Şimdi Ara

Uzak Masaüstü Mikrofon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşim gereği uzak masaüstü bağlantısı yapmak zorundayım. (chrome üzerinden) karşıdan bilgisayar seslerini duyabiliyorum ama benim mikrofonumu karşı bilgisayarda gördürtemiyorum. Uzak bilgisayardaki sisteme ben kendi mikrofonumu nasıl gördürtebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar.

Anydesk, Teamveiwer tarzı programları kullanımınız ile ilgili sorun yoksa daha sağlıklı olacaktır. Zira RDP tarafı udp ile bağlantı kurduğu için takılmalar söz konusu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfsaydam

Selamlar.

Anydesk, Teamveiwer tarzı programları kullanımınız ile ilgili sorun yoksa daha sağlıklı olacaktır. Zira RDP tarafı udp ile bağlantı kurduğu için takılmalar söz konusu olabilir.
    VMWARE Horizon kullanıyorum. Derdin şu takılmak etmek değil. Ben kendi cihazıma mikrofon bağlayacağım ama uzak bilgisayarda bağlanmış gibi göstermek istiyorum.
  • Selamlar.

Horizon adminde mi mikrofon takılı olsun istiyorsunuz.
    Biraz daha detay verebilir misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfsaydam

Selamlar.

Horizon adminde mi mikrofon takılı olsun istiyorsunuz.
    Biraz daha detay verebilir misiniz ?
    Ayne hocam Horizon’da mikrofon takılı gibi görmesini istiyorum. Ben burdan yani kendi bilgisayarıma mikrofonu taktığmda horizonda (uzak masaüstü) mikrofonu görsün istiyorum.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Tekrar selamlar.

Vcenter veya Vm hangisi ile yönetiyor iseniz Horizontalı preferencesde ram,cpu vs gibi donanım paylaştığınız ekranda ses donanımını da paylaşmanız sorunu çözecektir diye düşünüyorum.
  • Aynı problemi bende yaşıyorum. Hala çözebilmiş değilim. :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzak Masaüstü Parola Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar.

Yönetimini yaptığınız panelde donanım olarak kendi mikrofonunuzu seçtiğiniz durumda soru çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.