Şimdi Ara

Uzaktan ilişki yürütmek zor olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir bir kızla konuşuyorum ve bu kızda gerçekte çocukluk arkadaşım olan biriydi. Çok uzun yıllar sonra tekrar konuşmaya başladık. Kızla konuşmalarımız gayet samimi aslında belki de teklif etsem kabul edecek ama ayrı şehirlerde yaşadığımız için ve aynı şehirde yaşamamızın pek imkanı olmadığı için kıza karşı mesafeli durdum hep. Bende uzun süredir yalnızım bu kızla olur mu diye düşünüyorum ama bir yanımda uzaktan ilişki yürümez diyor. Uzaktan ilişkiden bir anlamda korkuyorum çünkü ben biraz kıskanç ve paranoyak biriyim. O kız sevgilim olduğunda acaba şu an ne yapıyor diye düşünceler kafamı tırmalayacak sonuçta yanında olamayacağım çoğu zaman. Hani biriyle de iyi anlaşıyorken yalnız da kalmak istemiyorum artık. Sizce ne olursa olsun kıza açılayım mı yoksa uzaktan ilişki zor mu olur arada kaldım gerçekten yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kızı etkileme potansiyelin ne kadar düsükse, aradaki mesafe o kadar artar.

Neden kendi ilinizde bir kizla sevgili olup, evde beraber misir patlatip film izleyip, opusup sevisme imkaniniz varken taaa ebesenin orekesindeki hic tanimadiginiz, gormediginiz kizlar icin sinir krizlerine giriyorsunuz ?

Eger hayatini daha da guzellestirmeyecekse, seni mutlu etmeyecekse bir kizla sevgili olmanin mantigi ne ?

Benden yasca kucuk kardeslerime nacizane tavsiyem budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir kızı etkileme potansiyelin ne kadar düsükse, aradaki mesafe o kadar artar.

Neden kendi ilinizde bir kizla sevgili olup, evde beraber misir patlatip film izleyip, opusup sevisme imkaniniz varken taaa ebesenin orekesindeki hic tanimadiginiz, gormediginiz kizlar icin sinir krizlerine giriyorsunuz ?

Eger hayatini daha da guzellestirmeyecekse, seni mutlu etmeyecekse bir kizla sevgili olmanin mantigi ne ?

bunu yazmaya gelmistim, gidiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir kızı etkileme potansiyelin ne kadar düsükse, aradaki mesafe o kadar artar.

Hiç tanımadığım biri değil hocam ama yine de daha da iyi tanımam gerekiyor kızı. Sıradan bir kız aramıyorum anlaşabileceğim, iyi, temiz bir kız arayışındayım. Bu kızda öyle görünüyor tabi. Sırf bu kızla aramızda birşeyler başlayabilir diye geçenlerde bir kızı reddettim. Kafam da çok karışık bir yandan ne yapacağımı bilemedim. Kızla bir ilişkimiz olsa bile sürekli uzak kalma durumu olacak. İşin içinden çıkamıyorum yani.

• Ayni durumu yaşadım hocam.Çocukluk olan arkadaşımla ilişki kurdum ve bunun bedelini çok kötü ödedim.Neyse bizim mahalleye gidip geliyordu küçükten ufak bir muhabbet ediyorduk sonra face hesabını ekleyip oradan konusmaya başladık.Numarasını aldim öyle böyle bir ay geçiyor kızdan hoşlandığımı söylüyorum aynı şekilde o da söylüyor.Dört ay boyunca sevgili olduk lanet olsun diyorum.Kanser etti beni kanser geceleri yazdığım o şiirleri okudum.Anlamıyor kız ben utangaçım diyor.Eski sevgilisi buna mesaj atiyor ben atma diyorum.Atmam diyor ertesi gun sana surprizim var diyip eski sevgilim buralardan gidiyormuş o yuzden konuştum dedi.Bir sene boyunca çıkmış universitede yatmadigi kiz kalmamis gozu onunde aldatmis ona ragmen konusmus.Nasil bir mide varsa nasil bir utangaçlıksa bu...Sürekli tartisiyoruz.Surekli ben hakli oldugum halde agliyor zirliyor.Bunları o degil de ben yapsaymışım beni terk edermiş anlamak çok güç bunlari...

Istanbula geldigi zamanda bulusuyoruz ama illa bir saat üç saat...Her buluştugumuz zaman gözümün içine bakmiyor.Hic bir sekilde özlem yok.Ulan 4 ay gormuyorsun bir sevdigime bak lan.Ama yok utangaç namuslu kiz o ben bakinca bakma der.Neyse yemekten kalktik.Evimize dagilacagiz arabalar bir sagdan bir soldan geciyor.Hani kizda sasirdi ne yapacagini bilmiyor.Elimi aldim omzuna attim yönlendirmeye calisiyorum.Verdigi tepki şu oldu."Yaaaa dokunma bana ben dokunulmayi sevmem .s..s.s" Dünyadaki bütün küfürleri edebilirdim.Ben hic bir sekilde bel alti pesinde olan birisi degilim.4 aydan beri hic bir sekilde elini tutmamisim hic bir sekilde sarilmamisim.

Benim yuzume karsi hic bir sekilde seni seviyorum demedi bile...14 subatta ise tekmeyi bastim.

Sana tavsiyem hic bir sekilde uzaktan iliski kurma kalbin kirildigi zaman yaninda olmayacak.Veya sen onun kalbini kirdiginda yaninda olamayacaksin.Bunlari iyi düşün...

• Hayatinin hatasini yaparsin kardesim. Mesafeli iliski icin aranizda %100 guven olmasi lazim ki buda imkansiz :).

-suan ne yapiyor?,wp cevrim ici ama bana yazmadi?,instaya foto atmis acaba bana mi altindaki soz?

Gibi sacma sapan sorular aklini mesgul edicek.Bu sorular seni yaralamaya yeter. O yuzden vazgec

• quote:

Orijinalden alıntı: Tobi.

Ayni durumu yaşadım hocam.Çocukluk olan arkadaşımla ilişki kurdum ve bunun bedelini çok kötü ödedim.Neyse bizim mahalleye gidip geliyordu küçükten ufak bir muhabbet ediyorduk sonra face hesabını ekleyip oradan konusmaya başladık.Numarasını aldim öyle böyle bir ay geçiyor kızdan hoşlandığımı söylüyorum aynı şekilde o da söylüyor.Dört ay boyunca sevgili olduk lanet olsun diyorum.Kanser etti beni kanser geceleri yazdığım o şiirleri okudum.Anlamıyor kız ben utangaçım diyor.Eski sevgilisi buna mesaj atiyor ben atma diyorum.Atmam diyor ertesi gun sana surprizim var diyip eski sevgilim buralardan gidiyormuş o yuzden konuştum dedi.Bir sene boyunca çıkmış universitede yatmadigi kiz kalmamis gozu onunde aldatmis ona ragmen konusmus.Nasil bir mide varsa nasil bir utangaçlıksa bu...Sürekli tartisiyoruz.Surekli ben hakli oldugum halde agliyor zirliyor.Bunları o degil de ben yapsaymışım beni terk edermiş anlamak çok güç bunlari...

Istanbula geldigi zamanda bulusuyoruz ama illa bir saat üç saat...Her buluştugumuz zaman gözümün içine bakmiyor.Hic bir sekilde özlem yok.Ulan 4 ay gormuyorsun bir sevdigime bak lan.Ama yok utangaç namuslu kiz o ben bakinca bakma der.Neyse yemekten kalktik.Evimize dagilacagiz arabalar bir sagdan bir soldan geciyor.Hani kizda sasirdi ne yapacagini bilmiyor.Elimi aldim omzuna attim yönlendirmeye calisiyorum.Verdigi tepki şu oldu."Yaaaa dokunma bana ben dokunulmayi sevmem .s..s.s" Dünyadaki bütün küfürleri edebilirdim.Ben hic bir sekilde bel alti pesinde olan birisi degilim.4 aydan beri hic bir sekilde elini tutmamisim hic bir sekilde sarilmamisim.

Benim yuzume karsi hic bir sekilde seni seviyorum demedi bile...14 subatta ise tekmeyi bastim.

Sana tavsiyem hic bir sekilde uzaktan iliski kurma kalbin kirildigi zaman yaninda olmayacak.Veya sen onun kalbini kirdiginda yaninda olamayacaksin.Bunlari iyi düşün...

Senin adına üzüldüm hocam hakkında hayırlısı olur umarım. Bu yazıları okuyunca umudum baya bir azaldı açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çocukluk arkadaşından sevgili olmaz nokta.

• yaşınız genç ne ciddi ilişkisi. insan kendi kendine dert arar mı. böyle devam et işte. dertleş, konuş yalnızlığını gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

quote:

Orijinalden alıntı: Tobi.

Ayni durumu yaşadım hocam.Çocukluk olan arkadaşımla ilişki kurdum ve bunun bedelini çok kötü ödedim.Neyse bizim mahalleye gidip geliyordu küçükten ufak bir muhabbet ediyorduk sonra face hesabını ekleyip oradan konusmaya başladık.Numarasını aldim öyle böyle bir ay geçiyor kızdan hoşlandığımı söylüyorum aynı şekilde o da söylüyor.Dört ay boyunca sevgili olduk lanet olsun diyorum.Kanser etti beni kanser geceleri yazdığım o şiirleri okudum.Anlamıyor kız ben utangaçım diyor.Eski sevgilisi buna mesaj atiyor ben atma diyorum.Atmam diyor ertesi gun sana surprizim var diyip eski sevgilim buralardan gidiyormuş o yuzden konuştum dedi.Bir sene boyunca çıkmış universitede yatmadigi kiz kalmamis gozu onunde aldatmis ona ragmen konusmus.Nasil bir mide varsa nasil bir utangaçlıksa bu...Sürekli tartisiyoruz.Surekli ben hakli oldugum halde agliyor zirliyor.Bunları o degil de ben yapsaymışım beni terk edermiş anlamak çok güç bunlari...

Senin adına üzüldüm hocam hakkında hayırlısı olur umarım. Bu yazıları okuyunca umudum baya bir azaldı açıkçası.

instagramda 100 bin takipçisi 50 binde takip ettikleri vardi bende oha cektim kim bunlar fiye baktim meğersem takipci kasiyormus silmistim hesabını birseyde diyemedi acmayacaksin hesap falan dedim dinlemedi acti takip ettikleri de ayyas pkkli rus cin ne ararsan var kapali veya acik olsun kiz millettinden korkakacaksin ben hakkimi helal etmedigimi soylemistim cok ugrastim maddi olsun manevi olsun.Beni hic bir sekilde mutlu edemedi.Ben onu her türlü mutlu etmiştim.

Sakın ama sakın kendini kaptirma ben kaptirdim battim çıktım.Ama sende benim yaşadığımı yasama hocam gerek yok normal olarak konus ogren kizi tanimaya calis

• Hayattaki en büyük amacin kendin olsun gerisi zaten gelir kendi vucuduna kendi saglihina bak bosver kizi felan sen kendine baktin sürece gerisi gelir zaten

Benden sana dost tavsiyesi kiz kadin fark etmez asla GUVENME

• quote:

Orijinalden alıntı: Bat-Man

Hayatinin hatasini yaparsin kardesim. Mesafeli iliski icin aranizda %100 guven olmasi lazim ki buda imkansiz :).

-suan ne yapiyor?,wp cevrim ici ama bana yazmadi?,instaya foto atmis acaba bana mi altindaki soz?

Gibi sacma sapan sorular aklini mesgul edicek.Bu sorular seni yaralamaya yeter. O yuzden vazgec

Haklılık payın var aslında hocam. Hani uzun zaman sonra bir kızla birlikteliğim olsun dedim ona da mesafeler engel.

• Uzaktan ilişki yürür ama karşılıklı fedakarlık ister açıkçası bu devirde zor ama iki kişide olgun kişilerse normal ilişkilerden daha bile heycanli olabiliyor. En sıradan aktiviteler bile daha bı kıymete biniyor her buluşma ayrı birer anı olarak kalıyor tek derdin özlemek oluyor.

Yani sana ve seçtiğin kişiye göre rüya gibi bir şeyde olabilir ölüm gibi bir şeyde

• Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Bu risk yakın mesafe ilişkilerinde de var ama bu ilişkiye baslayacaksan bunlara zaten kendini hazirlayacaksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.