Şimdi Ara

uzman bi yazılımcı olsanız ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil ya da masaüstü konusunda istediğiniz programı geliştirecek bilgiye sahip olsaydınız ne tür programlar ve uygulamalar yapardınız? (Konu dışına açıyorum çünkü programlama ile ilgili bir soru değil daha çok konu dışı bir soru ve herkese yönelik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh ye vürüs atardım xdé

• Şu an yaptigim isi yapardim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla idm ye benzer bir android programi yapardim cok lazim oluyor.

• #include <iostream>
    using namespace std;

int main()
    {
    cout << "Hello World!";
    return 0;
    }
  • Bioshock Infinite grafikleriyle hayalimdeki evreni yaratacağım bir oyun yapardım ve ölene dek o oyunu geliştirirdim. Grafikler hiç eskimeyeceği ve oyun sürekli güncel kalacağı için gerçek bir dünya gibi olacak oyun en sonunda ama tek fark benim dünyam ve benim evrenim olacak orası. Ölene dek geliştireceğim için bizim dünyamızdan bile büyük bir dünyası olacak oyunun. Hatta sayısız gezegene gidip değişik yaşam formları ve değişik yaşam tarzlarıda görmüş olacaz.

Şu dünyadaki en büyük 2. hayalim böyle bir oyun yapmak ama imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 8 Mayıs 2015; 2:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Bioshock Infinite grafikleriyle hayalimdeki evreni yaratacağım bir oyun yapardım ve ölene dek o oyunu geliştirirdim. Grafikler hiç eskimeyeceği ve oyun sürekli güncel kalacağı için gerçek bir dünya gibi olacak oyun en sonunda ama tek fark benim dünyam ve benim evrenim olacak orası. Ölene dek geliştireceğim için bizim dünyamızdan bile büyük bir dünyası olacak oyunun. Hatta sayısız gezegene gidip değişik yaşam formları ve değişik yaşam tarzlarıda görmüş olacaz.

Cehapelimisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bioshock Infinite grafikleriyle hayalimdeki evreni yaratacağım bir oyun yapardım ve ölene dek o oyunu geliştirirdim. Grafikler hiç eskimeyeceği ve oyun sürekli güncel kalacağı için gerçek bir dünya gibi olacak oyun en sonunda ama tek fark benim dünyam ve benim evrenim olacak orası. Ölene dek geliştireceğim için bizim dünyamızdan bile büyük bir dünyası olacak oyunun. Hatta sayısız gezegene gidip değişik yaşam formları ve değişik yaşam tarzlarıda görmüş olacaz.

Sen tanrılaşmayı sevmiyordun hani bu ne çelişki lae, biz bi fazladan güneş yaptık diye demediğin kalmadı kendin evren kurmuşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 8 Mayıs 2015; 2:45:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yemek sepeti yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

quote:

Sen tanrılaşmayı sevmiyordun hani bu ne çelişki lae

Dünyada tanrılaşırsam sonsuza dek yalnız kalırım çünkü diğer insanlar gözümde sıradanlaşır ve kırabileceğim piyonlar haline gelirler.

Ama bir oyun yapıp o oyunun tanrısı olursan sadece istediğin zaman dünyanı yönetirsin. Dünyada tanrı olmakla oyunda tanrı olmak aynı şeydir aslında düşününce, tek fark oyunu kapadıktan sonra normal dünyada da bir hayatın oluyor, dünyada tanrı olursan kaçabileceğin başka bir dünyan kalmıyor.

@eneox
    Parti tutmuyorum ama CHP ile ne alakası var çözemedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 8 Mayıs 2015; 2:50:28 >

• Şuan yapmadığım şeyi yapardım

• Yazılım yapardım herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Şu an yaptigim isi yapardim.

Şu an ne yapıyorsun

• Yazı yazardım xd

• bira alırdım marketten
  • Android için Youtube Mp3 İndirme programı yapardım.
  • Buyrun benim ne istemiştiniz ? Ama ben oyun programlıyorum ona göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 8 Mayıs 2015; 13:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

Buyrun benim ne istemiştiniz ? Ama ben oyun programlıyorum ona göre.

Hamgi platforma? Örnek oyunlar var mı?

• PacTyson P kullanıcısına yanıt
    Android ve iOS üzeri birikim sağlamaya çalışıyorum. Bi ara epey iyiydi durum ama şuan yavaşladı. Daha bir sürü freelance olarak projelerim oldu ama şuan mevcut marketteki oyunlarım ;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitpixel.SMB
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nebugu.PunchMyHead
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Nebugu.SpinAbove

https://itunes.apple.com/us/app/spin-above/id931487523?l=tr&ls=1&mt=8
    https://itunes.apple.com/us/app/blind-shot-arena/id946841462?l=tr&ls=1&mt=8
    https://itunes.apple.com/us/app/punch-my-head/id975037778?l=tr&ls=1&mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 10 Mayıs 2015; 1:06:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.