Şimdi Ara

Uzaylılar Neden Dünyaya Gelmiyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
3
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1) Yoklar

2) Tipimizi beğenmedi

3) Karıları izin vermiyor malum tecavüz bol

4) Dünyaya sığmıyorlar

5) Ya geldilerse ya insan kılığındaysa

6) Karıları alıp kaçırIyorlar sonra karılar neden kayboldu

7) Ufoları yok

8) Korkuyorlar

9) Geliyorlar ama amerika kaçırıp 51.bölgede saklıyor

10) İçkili ufo kullanmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

uzaylı diye bir şey yok

hala sadece dunyada yasam olduguna inananlar varmis size hicbir şey demiyorum

hiçbirşey demiyorun demişşin ama cümlede hiçbirşey var

yazik la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

uzaylı diye bir şey yok

hala sadece dunyada yasam olduguna inananlar varmis size hicbir şey demiyorum

hiçbirşey demiyorun demişşin ama cümlede hiçbirşey var

yazik la

yapma yawww:d

• "Evrenin başka yerlerinde de zeki canlıların var olduğunun en kesin kanıtı, şimdiye dek bizimle hiç irtibata geçmeye çalışmamış olmalarıdır." -Bill Watterson
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Napsın gelip uzaktan bir bakmıştır kendi kendimizi yiyoruz devam edin deyip yaslanmıştır arkasına.. çekirdek + kola...

öyle demeyin hocam, yukardan bakınca aslında güzel gezegen bizimkisi
  • elhamdüllah müslümanım ve ülkesinin varlığı için NASA denen bir kurumun varlığına da inanırım.Ancak bu ikisnin uzaylıların varlığıyla ilgili nasıl bir bağlantısı olduğunu bilemedim.. Kuranda da uzaylı ile ilgili önemsiz bir olguya değinilmemiş zaten, nasa desen uzaylıların evi mi ki bilgiyi ordan alacam...

ayrıca soru sorarak konuyu ajitasyona bağlama gibi bir hevesin var? konuyu din-ateizm tartışması niyetiyle açmışsan git netten bak sürü ile konu açılmış cevabını zaten alırsın ordan, benim bu konu hakkında seninle harcayacak vaktim yok açıkçası.. keşke olsa,

ben senin ne demek istediğini anlayabiliyorum dostum, beynini o kadar yorma sen benim ne demek isteğimi anlayamadıktan sonra... ayrıca aciz de değiliz.. beynin varya.
  • Uzaylıyım ve çamdibine düştüm soruları alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

Uzaylılar Neden Dünyaya Gelmiyor?

Konuya bunun için girmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: pitch_me

elhamdüllah müslümanım ve ülkesinin varlığı için NASA denen bir kurumun varlığına da inanırım. Ancak bu ikisnin uzaylıların varlığıyla ilgili nasıl bir bağlantısı olduğunu bilemedim.. Kuranda da uzaylı ile ilgili önemsiz bir olguya değinilmemiş zaten, nasa desen uzaylıların evi mi ki bilgiyi ordan alacam...

ayrıca soru sorarak konuyu ajitasyona bağlama gibi bir hevesin var? konuyu din-ateizm tartışması niyetiyle açmışsan git netten bak sürü ile konu açılmış cevabını zaten alırsın ordan, benim bu konu hakkında seninle harcayacak vaktim yok açıkçası.. keşke olsa,

ben senin ne demek istediğini anlayabiliyorum dostum, beynini o kadar yorma sen benim ne demek isteğimi anlayamadıktan sonra... ayrıca aciz de değiliz.. beynin varya.

benimle tartışacak vaktin değil bilgin yok. koyu olarak alıntıladığım yerde dediğinden tek kelime anlamadım. saçmalamışsın. nasa'dan bahsederek uzaylıların varlığıyla ilgili nasıl bir bağlantısı var demişsin. nasa neyi inceliyor? uzayı değil mi? dünyanın dışını değil mi? dünya dışındaki varlıklar uzaylı olmuyor mu? uzayla/uzaylılarla ilgili nasa'dan daha fazla bilgisi olan bir kurum var mı dünya üzerinde?

soru sorarak ajitasyon falan yapmıyorum. oradaki soru değildi. cevabını zaten kendim verdim ama sen bunu da anlayamamışsın. yazık...

konuyu din-ateizm tartışması için açmadım ve forumda böyle konuların yasak olduğunu biliyorum..
    farkındaysan şimdiye kadar da tek senin yazdıklarına böyle cevap verdim. din-ateizm tartışması için konu açmış olsam kuranda yazıyor,veya kuranda tam olarak öyle yazmıyor diyenlere de verecek cevabım olurdu.

daha fazla cahilliğini konuşturmadan konumdan git lütfen .

• Abi sen bile burda yaşamak istemezken uzaylı neden gelsin.
  • nasa diyo şansa bala bulmuşlar bizi
  • Gelmediklerini nereden biliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkucukuncu

quote:

Orijinalden alıntı: rjnrondo

Galaksiler arası mesafeler o kadar fazla ki eğer ömürleri yeterse gelmeleri milyon yıl kadar sürebilir

Adamlar okadar zeki isik hizi gemileri vardir bazen belki yoldadirlar diyorum

O kadar zeki olsalar bile ışık hızıyla bile yüzlerce yıl sürebilir.

Evreni keşfetmek için ışık hızı yetersiz.
  • "Uzaylı"nın insan formunda, insan mantığıyla ve zekasıyla donanmış bir varlık olduğunu nereden biliyorsun? Ya bir balık formu ya da benzeri bir yapıdaki bir yaşamdan söz ediliyorsa? Ya o gezegenin şartları o tip bir yaşama imkan sunuyorsa? Ya insandan daha az gelişmiş canlılarsa? Belgesellerin en büyük problemi bunu irdelememesi, izleyenlerin de en büyük problemi körü körüne inanması. Gerçi böyle anlatılsa kimin dikkatini çekecek, kim "haydi ya gerçekten olabilri mi acaba" deyip izler? Paranormal içerikli kitapların, tarot gibi falların, homeopati gibi tedavi(!) vb. yöntemlerin gırla sattığı dünyada böylesine tasvirlerin yapılıyor olması beklenen bir durum.
  • Hangi eneayi uzaylı dünyaya gelirki bu kadar sorun varken

• Vallahi qamqi geçen itin teki mazot parası istedi çıkardım verdim 50 kağıt bak hiç unutmuyorum bena dedi ki:
    "Dünya bir liman ben bir gemi bidaha gelirsem s.sinler beni" öyle diyince bi üzüldüm zaten çıkarttım bi ellilik daha verdim gitti sonra

• uzaylılar niye dünyaya gelsin yav biz onların yanına gidelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkucukuncu

quote:

uzaylı diye bir şey yok

Kuranda oldugu yazıyor

Sen burda ne geziyon lan bura bizim mekanımız
  • Herkes bizi yikip yakicak yazmis. İyide onlar varsa bile insan degiller ki bizim gibi savasi dusunsunler. Belkide bizden daha ezikler kim bilir. Gozumle gormeden uzaylilara inanmam. Gerci uzayli kavramida ayri bir olay. Gokteki en ufak 1 cisim bile uzayda oldugu icin uzayli sayiliyor tıpkı bizim gibi.

• bay çok bilmiş... mesajımı niye sildirdin ? yoksa uzaylılar mı gelip sildirdi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.