Şimdi Ara

...... uyumlu marka ve model tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (ustunde degişiklik yapılmış hali tabi)

AMD-ATHLON 64 ???
    EPOX-9NPA+ ULTRA 139.0000 USD +kdv
    TWINMOS-1 GB 500 DUAL ddr2
    MSI-NX6800GS- dfi ultra d
    SEAGATE-200 GB 8 MB
    NEC-ND4550 BLACK 56.0000 USD +kdv
    AOPEN-H600B28 95.0000 USD +kdv

mönitör philips 17X6FB
    fiyatları olmAyan parcaları degiştirdim

BU SİSTEM KONUSUNDA BANA BASKA DEGİŞİM YAPABİLECEGİM YER VAR MI
    BİDE EKRAN KARTI NASIL Bİ OYUN BİLGİSAYARI YAPICAMDA EKRAN KARTI NASIL İİ Mİ

BANA İŞLEMCİ MODEL TAVSİYESİ YAPABİLİRMİSİNİZ

CEVAPLARINIZ İCİN SAOLUN

• Rami DDR2 kullanamazsın DDR400 alman lazım. Gerisi oldukça güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: ElectroTech

Rami DDR2 kullanamazsın DDR400 alman lazım. Gerisi oldukça güzel

İŞLEMCİ OLARAK NE TAVSİYE EDERSİN
  • AMD Athlon64 3000+ Venice diyeceğim ama piyasada yok. Biraz daha beklersen ay sonuna kadar gelecekmiş. Onun yerine 3200+'da alabilirsin.
  • kesin mi kaynak dogrumu yani
  • Malesef kesin değil. Benim bilgisayarcılardan öğrendiğim bu. bayram dolayısıyla ürünler Gümrükte bekilyormuş filan dediler ama bilmiyorum
  • şu an piyasada olan bi işlemci onerirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multimedya Önerisi ve Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar su an piyasada oyun icin iyi olan bi işlemci tavsiye edermisiniz
  • quote:

Rami DDR2 kullanamazsın DDR400 alman lazım. Gerisi oldukça güzel

bide ram i neden ddr2 kullanamam soylaermisin bide nasıl ddr2 kullanabilirim
  • Şuan hiçbir AMD anakart DDR2 Ram desteklemiyor. DDR2 ramin slotu farklı zaten alsanda anakarttaki yuvaya uymaz
  • quote:

Şuan hiçbir AMD anakart DDR2 Ram desteklemiyor. DDR2 ramin slotu farklı zaten alsanda anakarttaki yuvaya uymaz

peki ddr2 yi desteklemesi icin hangi anakartı tavsiye edersin
  • peki bunun yapabilecek bişi yok mu bide sistem uyumu nasıl sizce segate mi samsung mu alayım hdd de ghost nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

peki bunun yapabilecek bişi yok mu bide sistem uyumu nasıl sizce segate mi samsung mu alayım hdd de ghost nedir

seagatedense samsungu tavsiye ederim çünkü o daha sessiz çalışıyor. işlemci için de 3000+yı beklersen bence iyi olur.
  • ekran kartım nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

ekran kartım nasıl

Güzel.

Venice 3500+'lar şuan satılıyor bildiğim kadarıyla.
  • Helal be magicool,aslanım ,yavaş yavaş işin rengi değişmeye ,güzelleşmeye başladı.Böyle önden araştırma yapıp parçaları seçer,bizden de fikir istersen herkes yardımcı olur.Ben de bişi söylüyim,bence hiç 3000+ venice gelecek diye bekleme,şart diil illa , para durumun elveriyosa 3200+ veya 3500+ al,hem overclock olmadan bunlar daha hızlı.E sen de yapmazsın zaten.Bekleme yani , al bence!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikazeden

Helal be magicool,aslanım ,yavaş yavaş işin rengi değişmeye ,güzelleşmeye başladı.Böyle önden araştırma yapıp parçaları seçer,bizden de fikir istersen herkes yardımcı olur.Ben de bişi söylüyim,bence hiç 3000+ venice gelecek diye bekleme,şart diil illa , para durumun elveriyosa 3200+ veya 3500+ al,hem overclock olmadan bunlar daha hızlı.E sen de yapmazsın zaten.Bekleme yani , al bence!

3200 ve 3500 fiyatını bilen var mı bide ddr2 cıktı sizce ddr nin teknolojisi eskir vr piyasadan kalkar mı yani 2-3 sonra ben 1 gb daha arttırmak istersem piyasada bulabilirmiyim

• Bu sene amd'de DDR2 ye geçiyor,şimdilik amd'de ddr2 yok,sadece DDR var işte ,amd sistem toparlayacakların en büyük handikapı bu.Amd bu sene ddr2ye geçince normal DDRlar yavaş yavaş piyasadan çekilmeye başlıycak,çekildikçe de dükkanlardaki fiyatları artıcak,normal DDR2 den belki 2-3 kat daha pahalıya almaya başlayacağız.Aynen şu an SDramlerde olduğu gibi , almaya kalksak kalitesine göre çook pahalıya gelicek.Mesela şuan kingston 256mb sdram 75milyon , çüş yani .Durum bu ,illa ddr2 ramli bilgisayar istiyosan intel alcaksın maalesef
  • Arkadaşım valla sistemini tuttum.Anakartını kesin degiştirme o anakrtın piyasada o\c yapılabilen en ii anakartlardan bana sorarsan al bi amd 64 3500 bide ona cak bi o\c sonrada yemede yanında yat. DDR 2 alman için oncelikle pentium işlemci almalısın tabiki onada uyumlu bi anakart amd destekli hiç bi anakart ddr2 desteklemio ama soliyim cünkü amd ddr2 ye ihtiyaç duymuyo.Ekran kartıda x800 gto fireblade alabilirsin .3d markdan 2005 yılı için olanı soliyim 6500 aldını biliom.bayagı iyi yani.Bide ankartta segate mi samsungmu diye dusuncene samsungmu western digital mi die dusunmeye başlasan iii olur.Eger araştırırsan ne demek istediimi anlarsın.Dvd writer ın ise kesinlikle degiştirme cunku yarın gidip bende ondan alcam.Kasa da saglam.İnşalalh alırsın da gule gule oyun oynarsın .Darısı bizim ve diger arkadaşlarımın başına

• quote:

Orjinalden alıntı: redrage

Arkadaşım valla sistemini tuttum.Anakartını kesin degiştirme o anakrtın piyasada o\c yapılabilen en ii anakartlardan bana sorarsan al bi amd 64 3500 bide ona cak bi o\c sonrada yemede yanında yat. DDR 2 alman için oncelikle pentium işlemci almalısın tabiki onada uyumlu bi anakart amd destekli hiç bi anakart ddr2 desteklemio ama soliyim cünkü amd ddr2 ye ihtiyaç duymuyo.Ekran kartıda x800 gto fireblade alabilirsin .3d markdan 2005 yılı için olanı soliyim 6500 aldını biliom.bayagı iyi yani.Bide ankartta segate mi samsungmu diye dusuncene samsungmu western digital mi die dusunmeye başlasan iii olur.Eger araştırırsan ne demek istediimi anlarsın.Dvd writer ın ise kesinlikle degiştirme cunku yarın gidip bende ondan alcam.Kasa da saglam.İnşalalh alırsın da gule gule oyun oynarsın .Darısı bizim ve diger arkadaşlarımın başına

saol arkadasım bende inşallah alıcam 3500 nasıl ve nekadardır şuan ekran kartım nasıl bide işi saglama almak icin ram i 2gb mi alsam zaten oyun icin alacagım icin inteli yada baska işlemciyi dusunmuyorum hee bide 3200 ne kadardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.