Şimdi Ara

Uzakdoğu dövüş sanatları hayranı biri olarak...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wing chun gibi dövüş sanatları yanında kılıçla yapılan dövüş sanatlarına da büyük hayranlığım vardır. arşivi olan bi arkadaşımdan istedim bayram dönüşü getirecek bana bi kaç anime. şu an bleach izliyorum ve beklentilerimi büyük ölçüde karşılıyo (346'da beklemedeyim).

demek istediğim şey şudur bleachdaki gibi kılıç olayı olacak ama samurai X'deki gibi gerçek teknikler de kullanılacak bi de yanına kidou tarzı büyüler içeren bi anime var mıdır bana önerebileceğiniz

DragonBall serisine ilkokuldan kalan bi hayranlığım vardı onu da istemiştim arkadaştan

Naruto'yu çok öneren var onu da istedim şu an Shippuden (doğru mu yazdım bilmiyorum) var elimde hepsi ama ondan önceki seriyi de getirecek arkadaş daha hiç izlemedim arkadaşlarımın izlediklerine göz atmak dışında izlemedim ama az buçuk konuyu biliyorum 9 kuyruk falan feşman

gördüğüm kadarıyla onepiece hayranı da çok.

kararsız kaldım baya onepiece - dragonball - samurai X - bleach - naruto - naruto shippuden hepsini izlesem mi diyorum ?

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

• hakuouki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

hakuouki

teşekkürler
  • Öncelikle Naruto ve One Piece'i kesinlikle izlemelisin.

Kılıçlı bir anime olarakta "Samurai Champloo" deneyebilirsin. Büyü yok ama sanırım.

Edit: One Piece'te Zoro adında bir karakter var. En Büyük hayali Dünya'nin 1 numaralı kılıç kullanıcısı olmak. Gerisini sen düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 6 Kasım 2011; 20:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li' DeeD

Öncelikle Naruto ve One Piece'i kesinlikle izlemelisin.

Kılıçlı bir anime olarakta "Samurai Champloo" deneyebilirsin. Büyü yok ama sanırım.

Edit: One Piece'te Zoro adında bir karakter var. En Büyük hayali Dünya'nin 1 numaralı kılıç kullanıcısı olmak. Gerisini sen düşün

teşekkür ederim önerilerin için. one piece'deki karakterlere bakmıştım biliyorum baya bi asi duruşu var zoro'nun naruto'ya başlayacağım o allahın emri zaten tüm animeci arkadaşlarım tutturdular illa da izleyeceksin diye

• One Piece,Bleach,Naruto tabi ki büyük 3lü.Ama bu 3lüden bile daha iyi olan tek anime var.Oda Gintama.Eski bi samuray'ın hikayesini anlatıyor.Komedi ama yer yer aksiyon sahneleride var.
  • Baki the Grappler'ı kesinlikle izle yada oku. Tamamen gerçek dövüş sanatı tekniklerinin ve onların en ekstrem hallerinin karışımı acayip bi anime/manga serisidir. Çizeri sürekli farklı dövüş sanatı ustalarıyla görüşüp mangası için özel tavsiyeler ve ekstrem teknik kombinasyonları alan biri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katana icerıklı ıstıyorsan rurounı kenshın yanı samuray x bır bas yapıttır.
  • Arkadaşlara katılıyorum, Samurai X ve One Piece izlemelisin kesinlikle.

Bu arada benden ufak bir tavsiye, etkili bir dövüş tekniği için Wing Chun gibi basit ve teknik açıdan yetersiz bir dövüş sporu yerine geleneksel Ju-Jitsu'yu öneririm. Geleneksel Ju-Jitsu bir dövüş sporu değildir, savaş sanatıdır. Tabi Wing Chun'u küçümsemiyorum o da güzel bir spor ama dediğim gibi bana göre yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danilo Thann

Arkadaşlara katılıyorum, Samurai X ve One Piece izlemelisin kesinlikle.

Bu arada benden ufak bir tavsiye, etkili bir dövüş tekniği için Wing Chun gibi basit ve teknik açıdan yetersiz bir dövüş sporu yerine geleneksel Ju-Jitsu'yu öneririm. Geleneksel Ju-Jitsu bir dövüş sporu değildir, savaş sanatıdır. Tabi Wing Chun'u küçümsemiyorum o da güzel bir spor ama dediğim gibi bana göre yetersiz.

Yip Man 1-2 filmlerini izlemeni tavsiye ediyorum ;) yaşanmış olayları anlatan iki filmdir mutlaka izle :)

dediğim gibi arayış içindeyim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim naruto ve OP birkaç gün içerisinde elimde olacak. vizeleri bi atlatayım söylemiş olduğunuz diğer animelere de bulaşacağım :D

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 11 Kasım 2011; 1:36:58 >

• ninja scroll'da iyi dövüş sahneleri var. tv serisi daha çok büyü ve canavarlar üzerine olsa da son dövüş her şeye değiyor. samurai x'i sevdiysen, başlangıcını gösteren "rurouni kenshin tsuioku hen" ovasına bayılacaksın. çünkü bu ovada kenshin'i değil, hitokiri battousai'yı göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 11 Kasım 2011; 9:43:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

ninja scroll'da iyi dövüş sahneleri var. tv serisi daha çok büyü ve canavarlar üzerine olsa da son dövüş her şeye değiyor. samurai x'i sevdiysen, başlangıcını gösteren "rurouni kenshin tsuioku hen" ovasına bayılacaksın. çünkü bu ovada kenshin'i değil, hitokiri battousai'yı göreceksin.

ninja scroll'u tavsıye etmıyorum arkadasa tam bır zaman kaybı.. fılmıde tv serısıde
  • samurai champloo,sword of the stranger
  • Katekyo Hitman Reborn'u izleyebilirsin. Yamamoto adlı karakterin kılıç teknikleri beklentilerini karşılayabilir. Zaten seri boyunca bol bol göreceksin bu karakterin güç gösterisini.
  • Bamboo blade :) direk kendoyu konu alıyor fakat istediğiniz gibi değil sanırım
  • Samuraii Champloo öneririm Samurai ve Rap karışımı bi anime , komik ögeler de içeriyo hoşuna gidebilir
  • Shigurui (Death Frenzy) 'yi izlemeni öneririm. Uzak doğu döğüş teknikleri öylesine güzel ve detaylı işlenmiş ki üzerine bir başka yapım tanımıyorum.
  • Basilisk'i tavsiye ederim. 2 ninja klanı arasındaki ölümcül savaşı anlatan bir destan.
  • Samurai 7.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.