Şimdi Ara

uzman yardımlı aceminin cooler master haf x 942 macerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün 2. el aldım garantisi devam ediyor.. ilk kez desktopum olcak...oldu diyemiyorum maaleseff.((
    soba gibi bişi bu kasa
    ilk açtığımda şaşkın şaşkın baktım kasaya 10 dakika...

ben şimdi neler almam lazım bir sürü disk var diskler bi yerde toplansın istediydim....

anakartı işlemcisigüç kaynağı bi çuval para bu aletin yawfffffff

her ay tek tek alıcam sanırım benim yicem nane deilmiş sanırım
    lütfen oyun oynanmayacak 8 portlu ucuz mümkünse garantisi devam eden yada sıfır hdmli kart olan yada dandik ekran kartlıda olsa hdmi çıkışı olan sata 3 hdd desteğide olan bişiler önerirmisiniz...

asus msi gigabyte garip garip uzantılı bir sürü işlemci ve anakart var şaşkınlıktan küçük dilimi yutuyom ekran arkasında:((((((((((((((

ilk önce güç kaynağımı almalıyım anakartmı işlemcimi ?
    birde paramı çokk eski sistemlere gömmmek istemiyorum ....
    netcem ben şimdi yaaa:(((((((((((

ya beni donanımcı yapacaksınız ya beni yine donanımcı yapacaksınız başınızın etini yerim valllaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 3 Ocak 2015; 0:19:28 >

• Düzgün ifade edersen, yardım edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ocak 2015; 7:57:39 >
  • Hiç birşey anlamadım sen tam olarak ne istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde sadece ve sadece haf x 942 kasa var
    5-6 tan hdd var 2 tanesi 64 mb önbellekli sata 3 hızında
    oyun oynanmayacak ekran kartı olmayabilir ama ben hdmi çıkıştan tvye bağlamayı düşünüyorum kasayı

şimdi nasıl bir anakart ve işlemci almalıyımkii vede güç kaynağı, basit video kesme ve biçme işlemlerini hallledebileyim renderde olmayacak video işleme programlarıda kullanılmayacak basit videoyu kesme biçme ayırma işleri için kullanılacak

8 sata portlu mümkünse usb 3 destekli hdmli bişiler lazım vede ucuza ....ama ne ???

sanırım anlatabilmişimdir...
  • evokartal kullanıcısına yanıt
    ne istediğimi bende bilmiyorum sorunda zaten bu galiba :(((

elimde sadece ve sadece haf x 942 kasa var
    amacım 5-6 tane hddmi kulllanıp görebileceğim
    basit videoyu kesme biçme ayırma işleri için kullanacağım
    hdmiden tvye görüntü aktaracağım mümkünse ucuz yada orta yollu sistem
  • hocam bide bütçe belirt i7de önerilir bu ilere Fx6300de o nedenle bütçe belirtsen iyi olur birde en çok kullandığın 3 programı
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    max 1000
    kulllandığım program diye bişi yok movi maker bile olur al videonun başını kes gibi ama şarkılara altyazı eklemek istiyorum .
    programa hiç ihtiyacım olmadı bugüne kadar ve hala yok.. videonun başındaki sonundaki reklamı sileim yeter bana vede altyazı şarkıya .bunlarda basit prgrmlarla yapılır herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GIGABYTE B85M-HD3 Intel B85 Soket 1150 236TL (2xsata3 4xsata2 konnektör+hdmi)
    Intel Core i5 4460 508TL
    CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile 278TL

1022TL vatandan topladım
    ucuz olarakta bi yardım yaparmısın lütfen usta
    Intel Pentium G3258 203TL
    CORSAIR 4GB Value DDR3 1333MHz 95TL

534TL vatandan topladım

• apu sistem nedir ? ne işe yarar
    birde ben atıyorum i5 li üst mesajdaki sistemi alsam ,laptoplardaki i5 işlemcilerden farkı olucak mı?
    yani ben neden i5li 1000tl gibi fiyatlara 2. elde olsa temiz laptop almak varken, kendimce bunca eziyete ekran kartı işlemci güç kaynağı gibi bir yükün altına giriyorum...+++ları nelerdir???
  • Apu işlemcinin içinde dahili Gpu yani hem işlemci hemde ekran kartının aynı parçanın içinde olması kısaca ayrı olarak ekran kartı almana gerek kalmaz masaüstü pc ile dizüstü pc arasında çok fark var laptop daha çok müzik, film, internet için ideal olur masa üstü ise aklına gelebilecek herşey için özellikle oyun oynamayı düşünüyorsan masaüstü sistem çok daha iyi olur
  • tam tersine ben depolama için kulllacağım oyun aklımdaki en son şeyy...

ilk önce anakart almayı düşünüyorum amacım hddleri göörmek bu yüzden 8 sata portu olmalı anakartın vede kasanın ön kısmındakiusb 3.0 2 portuda kulllanmak istiyorum...
    elimdeki 2 sata 3 hddyidekullanmayı çok istiyorum
    şu durumda hangi anakartı almalıyım ve tvden hdmi ile bağlıcam kasayı sanırım anakartta hdmi de olması lazım

örneğin : msi a88x-G 43 FM 2 gibi bişi iş görürmü ??
  • Evet bu anakart işini görür hem 8 adet sata portu bulunmakta hemde Hdmi ve ön panel usb 3.0 bağlantısıda bulunmakta
    bu anakart beklentilerimi karşılıyormu usta
    hem yüksek hem düşük fiyat içinde GIGABYTE B85M-HD3 Intel B85 Soket 1150 236TL (2xsata3 4xsata2 konnektör+hdmi) modelini yazmışsın bu kart o kadar iyimi ??

buda iş görür mü ?

sen hangisini alırdın usta ? sanırım intel ve amd diye burda bir seçim yapmak gerekiyor ...
    bana denilen a6 a10 işlemcilerden uzak durmam gerekliymişş... nedenini bilmiyorum... eğer msi ın yukardaki kartını alırsam işlemci olarak a6-a10 dan başka hangi işlemci almalıyım bu msi ın anakartına??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 5 Ocak 2015; 21:40:43 >
  • Evet önce intel veya amd diye seçmen lazım eğer amd alırsan ekstra bir ekran kartı masrafın olmaz işlemci olarak şuan en üst düzey işlemcisi bu amd ninhttp://www.vatanbilgisayar.com/amd-a10-7850k-soket-fm2-37ghz-4mb-onbellek-95w-32nm-islemci--r7-gpu.html
    yanına anakart + en az 1866Mhz ram alman gerekir
  • tayfun bu işlemci intelin i5 i7 sinden hangisine denk gelir...?

R7 gpu olan işlemci bu mu ?? kasayı aldığım kişi 3-5 tane bir kağıda sistem yazmıştıda orda gördüm bahsettiğin işlemciyi
  • denk onu net bilmiyorum yanlış bir bilgi vermeyeyim ama R7 gpu olan işlemci bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.