktır herhalde.

Allah islah etsin

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • üzüldüm gerçekten...geçmiş olsun :(
  • Geçmiş olsun. Takas edilen cihaz arızalıysa arkadaşın malı geri alması gerekir. Veya parasını vermelidir. Eğer vermemekte ısrar ediyorsa yasal yollara başvurabilirsin. Dolandırıcılıktan savcılığa verebilirsin.

alış: Painkiller004
    satış:mucahidodacil, ibra0661
  • geçmiş olsun arkadaşım işde böyle insanlarda oluyor forumda. sonu gelmiyor
  • Gecmis oLsun arkadasim... Gercekten forumda guvenilicek cok kisi olsa da arada boyle uzucu olaylar oluyor... Umarim hakkini geri alirsin...
  • cevap beklioruz sivka su an okuyosun
    bana göre satıcı her durumda cihazının arkasında olmalı art niyet olmadığı sürece koşulsuz iade almalı ki senin durumunda kusurlu cihaz söz konusu
    bi örnek vereyim bundan bi süre önce n91 sattım ki ilanda herşeyini yazmıştım resimleri de vardı ancak arkadaş cihazı beğenmediğini belirtdi hiç tereddüt etmeden iade aldım parasını da yolladım
    alışverişler bu çerçevede yapılmalı ha bu şartları kabul etmeyen kişiler ile de alışveriş yapmıyalım arkadaşlar barınmasın aramizda böyle kişiler
    söz konusu arkadaş cihazı kesinlikle geri almalı ve senin cihazını yada paranı yollamalı bunun dışında bir seçenek yok
    geçmiş olsun
  • Bakın arkadaşlar bende aynı arkadaş gibi kullanma hevesiyle dj_mami'den aldım. İlk aldığımda uğraşmama vakit kalmadan elime g900 geçti ve bu ürünü takasa soktum. Eğer bir sorun var ise kesinlike benden değil zati aleti kurcalaamadım bile . Dj_mami'nin söylediğine göre fiziksel ve donanımsal hiç bir sorunu yoktur ayrıca ürün garantilidir. Eğer ekranı bozuksa garantiye verilebilir. Sunu üstüne basarak söylemek istiyorum cihazı kulanmadım bile bence bilip bilmeden insanları karalamak yerine bu isin aslı forumun cok mesajlı kullanıcılarından da olan dj_mami'den yardım alınabilir. Ürün garantili olduğu için zati bu başlığın açılmasına bile gerek yoktur kanımca. Ben dj-mami den aldığımda aslen telefonlu bir ürün aramaktaydım ürünü aldım bir kafede inceledim telefon özelliği olmadığı gördüm 10 dk sonra geri götürdüm iade kabul etmedi.Düşünün sadece 10 dakika sonra.Yorum yaparakern dikkatli konuşalım lütfen.Saygısızlığın ve boş tehditlerin luzumu yok.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sivka

Bakın arkadaşlar bende aynı arkadaş gibi kullanma hevesiyle dj_mami'den aldım. İlk aldığımda uğraşmama vakit kalmadan elime g900 geçti ve bu ürünü takasa soktum. Eğer bir sorun var ise kesinlike benden değil zati aleti kurcalaamadım bile . Dj_mami'nin söylediğine göre fiziksel ve donanımsal hiç bir sorunu yoktur ayrıca ürün garantilidir. Eğer ekranı bozuksa garantiye verilebilir. Sunu üstüne basarak söylemek istiyorum cihazı kulanmadım bile bence bilip bilmeden insanları karalamak yerine bu isin aslı forumun cok mesajlı kullanıcılarından da olan dj_mami'den yardım alınabilir. Ürün garantili olduğu için zati bu başlığın açılmasına bile gerek yoktur kanımca. Ben dj-mami den aldığımda aslen telefonlu bir ürün aramaktaydım ürünü aldım bir kafede inceledim telefon özelliği olmadığı gördüm 10 dk sonra geri götürdüm iade kabul etmedi.Düşünün sadece 10 dakika sonra.Yorum yaparakern dikkatli konuşalım lütfen.Saygısızlığın ve boş tehditlerin luzumu yok.

Saygılar.

Arkadaşım sen ürünün sorunlarını belirtmemişsin açıkça.Senin kimden aldığın o adamı ilgilendirmez ki...Sen bunu göre göre bile bile satmışsın.Mal senin elinden çıkmış.

Şurada iade alman ve garantiye senin vermen gerek.Garantili tamam da kendin bozduktan sonra garanti bile almaz onu alsa da bu senin problemin,arkadşaın değil

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.