Şimdi Ara

UZAKTAN EĞİTİM,DGS,BOĞAZİÇİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SORUM ŞU:Uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyup DGS ile boğaziçi bilgisayar mühendisliğine geçiş şansına sahip miyiz acaba?

Erzurum Atatürk Üniversitesi bilgisayar programcılığı okumak istiyorum ama bir iki yerde uzaktan eğitim mezunuysanız dgs ile örgün öğretim bilgisayar mühendisliği bölümlerine kayıt yapamazsınız gibisinden şeyler yazıyordu.

Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatırsa sevinirim.İkinci üniversite olarak tercih etmeyi düşünüyorum şu an örgün öğretimdeyim.

• ne kastettiğini tam anlamadım ama Atatürk üni. açıköğretimde bende bilg.programcılığı okuyorum şuan ve dgs ile bilg.müh.e geçilebiliyor bu bölümden..
  • ali_b A kullanıcısına yanıt
    Hocam uzaktan eğitim okuyorsun ya sadece 4 yıllık uzaktan eğitim bilgisyar mühendisliğine mi geçiş yapabiliyorsun yoksa istediğin tüm üniversitelere geçiş şansın var mı DGS ile ?Boğaziçi,İtü vs.
  • örgün,uzaktan istediğini tercih edebilirsin..bu arada açıköğretim farklı uzaktan farklı..uzaktan da adobe connect le normal hoca ders falan işliyor girip dinliyosun..harçları pahalı baya..açıkta kafana göre sadece sınava gir istersen harçları da 300 civarı..
    NEREYİ ÖNERİRSİNİZ HOCAM?
  • açıköğretim bilg.programcılığı için mi?
    Evet hocam,atatürk üni.uzaktan eğitim senelik 600 tl yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 18 Mart 2014; 1:53:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOĞAZİÇİ vs ODTÜ
    4 yıl önce açıldı
    dgs ile odtü eem
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açıköğretim olarak bilg.programcılığı zaten sadece Atatürk üni de var..ben de orada okuyorum..pdf leri falan rezalet kitap mitap da yok ama ben de ztn diploma almak için okuyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.