Şimdi Ara

(UZMANLIK SORUSU) İNTERNET BAĞLANTISI VAR AMA SAYFA GÖRÜNTÜLENMİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
20.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BUGÜN FORMAT ATTIM MAKİNEYE AMA İLK DEFA BAŞIMA BÖYLE BİR ŞEY GELDİ. BÜTÜN SÜRÜCÜLER TAMAM. ANTİVİRÜS PROGRAMIM VE WİNDOWS KENDİSİNİ İNTERNETTEN GÜNCELLİYOR AMA EXPLORER İKONUNA TIKLADIĞIM ZAMAN SAYFA AÇILMIYOR HİÇ BİR HAREKET YOK ANLAMADIM. TEKRAR WİNDOWSU ONARDIM AMA YİNE BİŞEY DEĞİŞMEDİ. ACABA NE YAPMAK GEREKİR?

• nasıl bir sistemle internete bağlanmaya calışıyorsun arkadasım. adsl mi ? usb mi ethernet mi söylersen daha iyi çözüm aranabileceğini umarım.
  • SAYGIDEGER ARKADASIM ONCELİKLE MODEMİN MARKAASI NEYY ETHERNET DENMİ BAGLANIYON USB Mİİ İNTERNET ADMİN AYARLARINDA DA BİR PROBLEM DA OLABİLİRR....ONCE BİRAZ BİZLERE BİLGİ VERMEN GEREKLİİ BENCEE...
  • ADSL İLE BAĞLANIYORUM USB DEN. MODEM SPEEDCOM+
    İYİ DE BUNLARLA NE İLGİSİ VAR BEN AYNI BİLGİSAYARA 20 KEZ FORMAT ATTIM AMA BÖYLE BİRŞEY İLK KEZ GELİYOR BAŞIMA..
  • DNS problemi olabilir.
    212.175.13.113
    212.175.13.114 bu dns leri bir dene
  • kullanıcı adının sonuna @ttnet ekliyor musun??
    çok geliyor bu başımıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

kullanıcı adının sonuna @ttnet ekliyor musun??
    çok geliyor bu başımıza.

arkadaş netten guncelleme yaptığına göre sonuna ttnet demiştir herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • explorerdan araçlar/internet seçenekleri/ baglantılar dan bi baglantını kontrol et. gerçi usb modemden anlamam ama ordan sil baglantını bi daha ayarlamayı dene belki faydası olur
  • antivirus ne kullaniyorsun?
  • ANTİVİRÜS NOD 32 BUGÜN KULLANMAYA BAŞLAYACAKTIM, BELKİ DE ARIZA BUNDAN KAYNAKLANIYOR. BÜYÜK İHTİMAL VİRÜS VAR. ÇÜNKÜ PAKETLERDEN GİDEN:70 GELEN:15 FALAN ACAYİP Bİ UPLOAD VAR BU VİRÜS GÖSTERGESİ DEĞİL MİDİR?
  • internet explorer ı yanlışlıkla internete bağlanmasına engel olmuş olabilirmisin ?
    firewall ayarlarına bi bak istersen...
    veya bide firefox kurarak bağlanmayı dene...
  • ARTIK ÖYLE YAPCAM HERHALDE BAŞKA BİR BROWSER KURCAM YADA BIRAKACAM BU TEKNOLOJİ İŞLERİNİ PASTORAL BİR YAŞAM SÜRCEM NEDİR YAW..
  • operayi dene .
  • expoler'ı açtığında görüntü açılıp ,sayfa görüntülenemiyor mu çıkıyor,yoksa hiç görüntü bile mi gelmiyor?anlamadım bu işi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß!0Hazard -- 23 Ekim 2005, 11:08:06 >
  • Internet explorer çevrım dışı çalışıyo olmasın?Gerçi ölede bağlan felan diyede uyarı çıkar ama.Dosya menüsünden gene bir bak sen.
  • FİREFOX KURDUM ŞİMDİ RAHATÇA AÇILIYOR İNTERNET SAYFALARI. YANİ İNTERNET BAĞLANTISINDA BR PROBLEM OLMADIĞI ANLAŞILDI. YİNE DE BİR TERSLİK OLABİLİR GİBİME GELİYOR. EXPLORERİ KALDIRDIM. TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZ İÇİN..
  • opera kur dedik !
  • TAMAM ABİ KIZMA
  • dns leri otomatik yap düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenelhan

FİREFOX KURDUM ŞİMDİ RAHATÇA AÇILIYOR İNTERNET SAYFALARI. YANİ İNTERNET BAĞLANTISINDA BR PROBLEM OLMADIĞI ANLAŞILDI. YİNE DE BİR TERSLİK OLABİLİR GİBİME GELİYOR. EXPLORERİ KALDIRDIM. TEŞEKKÜRLER YARDIMLARINIZ İÇİN..

aynı sorun bende de var internet explorer ve msn 7.5 hiç bir şekilde bağlanmazken, firefox ve mns 7.0 mükemmel bir şekilde çalışıyor niye hala da çözemedim

EDİT: Problemi çözersen haber ver, bizde faydalanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N. Flamel -- 23 Ekim 2005, 22:33:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.