Şimdi Ara

Uykuya karşı bağışıklık kazanmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
4.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uykuya karşı nasıl bağışıklık kazanılır ?

Bu konu hakkında bilgisi olan varmı yada az uyumayı kolaylaştırmak için neler yapılabilir.

• imkanisz olmali +18 ve ya+21 yaslarinda ki insanlarin gunluk uyku ihtiyaci 7 saat fazlasi ve ya eksigi zararlidir
  • İnsan alışınca günde 4-5 saat uyku ile durabilrmiş.. ki kendini alıştırırsan artık saat gibi belli saatte yatar bellli saatte kalkarsın.. ben de aynı mucizenin peşindeyim ama bunu yapmak çok zor .. disiplin gerektiriyo... bewnim gibi uyku manyağı bunu nasıl yapıcak bilmiyorum...

*eğer geçici uyumama istiyosan pharmaton denen vitamini kullan... ben gece 4-5 lere kadar durabiliyodum bu ilaçla.. ve yorgunluk uykusuzluk falan olmuyodu.... hatta dün başladım yeniden bu vitamine çünkü finallerim var.... 30 kapsül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Nisan 2008; 2:15:51 >
  • Dikkat et ya 30 kampsülü birden almadı dimi

Bende az uyumak peşindeyim yada biraz kendine fazla zaman kazandırmak fazladan 8 saat gibi,

1-2 yıl önce 5-6 saat uyku ile ayaktaydım ama artık 8 saat olmadan zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 10 Nisan 2008; 1:35:36 >
  • askerde benim bi torun vardı 3 saatten fazla uyuyamıyordu.Alıştırmış bünyeyi.
  • istersem 1 gün uyumam uykum hiç gelmio ama uyuyuncada kalkamiyorum off off
  • Herşey bünyede bitiyor ama işte beyne bunu kabullendirmek zor bende bunun için farklı düşünceleri olanlar varsa duymak istiyorum yada daha önce böyle olan birinden bilgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uykun geldiği zaman açıcasın pencereyi hava giricek soğuk giricek uyuyşmicaksın yada balkona çıkıcaksın...bi de evde dambıl kaldırıyorum mekik çekiyorum.. bunlar da canlı tutuyo insanı ...
  • Az uyumak için biraz mecburiyet gerekiyor. Yani sabahın köründe kalkmak zorunda olacaksın, gündüz de yatma şansın olmayacak.
    Ben 2 - 2,5 sene önce öğle uykusuna başlamıştım. Alışkanlık haline geliyor maalesef. Bir ara kurtuldum ama yine başladı. Gece 4-5 saat uyuyup, geriye kalan 2-3 saati akşamüstü tamamlıyorum.
    Ben de bundan kurtulmaya çalışıyorum, çünkü gündüz yapmam gereken işleri gece yapıyorum. Kafam çok daha dinç oluyor saat 1-4 arası
  • phamaton her eczanede bulunur sanırsam araştırayım biraz ilaç kullanmayıda pek sevmiyoyurum ama neyse,

Gerçi işe yarıyor heralde @Darkchild her gece burada
  • BU BENİM 3. AYIM OLCAK pharmaton kullanımında... ama arka arkaya kullanmadım hiç zaten kullanılmamalı da.. sınav zamanlarında kullanıyorum... bende yan etkisi hiç olmadı diyebilirim... sabah kahvaltı ortasında alıyodum... okula giderken metroda bazen o da midem çok hafif bulanıyo gibi oluyodu kısa süreli sorna hemen geçiyodu...
  • Valla dün almaya başladım pharmatonu ama daha önceden de kullandım ordan biliyorum finallere çalışırken gece 4-5 de bile cin gibi oluyosunuz... ama bu vitamin attığınız gün değil de şöyle 3-4 gün sonra kendini gösteriyo bu uyku getirmeme vs. konusunda... zaman tanımak lazım biraz ve kahvaltı ortasında almak lazım...

Pharmaton almasam bile erken yatmayı sevmediğim için gece 3-4 gibi yatıyorum zaten... ama fiziksel yorgunluk ,uyku ,konsantrasyon bozukluğu gibi oalyların önüne geçmek için pharmaton alıyorum... sınav zamanı haricinde de SOLGAR , CENTRUM vitamin ilacı ,balık yağı , gibi şeyler kullanmayı düşünüyorum .....
  • pharmatonu : ginseng ozutu ihtiva eden, ayrica multi vitaminler de iceren bitkisel ilac. konsantrasyonu, fiziksel gucu ve strese karsi dayanikliligi arttirdigini idda eder...
    @Darkchild. Şu anki fiyatı nedir? reçetesiz temin edebiliyomuyuz?(olumlu cvplar karşısında yarın almayı planlıyorum)
  • 30 kapsül .. 32 YTL .. reçetesiz alabiliyosun... ki zzaten devletin ödediği bi vitamin de değil.. 4-5 gün kullanımdan sonra daha iyi farkedersin yararını ... bende yan etikisi olmadı ciddi şekilde.. bünyeye göre yanetkisi ve şiddeti değişebilir...

Edit :
    bu arada ekşide yortumların hepsini okudum ben daha önce... bilgim var... beğenen bir çok kişi var gördüğünüz gibi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Nisan 2008; 2:35:28 >
  • oK sağ olasın 32 biraz tuzluymuş biraz araştıram yeterince faydasını gören eleman yakalarsam alırım artık.
  • Biraz daha kaynaştıralim istedim
  • bu alışkanlık
    ben 9 senedir saat 7.30 civarı kalkıyorum hala da öyle
    mecburiyet..

şimdi istediğim saatte yatarsam yatayım saat 7.30 gibi kalkıyorum kendiliğimden
    uykum oluyor ama kalkıyorum...
  • yukarı. Ben de mi alsam bu ilaçtan, eczanelerde vitamin diye mi geçiyor?
  • yarın alıyorum
  • Bugün aldım pharmaton. 2 dk önce de ilk defa içtim bakalım neler olacak

Bu arada gördüğüm kokusu ve tadı en iyi olan vitamin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 12 Nisan 2008; 17:30:40 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.