Şimdi Ara

Üzerimde devamlı bir halsizlik sıkıntı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda yeniyim ve konuyu nereye açacağım bilmiyorum burayı uygun buldum.
    Fazla uzatmadan sorunuma geliyorum bu aralar çok halsizim ve sıkıntılıyım yaşanan olaylardan dolayı sıkıntılıyım galiba aile meseleleri ve karı kız meselesi.

Üzerimde bir halsizlik var 24 saat bilgisayarın başına kitleniyorum dışarı çıkmak falan istemiyorum aşırı bir yorgunluk halsizlik var doktora gittim kan testi bilmem ne testi bir şey yok ama aşırı derece bir yorgunluk halsizlik var oynadığım oyunu bile oynayamıyorum artık çok iyi oynarken bu aralar çok kötü oynuyorum.Bu aralar baş ağrısıda var acaba fazla bilgisayarın başında kaldığım içinmi oluyor ? Veya ergenliktenmi ergenlik falan ama bu kadar olmaz yani.Şuan bu yazıyı bile yazarken kollarımda bile ağrı var ne yapmam gerek neye başvurayım ilaç ot bilmem ne olursa olsunda kurtulayım diyorum.[SAKAT ŞEYLER OLMASIN HA]

• Benim de bazı oyunlar yüzünden 15 saati aştığım oluyordu.

15 saat sonrası 2-3 saat uyku sonra bi 15 saat daha.

Kollarda bileklerde ağrı , yattıktan sonra kafada bir zonklama , ani ayağa kalkışta baş dönmesi ve gözlerin kararması , gözüme bıçak gibi saplanan kısa süreli ağrılar.

Bunlar uzar gider , 1 hafta oynama , bu 1 haftada sadece yatarak tv izle ne ağrı kalır ne halsizlik.
  • Sıcaklarda var birde.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber™

Benim de bazı oyunlar yüzünden 15 saati aştığım oluyordu.

15 saat sonrası 2-3 saat uyku sonra bi 15 saat daha.

Kollarda bileklerde ağrı , yattıktan sonra kafada bir zonklama , ani ayağa kalkışta baş dönmesi ve gözlerin kararması , gözüme bıçak gibi saplanan kısa süreli ağrılar.

Bunlar uzar gider , 1 hafta oynama , bu 1 haftada sadece yatarak tv izle ne ağrı kalır ne halsizlik.

Aynı problemleri yaşıyoruz ama silah süreleri vb sorunlar olmasa direk bırakıcam ama malesef işe paralı eşyalar girincede o zaman iyice güme gidiyoz. Bunu uygulayacağım İZMİR sıcağı çekilmez artı altımızdada fırın yanıyoz cayır cayır.Uygulayalım zaten tatile çıkmayı düşünüyorum.Bir şeyim kalmaz o zaman.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.