Şimdi Ara

Uzaktan eğitim sacmaligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah aşkına üniversitelerde uzaktan eğitim nedir ? Herkes işine gidiyor çalışıyor neden uzaktan eğitime gidiliyor böyle saçmalık olurmu Allah'ınızdan bulun. Egitimi iyice kötüleştiriyolar. Düğün yapiliyor ama eğitime gelince uzaktan YAZİKLAR OLSUN. Bide destekleyenler var onlarada yazik. Açıktan okusayidiniz keşke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailenin yanında rahat takılamıyorsun anladık ama bu pandemi sürecinde uzaktan olması gerekiyordu.

• patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Açılmasını isteyenlere yazdığınız tek şey bu saçmalık merak etme ailemden kurtulmak istemiyorum zaten ailemin yanında okuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese işine gidiyor da yurtlarda kalmak sıkıntı o kadarda kişi sürekli maske takamaz

• şu lafı söyleyenlerin %80 i okula kız kesmek için gidenler,işyerlerini açmak zorundalar çünkü ekonomi zaten berbat daha fazlasını kaldıramaz

tıp,diş gibi bölümler dışında online eğitimle de çok rahat halledilir zaten

• "Düğün yapiliyor ama eğitime gelince uzaktan" cümlesi zaten asıl senin saçmaladığını gösteriyor. Bir yanlış, başka bir yanlışı doğru yapmaz. Düğün yapmak da yanlış ki yasaklandı zaten, bu dönemde yüz yüze eğitim yapmak da yanlış.

Yüz yüze eğitim olduğu zaman insanlar toplu taşıma araçlarına binmeyecek mi, uçaklara binmeyecek mi, yurtlarda kalmayacak mı? Bunları neden hesaba katmıyorsunuz?

"Bide destekleyenler var onlarada yazik." cümlene de cevabım: "Uzaktan eğitimi bir hekim olarak destekliyorum."

Bazı şeyleri algılayabilecek yaşa henüz gelmediniz, daha çok küçüksünüz belli ki.

• Nerd'ler ve alemciler zırlayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

şu lafı söyleyenlerin %80 i okula kız kesmek için gidenler,işyerlerini açmak zorundalar çünkü ekonomi zaten berbat daha fazlasını kaldıramaz

tıp,diş gibi bölümler dışında online eğitimle de çok rahat halledilir zaten

Bunu soyleyenler de yikiklar. Ekonomi uniler acilmadigi icin boka sardi zaten. Uni cevresinde bir suru kafe vardi hepsi kapatti. Unilerden gecinen bir surus şehir var hepsi isyanda

• ağlamayın

• Virüsten dolayı gitmemeye hiçbir lafım yok ama üniversite sadece karı kız için gidilen bir yer değilki? Ben o dersi hissetmek istiyorum o üniversite hayatını yurt hayatını serbestliğini yaşamak istiyorum farklı bir şehrin tadını almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5

Bunu soyleyenler de yikiklar. Ekonomi uniler acilmadigi icin boka sardi zaten. Uni cevresinde bir suru kafe vardi hepsi kapatti. Unilerden gecinen bir surus şehir var hepsi isyanda

Alıntıları Göster

Öğrenciyi müşteri olarak gören kazıkçı esnafa pek uzulemiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Virüsten dolayı gitmemeye hiçbir lafım yok ama üniversite sadece karı kız için gidilen bir yer değilki? Ben o dersi hissetmek istiyorum o üniversite hayatını yurt hayatını serbestliğini yaşamak istiyorum farklı bir şehrin tadını almak istiyorum.

virüslü virüslü ne tadı alcan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

ağlamayın

ağlamayın değil KUDURUN diyeceksin hocam

hocam bu virüs senin işine geldimi?

• Üniversiteyi sadece ders alınan bir yer olarak görenler toplanmış yine   Üniversite bir kültürdür. Kırsalda okuduğunuz boktan bir bölümde üniversite kültürü olmayabilir. Orada siz eğlenemiyor, asosyal asosyal takılıyor olabilirsiniz bu bizim sorunumuz değil. Zaten okulu sevmiyorsunuz, üzerine okuduğunuz dandik bölümü bile zorla geçiyorsunuz. Online olunca işinize geliyor hem okulda insanlarla birlikte olmak zorunda kalmıyorsunuz hem de yattığınız yerden kopyayla 100 100 alıp geçiyorsunuz dersleri. Sorsan virüs var istemiyorum dersiniz. Size virüs farketmiyor ki zaten normalde de evden dışarı çıkmıyordunuz  

Virüs var diye aile evindeyken gezemediğimizi falan sanıyor boomerlar. Bütün geçler dışarıda açın gözünüzü biraz. Virüs yine yayılıyor yani. Keşke durdurmanın bir yolu olsa ama yok, insanları 1 yıl 2 yıl eve kapatamazsınız. Anca yayılmayı yavaşlatırsınız ki en baştan beri de amaç bu zaten. Kimse virüs komple bitecek demedi ki? Aşısı bulunana kadar da bitmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 8 Eylül 2020; 18:1:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

Üniversiteyi sadece ders alınan bir yer olarak görenler toplanmış yine   Üniversite bir kültürdür. Kırsalda okuduğunuz boktan bir bölümde üniversite kültürü olmayabilir. Orada siz eğlenemiyor, asosyal asosyal takılıyor olabilirsiniz bu bizim sorunumuz değil. Zaten okulu sevmiyorsunuz, üzerine okuduğunuz dandik bölümü bile zorla geçiyorsunuz. Online olunca işinize geliyor hem okulda insanlarla birlikte olmak zorunda kalmıyorsunuz hem de yattığınız yerden kopyayla 100 100 alıp geçiyorsunuz dersleri. Sorsan virüs var istemiyorum dersiniz. Size virüs farketmiyor ki zaten normalde de evden dışarı çıkmıyordunuz  

Virüs var diye aile evindeyken gezemediğimizi falan sanıyor boomerlar. Bütün geçler dışarıda açın gözünüzü biraz. Virüs yine yayılıyor yani. Keşke durdurmanın bir yolu olsa ama yok, insanları 1 yıl 2 yıl eve kapatamazsınız. Anca yayılmayı yavaşlatırsınız ki en baştan beri de amaç bu zaten. Kimse virüs komple bitecek demedi ki? Aşısı bulunana kadar da bitmeyecek.

hocam bi tane daha buldum @Rajeesh

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

virüslü virüslü ne tadı alcan

Alıntıları Göster

Virüs yüzünden gidilmemeli diyorum zaten? karşı değilim diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 8 Eylül 2020; 18:11:11 >
  • Birader sen ne boş çarsın. Şunu anlayın artık ise gidenler ekmek parası için gidiyor , devlet güvence sağlasa onlar da gitmek istemez. Kafeye gitmek insanın keyfine kalmış "isteyen" gider. Düğüne katılmak da isteğe bağlıdır. Okul açılırsa zorunlu olacak bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Okulda olunca ne s2m öğreneceksin sen bu kafayla onu merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an haftaya ofisten çalışma düzenine geçeceğimiz bilgisini aldık şirketçe. Mart'tan beri evden çalışıyorduk. İnan bir kişi bile sevinmedi. Herkeste bir çekince var şu an. Öğrenciyken daha insanlar bilinçlenme sürecini tamamlayamıyor mu acaba? Şu devirde bir şeyi evden halletme imkanı varken kimse dışarı çıkıp o işi yapmak zorunda bırakılmak istemez. Yazık diyorsun bir de savunanlara. Orası da ayrı bir mevzu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derebey44

Birader sen ne boş çarsın. Şunu anlayın artık ise gidenler ekmek parası için gidiyor , devlet güvence sağlasa onlar da gitmek istemez. Kafeye gitmek insanın keyfine kalmış "isteyen" gider. Düğüne katılmak da isteğe bağlıdır. Okul açılırsa zorunlu olacak bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Okulda olunca ne s2m öğreneceksin sen bu kafayla onu merak ediyorum

Sen 10 yil çalışıp kazanamayacagin bölümde okuyorum. Senin gibi şuursuz dan böyle bir cevap beklerdim. Eğitime önem vermeyen tipik bir aktrol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.