Şimdi Ara

Uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık gecem gündüzüm belli değil.Sabahları uyuyorum geceleri ayaktayım.

Arkadaşlar uykumu nasıl getiririm.

• 2 gün uyuma akşam olunca mışıl mışıl uyursun .
  • 31
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReChargedZ

31

Yaptım.

@[ Pr0ud ] ™

Hocam kaç gündür saat gece 3,4 gibi yatıyorum.Öğle uykusu uyur oldum evde.Geceleri uyumakta zorlanıyorum.

2 gün geçti hala etki etmedi yani.
  • 2 gün uyumadım, 3. gün yine sabaha karşı uyudum, ertesi akşam kalktım, hiçbir şey değişmedi
  • Uyuma.
    Cidden bak, bi' işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

2 gün uyumadım, 3. gün yine sabaha karşı uyudum, ertesi akşam kalktım, hiçbir şey değişmedi

Ne olucak halimiz hocam ya.

@JiEndo

Gözlerime yazık hocam.Gerçi akşam 8de uykuya daldım 6 saat kadar uyudum dinlendi ama olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 15 Temmuz 2012; 5:55:24 >
  • Hayatın yolunda değilse veya çok düşündüğün şeyler varsa düzen tutturman zor.1 gün uyumazsın ertesi gün düzene girer sonraki günlerde yine bozulur.
    En azından bende durum böyle.
  • Bütün gün çıkıyorum geziyorum, geceleri çıkıyorum, yine olmuyor, yine uykum gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

Hayatın yolunda değilse veya çok düşündüğün şeyler varsa düzen tutturman zor.1 gün uyumazsın ertesi gün düzene girer sonraki günlerde yine bozulur.

Hocam düşündüğüm şeyler çok var.Kafama herşeyi takıyorum.Çok takıntılı bir insan oldum.Ben öyle düşünüyorum.

Aşk konuları falan yok bende.Onlar etkilemiyor beni.

@Ss4Gogeta

Ben dışarıda çıkmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 15 Temmuz 2012; 6:05:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

quote:

Hayatın yolunda değilse veya çok düşündüğün şeyler varsa düzen tutturman zor.1 gün uyumazsın ertesi gün düzene girer sonraki günlerde yine bozulur.

Hocam düşündüğüm şeyler çok var.Kafama herşeyi takıyorum.Çok takıntılı bir insan oldum.Ben öyle düşünüyorum.

İşte bende öyleyim.
    Gece o kadar çok şey geçiyo ki kafamdan, uyumaya zaman kalmıyo.Bunun tek çözümü o düşünceleri sona erdirip bir çözüm yolu bulmak.Ayın 23 üne kadar çözmem gereken bir olay var o olayı çözdükten sonra hayatımı tamamen değiştiricem, sanırım düşüncelerden de kurtulucam(aynı şekilde kız meselesi değil :) ).Tavsiyem kafandaki soruları çözmeye çalış yoksa hayatın zevikini çıkartamaz hale geliceksin.Zor olsa bile çözmeye çalış benim olayım 8 aylık bir olay düşün 8 ayda ancak çözüme kavuşturucam sabır herşeyden önemli.

• quote:

quote:

quote:

İşte bende öyleyim.
    Gece o kadar çok şey geçiyo ki kafamdan, uyumaya zaman kalmıyo.Bunun tek çözümü o düşünceleri sona erdirip bir çözüm yolu bulmak.Ayın 23 üne kadar çözmem gereken bir olay var o olayı çözdükten sonra hayatımı tamamen değiştiricem, sanırım düşüncelerden de kurtulucam(aynı şekilde kız meselesi değil :) ).Tavsiyem kafandaki soruları çözmeye çalış yoksa hayatın zevikini çıkartamaz hale geliceksin.Zor olsa bile çözmeye çalış benim olayım 8 aylık bir olay düşün 8 ayda ancak çözüme kavuşturucam sabır herşeyden önemli.

Aslında benim sorunum ne tam olarak bilmiyorum.Çok tuaf durumdayım.Dediğim gibi her şeyi kendime sorun yapıyorum.Kendime sorun üretiyorum.
    Gece yatarken de bunları düşünüyorum diyebiliriz.

Ne yapacağımı bilmiyorum hocam.Uyku yok,arkadaş yok,sorunlarım var ama neler bilmiyorum.

Okullar kapanınca çok değiştim.Disiplin ve düzene dönmem şart en yakın zamanda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bende öyleyim.

Aslında benim sorunum ne tam olarak bilmiyorum.Çok tuaf durumdayım.Dediğim gibi her şeyi kendime sorun yapıyorum.Kendime sorun üretiyorum.
    Gece yatarken de bunları düşünüyorum diyebiliriz.

Ne yapacağımı bilmiyorum hocam.Uyku yok,arkadaş yok,sorunlarım var ama neler bilmiyorum.

Okullar kapanınca çok değiştim.Disiplin ve düzene dönmem şart en yakın zamanda.

sen boşluğa düşmüşsün.amaç kalmamış sende öylesine yaşıyosun havasına kapıldım.profil kapalı yaşına bakamadım ama bu tür düşünceler 16-17 yaşlarda olur ciddiyim bak o yaşları geçince hayatı görüyosun yavaş yavaş o eski garip takıntılar yerini gerçek sorunlara bırakıyo.yaşın büyükse artık bir hedef bul kendine.boş şeyleri kafana takma.takıntıyı çok iyi bilirim bi dönem bende çok boktan şeyeri takardım ama dediğim gibi yaş büyüdükçe ne saçma şeyleri düşünmüşüm diyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.