Şimdi Ara

Uyumlu SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Crosshair 16 HX AI D2xwfkg laptopum var buna SSD takmak istiyorum. 2 tane SSD portum var ama teknik özelliklere baktığımda 1 portun Gen4 birinin gen 5 olduğu söylenmiş ve herhangi bir detay belirtilmememiş. Bütün gen 4 ve gen 5'ler uymaz diye tahmin ediyorum. Uyumlu olanlarına nasıl erişebilirim? (tek bildiğim site bilendenal.com )

• M2 2280 tipi tüm ssdler uyumlu olur. Uyumsuzluk devri milatta kaldı hocam. Siz sadece bütçenize, kullanım amacınıza göre kapasite ve pciex4.0 yada 5.0 desteğine göre seçim yapacaksınız.

Ama yine de içim rahat etsin diyorsanız. Msi ürünün teknik sayfasında herhangi uyumluluk listesi belirtmemiş. Ama ssd firmaları uyumluluk filtreleri vardır. Mesela kingston ve crucial ssdler için sizin laptopunuza uyumlu ssdler listelenmiş durumda aşağıdaki linkte. Ama listede olmayan ürünlerinde sorun çıkaracağını şahsen düşünmüyorum. Siz önce ürüne karar verin sonra o ürünün satıcısının resmi websitesine girip laptopunuz özelinde uyumulu değil mi diye kontrol edebilirsiniz.

kingston technology company
    Memory for a MSI - Notebook Crosshair 16 HX D14V - Kingston Technology
    https://www.kingston.com/en/memory/search/model/109313/msi-notebook-crosshair-16-hx-d14v?utm_source=chatgpt.com&status=active

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 21 Ağustos 2025; 12:25:45 >

• bilendenal.com
    MSI Crosshair 16 HX AI D2XW Notebook ile Uyumlu SSD Listesi - MSI Crosshair 16 HX AI D2XW Notebook Uyumlu SSD / Bilendenal.com Doğru ürünü bilendenal
    https://bilendenal.com/MSI-Crosshair-16-HX-AI-D2XW-Notebook-Uyumlu-SSD.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sata ssd önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.