Şimdi Ara

Uzaylı Zekiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çocukluğumun dizisi uzaylı zekiye..(1987 yapıma olduğuna göre yaşım 5) şimdi yayınlansa (geçen yaz trt yayınlıyodu galiba)kimse izlemeyebilir. çünkü daha sonraları birçok benzeri dizi yapıldı. ama o tarihte tv dizisi adına iyi bir girişimdi bence. Zekiye uçuk kaçık, iyi yürekli saf ve temiz bir genç kızdı, insanlara yardım edecem diye meraklı köfteci hesabı bi insaniyetlik yapayım diyip başını belaya sokardı. özel efektli ilk türk dizilerinden biri belki de ilki.. kadrosu çok iyiydi o zamanlar severek izliyodum. hele bir sihir yapınca gözleri kıpkırmızı olur ben de çok korkup babamın arkasına saklanırdım hiç aklımdan çıkmıyor belkide bugüne kadar hatırlıyor olmam bu nedendir

Uzaylı Zekiye 1987

Oyuncu Filmdeki Karakteri
    Seden Kızıltunç Zekiye
     Uzaylı Zekiye...

Betül Arım
    Münir Özkul
    Üstün Asutay
    Yusuf Atala
    Erdoğan Sıcak
    Atilla Yiğit

Bu Diziyi Sizlerde Hatırlıyormusunuz ? keşke bir kaç bölümü olsada seyretsek tabi lost, the4400 internette bulup indirmek kolay hadi bakalım bu diziyi bulalım kolaysa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunama -- 21 Kasım 2006; 13:38:41 >

• saçma bir diziydi ama olsada izlesek şimdi. aptal TRT nin arşivlerinde çürüyordur.
  • bir sürü trt kanalı var trt 1 hadi devlet kanalı güncel proğramlar vermeli, trt 2 tamam haber kanalı yaptılar, hadi trt 3 te meclisi versin, bu trt 4 ne ayak olduğunu anlamış değilim eskiden at yarışlarını verirdi şimdi oda yok, bir allahın kulunun izlemediği açık öğretim derslerini veriyor...başka bir halt yok...verseler şöyle eski dizileri hatta bir çok spor olayları oluyor hangi birini veriyor şimdi trt senede bir milli takımın voleybol maçları oluyor onlarıda tekrar tekrar gösterip duruyorlar...
  • ben hayal meyal hatırlıyorum. çok mu iyiydi yoksa saçma mıydı bilemiyorum:) eskiden her şey daha güzeldi tv de sanki. ama eskiden yayınlanan bir şeyi yıllar sonra tekrar izlediğimde hemen sıkılıyorum.
  • hey gidi günler.bende hiç kaçırmadan izlerdim.TRT o dönem hergün akşamüstleri yayınlardı.bir ara bende yeniden yayınladılar gibi hatırlıyorum.hatta uzun bir zaman sonra yeni bölümleri bile çeklmişti sanırım.bunu internette bulamamız çok zor.TRT yayınlarsa ancak.
  • Zuahahahahah abi nerden hatırlattın bunu ya

Yaw o bu değilde aslında şu kaygısızlar yeniden başlasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    Yaw o bu değilde aslında şu kaygısızlar yeniden başlasa

D max yayınlıyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu diziyi sürekli izlerdim
    şimdi yayınlanması güzel olur,nostalji havası verir sanırım ama şunu da unutmamak gerek;eskiden yayınlanan bir çok dizi şu an yayınlansa(örneğin kara şimşek,galactica,star trek,sea wolf,air wolf vs) çok sıkılırız
    sebebide o zamanlar çok teknolojik gelen bu dizilerin şimdi çok basit gelicek olması
    o yüzden galactica forumunda bi arkadaşında dediği gibi eski dizileri sadece hafızamızda bıraksak ve hala çok teknolojikmiş gibi hatırlasak daha mutlu oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 21 Kasım 2006; 16:06:40 >
  • onlar ilk göz ağrısıydı ve o zaman için evet çok güzeldi. şimdi olsa izlemeyiz herhalde. çünkü bir ara kara şimşek'i bir yerde izlemiştim sıkılmıştım eski tadı vermiyor yani... ya yaştan kaynaklanıyor ya da o zaman öyle diziler azdı onun için severdik heralde. şimdi sallasan diziye çarpacak.
    bir de "perihan abla" mı öyle bir şey vardı onu da çok severdim.
  • Bu diziyi hatırlıyorum ama aklımda fazla birsey yok diziyle ilgili.
  • ben nuri alçonun konuk oyuncu oldugu bir bolumu hatırlıyorum,pek tabi olarak bizim zekiyeye bir halt yapamamıştı,ama adamdaki profesyonelliğe bak zekiyeye bile o maksatla yanasmıştı beah

herif sadece iş olarak goruyormuş sanırım tecavuzu,artık senaryoda kim varsa
  • Hatırladığım tek şey gözlerinin bazen kırmızı olduğu ve benim bunan acayip korktuğum.
  • Bomba gibi bi diziyi kaçırdık desenize....
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Hatırladığım tek şey gözlerinin bazen kırmızı olduğu ve benim bunan acayip korktuğum.

o zamanki teknoloji ile büyük bi olaydı bu kırmızı göz efekti.

şimdi saw bile korkutmuyo seni

• evet bende hatırlıyorum bu diziyi.acaip bir yüz mimiğiyle sihir yapıyordu.ki 87 tarihli olduğuna göre sanırım son yıllarda revaçta olan sihir/çocuk filmlerinin(bediş,sihirli dadı,ianne,köpek vs..) bu burun kıvırma yada yüz ekşitmeyle yapılan sihir sahneleri bu filmden esinlenmiş.neyse salladım.filme dair herhangi bir olay hatırlamıyorum.tek hatırladığım ilkokulda bu ablamızdan çok etkilendiğimdir.hep hayal kurardım bende sihir yapabilir miyim diye.haa şimdi aklıma geldi hep kötülere karşı kullanıyordu sihirli güçlerini.sahi bu bedişmiydi ismi neydi.hani yunus bülbül'ün oynadığı dizi amma çok benziyormuş.ama uzaylı zekiye kadar bruce lee filmlerinden etkileniyordum her artis çocuk gibi:)

yanlız arkadaşlar gene o dönemlere tekabül eden çok güzel bir korku filmi vardı.trt'nin tek kanallıı dönemlerinde.filmin ismi dnyalı yaratıklar'dı.anneme babama eşime dostuma soruyorum fakat kimse hatırlamıyor o filmi.filmden aklımda kalanlar bi tek adam berbere gidiyor.berber de canavar oluyor usturayla yada başka bişeyle adamın kafasını kesmeye çalışıyor.çok da severek izlemiştim.evdekilerle beraber ama ne hikmetse kimse hatırlamıyor.aranızda bu filmi hatırlayan var mı?

spotlight pek büyük bir olay değildi.nitekim turist ömer uzayda(hani şu mistır spaklı olan)o film 1973 yapımı ve efekt olarak uzaylı zekiyeden mekiyeden daha ayrıntılı efektler vardı.orada silahlardan çıkan ışıklar,kaybolma esnasında oluşan efektler vs..bide meşhuur kült filmimiz dünyayı kurtaran adam'da da bazı efektler vardı.oda 80lerin başında çekilmişti diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keltikfrost -- 22 Kasım 2006; 20:52:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Hatırladığım tek şey gözlerinin bazen kırmızı olduğu ve benim bunan acayip korktuğum.

o zamanki teknoloji ile büyük bi olaydı bu kırmızı göz efekti.

şimdi saw bile korkutmuyo seni

Yemişim testeresini.
    Millet moda diye bayılıyor o filme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.