Şimdi Ara

Uyutan Bebek Ninnileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Süper ve Uyutan Bebek Ninnileri ile bebeğiniz sakinleşecek. En güzel ve yeni çocuk ninnileri sayesinde kolik bebekler rahatlıkla uykuya dalacaklar. Bebeğim uyumuyor, çocuğum uyumuyor derdine artık son. Bebek uyutma müziği ile bebek uyutan ninnilerini sizin için derledik...
    İÇİNDEKİ NİNNİLER;
    - Atem Tutem Ben Seni Ninnisi (Atem Tutem Men Seni)
    - Bol Soğanlı Börülce (Yeni ninni)
    - Dandini Dandini Danai
    - Eşekli Ninni
    - Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor
    - Annesi Onu Çok Severmiş
    - Fış Fış Kayıkçı
    - Ninnilerin Merdanesi

Kullanışı kolay ve oldukça sade tasarlanmış uygulamamız ile ücretsiz en yeni ve güzel ninnileri bebeğinize dinletin ve sakin bir şekilde uyumasını seyredin.

https://itunes.apple.com/us/app/uyutan-bebek-ninnileri/id1073588931?l=tr&ls=1&mt=8

• çocuğum olmadığı için indirmedim ama umarım güzel olmuştur.

ios yazılımı için ne tür bir kurs almalıyım ? kurs almadan da öğrenebilir miyim sizce ?

Orijinalden alıntı: kyorhan

çocuğum olmadığı için indirmedim ama umarım güzel olmuştur.

ios yazılımı için ne tür bir kurs almalıyım ? kurs almadan da öğrenebilir miyim sizce ?

temel düzeyde yazılım bilgisi ile başlamanız yeterli bence, ama illa kurs almak istiyorum derseniz udemy de çok güzel eğitimler mevcut

Orijinalden alıntı: emirrrrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

çocuğum olmadığı için indirmedim ama umarım güzel olmuştur.

temel düzeyde yazılım bilgisi ile başlamanız yeterli bence, ama illa kurs almak istiyorum derseniz udemy de çok güzel eğitimler mevcut

hangi yazılımla application yapıp apple store a konuluyor ki
  • peki gerçekten meraktan soruyorum sadece, ücretsiz olan bir uygulama neden yazılır? yani tamam yazılım yeteneklerini geliştirmek, deneyim kazanmak tamam da, sonuçta ciddi emek ve enerji gerektiren birşey karşılığı ne oluyor?

Orijinalden alıntı: 1984

peki gerçekten meraktan soruyorum sadece, ücretsiz olan bir uygulama neden yazılır? yani tamam yazılım yeteneklerini geliştirmek, deneyim kazanmak tamam da, sonuçta ciddi emek ve enerji gerektiren birşey karşılığı ne oluyor?

ben hobi olarak başlamıştım swift öğrenmeye, ilk başta reklam da yoktu fakat çevremdeki insanlar indirme & online sayısını görünce reklam koy dedi.. tamamen bu sebeple reklam ekledim içeri, yoksa zaten bu işten para kazanma niyetinde olan birisi değilim :)
    Yeni çıkarttığım 6selfie uygulamamda reklam yok mesela, yurtdışı indirme rakamları da çok yüksek, reklamı açsam günde 15-20 lira getirecek halde ama reklam açmayı düşünmüyorum :)
    ben hobi olarak başlamıştım swift öğrenmeye, ilk başta reklam da yoktu fakat çevremdeki insanlar indirme & online sayısını görünce reklam koy dedi.. tamamen bu sebeple reklam ekledim içeri, yoksa zaten bu işten para kazanma niyetinde olan birisi değilim :)
    Yeni çıkarttığım 6selfie uygulamamda reklam yok mesela, yurtdışı indirme rakamları da çok yüksek, reklamı açsam günde 15-20 lira getirecek halde ama reklam açmayı düşünmüyorum :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.