Bildirim
Uzman Çavuşların derdi ne?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Uzm cavus hayatta sevmem.hele ust bolgesindeysen tam eziyet ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2018
Zorunlu Askerlik
X
D
sene 2009 kıbrıs ta askerlik yaparken uzman çavuşumuz vardı lokman uzman mükemmel adamdı
genelde uzman çavuşlar diğer rütbelilere göre daha iyi olurlar fakat sana kötüsü denk gelmiş. -
uzmanlar bence sinirlerini bizden çıkarıyorlar maaşları iyi değil ve her boku onlar yapıyor. ben jandarma olarak yaptım cezaeviydi astsubay masa da mahkum başında dururdu uzman yanına 2 3 asker alır mahkum götürür getirirdi tüm işi onlar yapardı maaşı az alırdılar bence sinirleri maaşının az olması doğuda çatışmaya girenler nasıldır bilmem ama bence sorun maaş -
Psikolojide buna aşağılık kompleksi derler.
Normalde 5 para etmeyecek kişiler, o rütbenin şerefi ile kendinden altında, ona hizmet etmek zorunda olan kişiler ile bastırılmış duygularını su yüzüne çıkarırlar.
Gerçi benim askerlik yaptığım dönemde de uzmanlar arkadaş gibiydi. Bizden biri gibiydi. Sonuçta o da 3-5 ay önce rütbesi olmayan askerdi.
Uzmanları geçtim yeni nesil subaylar bıle bu triplerde olacak iyi izleyin. Çünkü seviye düştü harp okullarının halini görseniz burası askeriye mi dersiniz şuan. Sınav sistemine bağlıyorum harp okulu taban puanı 350 küfürlerden 190a düştü astsubaylığı söylemiyorum bile 150 felan olması lazımdı . Bir baltaya sap olamayanlar bile subay olacak malesef :(
tokatla gitsin
sen -
Abim askerde iken sırıttığı için bi uzman ona tokat atmıştı.Abimde burnunu kırmıştı ;)
Onlar alt rütbe olduğu için erleri kullanmayı severler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X