Şimdi Ara

Uyuma Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyuma taktiği verir misiniz? Aylardır uykuya dalmakta zorluk çekiyorum. Psikolojimi de etkiliyor. Akşam olunca "Nasıl uyuyacaz bu gece?" diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O bana da oluyordu hiçbir şey olmayacağını ve uykuya dalış anını hatırlamayacağını bile düşün çok umursama geçiyor, sana vereceğim bir numaralı tavsiye spor seviyorsan spor siyaset seviyorsan siyaset programının tekrarlarını aç YouTube’da yorumları dinleyerek uykuya dal ben üç senedir öyle uyuyorum

• sesli kitap dinle hemen uykuya dalarsın malum siteye yaz
  • 1 kadeh kırmızı şarap.
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Hiç sevmem. :/

• Westbrook kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir böyle uyuyorum ama artık fayda etmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışma isteği kalan cindir.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey düşünme

• Koyunlar hep birlikte çitlere hücum edip çitleri yıkmazsa koyun say.

• Yıllardır yağmur sesi dinlerim. seni rahatlatan bir doğa sesi dinlemeyi dene derim
  • https://www.youtube.com/watch?v=PhejuF8i9hU&feature=youtu.be

Buradaki denilenleri eşzamanlı yapın. Arada baştakileri yapıyorum devamını göremeden uyuyorum.

Vücudu zora sokup rahatlatmak üzerine kurulu. Sanırım bu sayede işe yarayabiliyor.

• WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyeceğim, sağ ol ama ben kulaklık kullanmıyorum. Umarım kulaklıksız da işe yarar.

• Uykun hep geç geliyorsa erken yaatabilmek istiyorsan uyku saatini resetlemek için bir gece uyuma gündüzde uyuma ve ertesi akşama zaten uykun iyice gelecek ve istediğin saatte yat artık hep o saatte uykun gelir. Tabi bir bağımlılığın varsa hep o saatlerde yaptığın oyun oynamak internette takılmak gibi bunlar uykunun geldiği o saatlerde seni uyanık tutmaya çalışır eğer bunlara yenik düşersen yine uyku düzenin bozulur ama uykun öyle bastırırki ayarladığın saatte çok zorlamadıkça uyanık kalamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 10 Temmuz 2019; 8:51:53 >
  • Umarım işe yarar ama kulaklığın önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum bu yöntemde. Uyku ağır bastıysa ve bilincim hala ramak kala açıksa kulaklığı çıkarıp hemen uyuyorum.
    Ayrıca mp3 olarak indirebilirsiniz.

• Bende de su var. Uyuyorum saat 4-5 gibi uyanıyorum. Şarkı açıp tekrar uyuyorum 1'er saat araliklarla 11-12 ye kadar gidiyor.

Deliksiz uyumayi özledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.