Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
397
Favori
594.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Juventus 3. formasinin hangi saticidan satin ala biliriz?
    Tesekkurler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

13 dolara aldım ben hocam. Bekliyorum bakalım nasıl gelecek. 58 TL'ye denk gelmişti.
    Hocam siparis verirken DHGate'de vat number soruyor kdv numarası ne yazıcaz oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

juve forması aldım sarı olan deplasman formasından baya kaliteli hatta üstünde adidas orjin etiketi falan var bi sıkıntısı yok begendim

Hocam link atar misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GetadakiAdam kullanıcısına yanıt
    Boş bıraktım diye hatırlıyorum hocam. Kabul etmiyor mu boş bırakmayı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bedeni ne alsam bilemedim XL sipariş verdim sitede yazan ölçülere göre ama bugün Nike ın formasını denedim xl baya bol oldu buradaki ölçülerle aynı mı geliyor alan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

Boyum 1.87 kilo 97

• GetadakiAdam kullanıcısına yanıt
    Tc kimlik yazın hocam

• Jegande kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:39:55 >
    Benim boy 183, 100 kg. Jimmyden XL almistim, ideal size'di!

• Atacante kullanıcısına yanıt
    387823614 ürün kodu arama alanına yazarsanız çıkar.
  • quote:

Hocam Thai quality mi bunlar? Memnun musunuz kalitesinden? Oyle dandik, merdiven alti forma havasinda degil umarim.
    Zahmet degilse bir kac foto atar misiniz? Ozellikle Juve logosu bulunan bolumun.
    Onceden tesekkur ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacante -- 15 Nisan 2018; 20:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

Hocam Thai quality mi bunlar? Memnun musunuz kalitesinden? Oyle dandik, merdiven alti forma havasinda degil umarim.
    Zahmet degilse bir kac foto atar misiniz? Ozellikle Juve logosu bulunan bolumun.
    Onceden tesekkur ederim!

Alıntıları Göster
    Thai Kalite ben memnunum çok beğendiğim beklediğimden iyi çıktı jersey forma denir yurt dısında burdaki taraftar forması kalitesinde renkleri de hoşuma gitti ton farkı falan yok aynı forma rengi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196DU

.
    Hocam sana güvendim L aldım bir alttaki arkadaş XL al demiş olmazsa forma bütün suçu sana yıkıyorum haberin olsun
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 22:39:52 >
  • arkadaşlar dhgate den 20bin işlem yapmış %98 +refli elemandan retro zidane forması aldım nisan 19 da hala kargoya vermedi. birkaç kere mesaj yazdım. ready falan dedi ama kargo margo çıkmadı ordan processing olarak gözüküyor. ne yapayım ?

• arkadaşlar 2014-2015 sezonuna ait Bayern Münih forması arıyorum hangi sitede bulabilirim sıfır olarak alan arkadaşlar varsa satın da alabilirim
  • Arkadaşlar sekiz8numara gibi müşterisini takmayan, cevap dahi vermeye üşenen sitelerden forma almayın. Böyle siteler hariç var mı kolayca alabileceğim kaliteli liverpool forması ve şortu? Forma Max 80 tl olsun
  • Dh gateden hiçbir kartım kabul olmuyor.Siz nasıl alıyorsunuz ödeme gerçekleşmiyor
  • Forma dışında kaliteli ayakkabı ya da antrenman ürünleri satan var mıdır ?
  • İyi günler, At.Madrid Torres forması arıyorum yardımcı olabilir misiniz güvenilirlik açısından.
  • Bu formayı satan var mı arkadaşlar hiçbir yerde bulamadım?

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.