Şimdi Ara

Uzman Çavuşların derdi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir de askerlik görevini yapmakta olan bir kardesinizim.
    Merak ettigim konu neden subay astsubaylar askerle muhattap olmaz iken
    Uzmanlar çamurda botunun altina yapismis samanı bile askere söktürüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzm cavus hayatta sevmem.hele ust bolgesindeysen tam eziyet ediyorlar.

• 2018

Zorunlu Askerlik

X

D

• sene 2009 kıbrıs ta askerlik yaparken uzman çavuşumuz vardı lokman uzman mükemmel adamdı

genelde uzman çavuşlar diğer rütbelilere göre daha iyi olurlar fakat sana kötüsü denk gelmiş.
  • uzmanlar bence sinirlerini bizden çıkarıyorlar maaşları iyi değil ve her boku onlar yapıyor. ben jandarma olarak yaptım cezaeviydi astsubay masa da mahkum başında dururdu uzman yanına 2 3 asker alır mahkum götürür getirirdi tüm işi onlar yapardı maaşı az alırdılar bence sinirleri maaşının az olması doğuda çatışmaya girenler nasıldır bilmem ama bence sorun maaş
  • Psikolojide buna aşağılık kompleksi derler.

Normalde 5 para etmeyecek kişiler, o rütbenin şerefi ile kendinden altında, ona hizmet etmek zorunda olan kişiler ile bastırılmış duygularını su yüzüne çıkarırlar.

Gerçi benim askerlik yaptığım dönemde de uzmanlar arkadaş gibiydi. Bizden biri gibiydi. Sonuçta o da 3-5 ay önce rütbesi olmayan askerdi.

• Uzmanları geçtim yeni nesil subaylar bıle bu triplerde olacak iyi izleyin. Çünkü seviye düştü harp okullarının halini görseniz burası askeriye mi dersiniz şuan. Sınav sistemine bağlıyorum harp okulu taban puanı 350 küfürlerden 190a düştü astsubaylığı söylemiyorum bile 150 felan olması lazımdı . Bir baltaya sap olamayanlar bile subay olacak malesef :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uzman cavusluk nasıl bir meslek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tokatla gitsin

• sen
  • Abim askerde iken sırıttığı için bi uzman ona tokat atmıştı.Abimde burnunu kırmıştı ;)

Onlar alt rütbe olduğu için erleri kullanmayı severler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.