Şimdi Ara

UYUŞMAZLIK OLABİLİRMİ PARÇALARDA ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA, 1 haftanın ardından sonunda karar verdım araştırdım ve bu sistemi toplamada karar kıldım , parçalara bi göz atarsanızz hani bi uyumsuzluk bi eksiklik varmı dıye benıde bılgılendırrsenız cok sevınırımm merak edıorum bi uyumsuzluk cıkablrmı sonradan cunku ürünlerin hepsini birlikte aynı anda sipariş edıcem sıkıntıya düşmek istemıorum varsa bi uyuşmazlık benı bılgılendırın lütfen .....

Ekran Kartım : Asus Amd R9 280 3GB 384Bit DDR5
    Ana Kart : MSI 970 Gaming AMD 2133Mhz DDR3 Soket AM3+ATX Anakart
    İşlemci : AMD FX-8320 3.5GHz Soket AM3
    Ram : Kingston HYPERX Fury 8GB1600MHz DDR3

Yanında kasa olarakta bunu alıcam :
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd305130&categoryId=1013

• Bir uyumsuzluk yok.Rami 2x4 şeklinde almanızı tavsiye ederim.

Bir de şu soğutucuyu alın oc yapmak için.

http://www.hepsiburada.com/liste/xigmatek-gaia-ii-tum-775-islemci-fani-sd1283/productDetails.aspx?productId=bd801467&categoryId=1125&SKU=BD801467
  • Bi uyumsuzluk yok, Propus'un dediği gibi Ram'i 2X4GB olan şeklini tercih et.

O işlemcinin stok fanı yeterli gelmeyecektir, işlemci soğutucu alman gerek.

COOLER MASTER TX3 EVO İşlemci Soğutucu'mu satıyorum bu arada. Daha 2 aylık garantisi herşeyi devam etmekte. 65 TL
  • ben rami 4x2 şeklinde hb de göremedim varsa link atarmısınz ?
  • oc düşünmüyorum ya teşekkürler ...
  • Ram i 8gb al. Yakında bir 8 daha alırsın 2x8 olur. 2x4 alırsan ilerde daha çok sorun yaşarsın.
  • e peki ilk 4*2 alıp sonradanda tek 8 alsam olmazmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur.İstediğin gibi farklı kombinasyonlar yapabilirsin.
  • 4*2 almaktaki amaç dual channel kullanmak. İlerde 16 yapmak istersen 4*2+8 yaparsan dual channel çalışmaz o yüzden tek 8 alman faydalı olabilir ama ilerde 16'ya tamamlamana gerek olur mu orası şüpheli. Muhtemelen 4*2 yıllarca götürür.
  • dual channel nedir , aydınlatırmısınızz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.