Bildirim
Uzak Masaüstü YARDIMMM!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
masaüstüne erişmek istediğiniz bilgisayarın sistem özellikelrine girip uzaktan erişimi aktif hale
getirmeniz gerekmektedir.
ardından windows firewall ayarlarına girin.
uzak masaüstüne hangi network'dan erişecekseniz o network için uzak masaüstü portu
olan 3389'u firewall'dan açmanız gerekir.
eğer modeminizin arabiriminde de bu yönetimler varsa port forwarding ile 3389
numaralı portu bilgisayarınızın modeminiz tarafından atanan dahili IP sine
yönlendirmeniz gerekir.
yukarıda anlatılanların hepsini yaptıysanız artık başka bilgisayardan masaüstü
erişimini rahatlıkla yapabilirsiniz.
kolay gelsin...
-
Hocam saolsında bu yöntemi belki 1000 defa denemişimdir. Modemden açmadığım port kalmadı. Bağlantı kuruluyor diyor ama öleee bekliyo. Ama msn den giriyor. Anlamadım gitti. Bu yüzden programa ihtiyacım var -
Modemden doğru işlemleri yaptığına emin misin?
quote:
Modemden açmadığım port kalmadı.
Tüm portları değil, sadece 3389 tcp'yi açman yeterli.
Modemin firewallı ve router'lı ise gelen 3389 portunu bilgisayarının dahili IP'sine yönlendirmen gerekmekte. Tabii bunları yapman yukarıdaki işlemleri uyguarığında olması anamına geliyor. Bence herhangi ekstra bir programa ihtiyaç yok. -
hocam hiç uğraşma indir remote-desktop-control tamam
http://www.remote-desktop-control.com/buy.html -
Bu işlem için ücret ödemeyi göze alıyorsanız djx'in de dediği gibi bu programı kullanabilirsiniz. Kontrol edilecek bilgisayar başına 15$ ücret istiyorlar... -
Real VNC progrmının en son sürümünü indir gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra program senden onay istemeden bağlantıyı sağlıyor.Kolay gelsin
, -
Neyse bağlantıyı yaptım sonunda... Sorun modemdeymiş meğer port açmıyormuş şerefsiz. Değiştirdik oldu. Direk windowstan bağlanabilyorum artık yalnız şimdi başka bir sıkıntı doğdu. Çalıştırmak istediğim dos tabanlı program tam ekranda çalışmıyor. Bunun mümkün olmadığını duydum. Bende ekran çözünürlüğü 640x480 yaptım ama biraz sıkıntı oluyo tabii dev dev simgeler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X