< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzaktan Çalışmak Çok Keyifli

-
-
remote ve 17k. iyi valla sabrettiğine değdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 yıldır evden çalışıyorum, ne arkadaş kaldı ne çevre. Tek kötü yanı bu.
-
Yazılım dışı para vermiyorlar. Ya da argeci olacan ancak beni yapmazlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ne iş yapıyorsunuz hayalim benimde
-
Kurumsal bir yerde mi çalışıyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pandemi basından beri evden calıısyorum, son bir kaç ay hibride geçtik. iyi yönleri de var kötü yönleri de. İş dısında fazla sosyal cevreniz yok ise ve evde de yalnız yasıyorsanız kendinizi boş boş duvarlara bakarken bulabilirsiniz. Hele bir de sevgilinizden ayrılmıssanız kolay kolay depresyondan cıkamazsınız. Sevdiğiniz bir insanla aynı evde çalısıyorsanız o zaman keyifli olacaktır. 2.5 sene evde calıstıktan sonra birkaç aydır 3 gun ev 2 gun ofis hybrid sisteme geçince sinir olmustum ama belki de boylesi daha dengelidir. Yine de alısınca sogukta sabahları karanlıkta kalkıp gitmek koyuyor tabi.
-
nerden buluyorsunuz bu home office işleri ses ver eeeeeyyyyyy DH
-
İtim
Meşhur
Alan ne
İtlik
Ciddi söyle
Sürekli yatış değil mi :))
pandemi sırasında bunu yaşamıştım. ilk başta ciddiye almıştım ama sonrasın baktım ki öğrencilerin çok azı gelirken, gelenlerde derse ilgisizdi. veliler de eba'dan takip etmeyince, elalemin enayisi sen mi olacaksın deyip, sallamaya başladım ama içimde hala derse biri katılabilir diye umut olduğu için de tamamen bırakamadım.
-
Sırf bu yüzden yazılım alanı yönelmeye karar verdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X