Şimdi Ara

Uzaylı olduğum için okulda dayak yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben aslen marslıyım.Orada çok gelişmiş beynim olduğundan bütün dünya dillerini öğrendim.Yaşam tarzınızı falan öğrendim.Sonra mars yüksek konseyi beni dünyaya ajan olarak yolladı.Ben şehir şehir gezerim.Sonra bir gün istanbula düştü yolum.Sokakta gezerken üstünde polis yazan bi amca tuttu beni niye okuldasın kaçtınmı okulun neresi oğlum senin dedi.Bende gelişmiş beynimi kullanarak en yakın okulu söyledim.Adı Adana ticaret meslek lisesiydi.Tabi adanadan anlamalıydım ama iş işten geçmişti.Götürdü beni okula oturttu bi sıraya.Sonra bi grup geldi yanıma.Sonra biri reyizin önünde eğilin dedi.Herkes diz çöktü.Bende bilmiyorum tabi reyiz kim falan dedim.Onlarda nasıl diz çökmezsin diyip bana giriştiler.
    Bugün lazer tabancamı ve moneküler ayrıştırıcımı yanıma aldım.Gidip intikam alacağım.Sizce nasıl işkence yapmalıyım yardım pls teşekkürler

• Sen bak bakim ben Motorlu Araçlar Konu Dışındamıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Beyler ben aslen marslıyım.Orada çok gelişmiş beynim olduğundan bütün dünya dillerini öğrendim.Yaşam tarzınızı falan öğrendim.Sonra mars yüksek konseyi beni dünyaya ajan olarak yolladı.Ben şehir şehir gezerim.istanbula Sonra bir gün düştü yolum.Sokakta gezerken üstünde polis yazan bi amca tuttu beni niye okuldasın kaçtınmı okulun neresi oğlum senin dedi.Bende gelişmiş beynimi kullanarak en yakın okulu söyledim.Adı Adana ticaret meslek lisesiydi.Tabi adanadan anlamalıydım ama iş işten geçmişti.Götürdü beni okula oturttu bi sıraya.Sonra bi grup geldi yanıma.Sonra biri reyizin önünde eğilin dedi.Herkes diz çöktü.Bende bilmiyorum tabi reyiz kim falan dedim.Onlarda nasıl diz çökmezsin diyip bana giriştiler.
    Bugün lazer tabancamı ve moneküler ayrıştırıcımı yanıma aldım.Gidip intikam alacağım.Sizce nasıl işkence yapmalıyım yardım pls teşekkürler

olmamış

• Ne lanet bi konu açtiniz. ilk dayak yiyen ermeni bile pisman o konuyu actigina.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat et amerikalılara yakalanma otopsini yaparlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

Beyler ben aslen marslıyım.Orada çok gelişmiş beynim olduğundan bütün dünya dillerini öğrendim.Yaşam tarzınızı falan öğrendim.Sonra mars yüksek konseyi beni dünyaya ajan olarak yolladı.Ben şehir şehir gezerim.istanbula Sonra bir gün düştü yolum.Sokakta gezerken üstünde polis yazan bi amca tuttu beni niye okuldasın kaçtınmı okulun neresi oğlum senin dedi.Bende gelişmiş beynimi kullanarak en yakın okulu söyledim.Adı Adana ticaret meslek lisesiydi.Tabi adanadan anlamalıydım ama iş işten geçmişti.Götürdü beni okula oturttu bi sıraya.Sonra bi grup geldi yanıma.Sonra biri reyizin önünde eğilin dedi.Herkes diz çöktü.Bende bilmiyorum tabi reyiz kim falan dedim.Onlarda nasıl diz çökmezsin diyip bana giriştiler.

olmamış

Adananın anısına istanbulda okul açmışlar.O derece yani düşün artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DosutWarrior

quote:

olmamış

Adananın anısına istanbulda okul açmışlar.O derece yani düşün artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cidden yazmışsın bide o kadar satır
  • İşsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Sen bak bakim ben Motorlu Araçlar Konu Dışındamıyım.

niye sen motormusun?
  • Yine adana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

Sen bak bakim ben Motorlu Araçlar Konu Dışındamıyım.

niye sen motormusun?

Gülmekten kendimi yere attım kuşlar beni ekmek sandı.
  • adana diye girdim evet doğruymuş
  • Gene mi bamya
  • Forumda bi uzaylı eksikti oda geldi sonumuz hayır olsun ne diyim
  • Yaa adam baya yalan söylüyor ya anlamadınız mı hala: gelişmiş beyin diyor biz biliyoruz ki bu üye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok
  • quote:

Beyler ben aslen marslıyım.Orada çok gelişmiş beynim olduğundan bütün dünya dillerini öğrendim.Yaşam tarzınızı falan öğrendim.Sonra mars yüksek konseyi beni dünyaya ajan olarak yolladı.Ben şehir şehir gezerim.Sonra bir gün istanbula düştü yolum.Sokakta gezerken üstünde polis yazan bi amca tuttu beni niye okuldasın kaçtınmı okulun neresi oğlum senin dedi.Bende gelişmiş beynimi kullanarak en yakın okulu söyledim.Adı Adana ticaret meslek lisesiydi.Tabi adanadan anlamalıydım ama iş işten geçmişti.Götürdü beni okula oturttu bi sıraya.Sonra bi grup geldi yanıma.Sonra biri reyizin önünde eğilin dedi.Herkes diz çöktü.Bende bilmiyorum tabi reyiz kim falan dedim.Onlarda nasıl diz çökmezsin diyip bana giriştiler.

Hadi git yat la

• anaa sen de bendensin, neresinden ?
  • Bende karstanım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.