Şimdi Ara

Uyurken diş sıkma(yardım.gif)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uyurken dişlerimi sıkıyordum.Annem hep söylüyordu ciddiye almıyordum.Ama son 3-4 gündür dişlerimi sıkmamdan dolayı uykum kesiliyor dişlerim acıyor uykuya dalacakken dişlerimi sıkıp tekrar uyanıyorum.Düzenli uyku alamıyorum + dişlerim acımaya başladı sizin başınıza daha önce geldimi böyle birşey?Nasıl engelleyebilirim?

• basketcilerin taktıgı agızlıklarla uyuman lazım
  • Nefes alma problemin var mı? Nezle falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Nefes alma problemin var mı? Nezle falan.

Yok ama burnum genelde tıkalı.
  • Küçükken dişlerimi çok sıkarmışım hatta bazen sesinden ben bile uyanırdım. O zamandan beri hiçbişe yapmadım zamanla azaldı, bazen gece zor anlar yaşarken sıkıyorum dişlerimi. Uyandığımda ağrıyı hissedebiliyorum. Bir çözümünü bilen/bulan varsa, paylaşırsa seviniriz.
  • benim babamda vardı gülerdim hep şimdi bende var sesinden uyanma gibi bi durum yok uykum cok ağır ama şu uyandıktan sonraki çene ağrısı bazen kahvaltı bile yapmak istemiyorum berbat bişey de çözüm yok benm bildiğim
  • gerçekten aynısı kardeşimde de var bir gece uyandı kısa bir bağırışla anne dedi ve yattı kaldı dili döndü öff aklıma gelince bile içim bir tuhaf oluyor yaadoktora görünmende fayda var
  • Bende küçükken oluyordu ama şuan geçti bence sen sadece uyurken değil başka zamanlardada dişini sıkıyorsun kendine hakim olmayı dene fazla korkma kendiliğinden geçer ama doktor a da gidebilirsin.
  • banada nadiren oluyor. dişlerim düşücek diye korkuyodum. ama kendine hakim olmaya çalışırsan çözülüyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratSel1m

Bende küçükken oluyordu ama şuan geçti bence sen sadece uyurken değil başka zamanlardada dişini sıkıyorsun kendine hakim olmayı dene fazla korkma kendiliğinden geçer ama doktor a da gidebilirsin.

Uyurken kendime hakim olamıyorum ki.

Edit=İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 11 Nisan 2009; 23:39:52 >
  • barsaklarınızda parazit olabilir
    barsaklar geceleri uyurken diş gıcırdatma , ağızdan salya akması , burun kaşıntısı gibi şikayetlere sebep olabilir
  • doktor gece plağı diyorlardı galiba bu gıcırtıyı,diş sıkmasını önlemek için kullanılan gerece.
  • gECE Plağı denilen dişlik kullanman gerekiyor.

gece yatarken sporcular gibi dişine bunu geçireceksin öyle yatacaksın. dişlerini sıksan bile bu plastik gibi dişlik dişlerinin zarar görmesini acımasını engelleyecek.

Bende aynı problem var. Ama o hazırlanan plak benim midemi bulandırdığı için takamadım. Öyle idare ediyorum. alışamadım bıraktım.

onu hazırlatmak için gitgel baya uğraştım yok kalıbını alıyolar yok sorun olursa gel diyor ama 3 arabayla gitmem gerekiyor öyle bir şeydi.

DEvlet- Üniversite hastanelerinde diş polikliniklerinin çoğunda yapılır bu plak sadece kalıbını alıp plak hazırlıyorlar.

Takmanı tavsiye ederim zira sıka sıka dişlerin yamuluyor, ona göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wikican

gECE Plağı denilen dişlik kullanman gerekiyor.

gece yatarken sporcular gibi dişine bunu geçireceksin öyle yatacaksın. dişlerini sıksan bile bu plastik gibi dişlik dişlerinin zarar görmesini acımasını engelleyecek.

Bende aynı problem var. Ama o hazırlanan plak benim midemi bulandırdığı için takamadım. Öyle idare ediyorum. alışamadım bıraktım.

onu hazırlatmak için gitgel baya uğraştım yok kalıbını alıyolar yok sorun olursa gel diyor ama 3 arabayla gitmem gerekiyor öyle bir şeydi.

DEvlet- Üniversite hastanelerinde diş polikliniklerinin çoğunda yapılır bu plak sadece kalıbını alıp plak hazırlıyorlar.

Takmanı tavsiye ederim zira sıka sıka dişlerin yamuluyor, ona göre.

Sağol yorumun için en iyisi bir diş doktoruna gideyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.