Şimdi Ara

~ MANAGERZONE oynayanlar.. taktikleri ve tüyoları paylaşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilen bilir.. veb tabanlı sanal menejerlik oyunu ve baya bi kaliteli. ayrıca türkçe seçeneği ve bildiğim kadarıyla şuan dünyada 1 milyona yakın üyesi olan ve türkiyedede biçok gencin oynadığı oyun.. managerzone.com

varmı benim gibi oynayan?

• kimse oynamıyomu ya benden başka. yuh yanii
  • Football manager8 saattir oynuyorum.
  • yok birader o değil ya Allah Allah çok tuhaf ben biçok kişi vardır bu forumda bunu oynayan die düşündüm ama kimse yokmuş
  • Ben oynuyorum 5.ligdeyim 4.ligden düştüm
    istersen arkadaşlara ekle oyunda mertgs67 kullanıcı adım
  • yeni başladım 2. sezonum şu an liderim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertgs67

Ben oynuyorum 5.ligdeyim 4.ligden düştüm
    istersen arkadaşlara ekle oyunda mertgs67 kullanıcı adım

tamam eklerim. ya bende 6.lige çıktım. sezon ortasını geçti lider gidiyodum. yasakladılar beni para transferi yaparken yakalandım. şimdi bende bidaha başladım 5 takımla 7. ligdeyim hangisi çıkarsa onla devam etcem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stigmata_

tamam eklerim. ya bende 6.lige çıktım. sezon ortasını geçti lider gidiyodum. yasakladılar beni para transferi yaparken yakalandım. şimdi bende bidaha başladım 5 takımla 7. ligdeyim hangisi çıkarsa onla devam etcem

kardeş hiç akıllanmamak bu oluyo sanırım bende oynuyorum yeni başladım daha ilk haftam dolmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrLsZ -- 4 Ağustos 2010; 13:53:24 >

• geçen sene başladım denemek amaclı 8.ligdeydim 22'de 22 yaptım 7.lige cıktım simdi de 4'te 4 yaptım ilgilenmek isteyene zevkli bi uğraşı
  • arkadaşlar herkez buraya kullanıcı adını yazsın birbirimizi ekleyelim hem maç yaparız hemde ortak bi ativitemiz olur.. bnm nick; "kuralsz"
  • x_respect_x
  • kullanıcı adı:leader56
    takım adı:Cevizlibag SK eklerseniz güzel olur hem hazırlık maçlarıda yaparız..
  • Ben 2-3 sene önce başlamıştım fakat sonradan çok sıkıyor. 3.Lige kadar çıktım sonra bıraktım. 5. yada 6. ligde galiba takım belkide silinmiştir
  • kullanıcı adı aynı, 2. ligdeyim.
  • hortlatmakta fayda var. var mı hala oynayan yeni başlayan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.