Şimdi Ara

Uykusuzluk Sonucu Kaza (fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, seçim günü sabah annem aradı. Baban Konyadan (çalışmak için gitmişti) eve geliş yolunda, tam da eve varmak üzere iken kaza yaptı, bir şeyi yok dedi. Ama o bir şeyi yok kelimesini söyleyene kadar ömrümden ömür gitti resmen. Babamla konuştum, çok şükür burnu dahi kanamamış, sonra kazanın ayrıntılarını anlattı bana.

Gündüz çalışmış, iş çıkışı yola çıkmış, Adana ya yani eve gelmesine 3km kala saat gece 2-3 sularında uyuya kalmış ve gözlerini açtığında tarlanın içinde büyük bir sarsıntı ile gidiyor halde bulmuş kendisini. Kazayı yaptığı yer tek gidiş ve gelişin olduğu bölünmemiş bir yol. Yani sağ tarafa değilde sol tarafa gitse, karşı yönden gelen araç ile kafa kafaya çarpışacaktı. O yolda da en az 80-90 km ile gidiyor insanlar. Büyük bir şans eseri yoldan bir kaç metre uçup tarlaya girmiş, ve o şekilde bir süre daha yol aldıktan sonra durmuş. Kaza yerini sonradan gören komşular ve Jandarma ekipleri bu araç nasıl takla atmadı diye şaşırmış resmen. Ve yine bir tesadüf ki, babam Adana ya gitmeden önce Annemle konuşurken Emniyet kemerini takıyor değil mi diye sormuştum. Annem de sürekli taktığnı söylemişti. Sonradan bu cümleyi ben unutmuştum ama Annem bana geri hatırlattı, hissettin mi kötü bir şey olacağını diye. Araba falan umrumuzda değil tabiki, Babam sağ ya geri kalan her şey boş. Ama ben yinede merak eden arkadaşlar için kaza yerini kötü de olsa çeken komşunun bana whatsapp tan gönderdiği fotoğrafları ekliyorum.

Son olarak, Lütfen, Lütfen, Lütfen uykusuz yola çıkmayın. Uykunuz geldiğinde şimdi eve geldim geleceğim dayanabilirim demeyin, Çekin bir petrole, yatırın koltuğu, hepinizin cep telefonu var 1.5-2 saat sonrasına alarm kurun, yatın uyuyun. Gideceğiniz yere hiç gitmeme riskinin yanında bir kaç saat geç gitme sanırım kabul edilebilir bir anlaşma.

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı) Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı) Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı) Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı) Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı) Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı) Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı) Uykusuzluk Sonucu Kaza  (fotoğraflı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 14 Ağustos 2014; 14:26:35 >

• Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.

Fabia çimenlerin içinde acayip şirin çıkmış
  • Çok büyük geçmiş olsun hocam.

• Geçmiş olsun.
  • Geçmis olsun hocam

• Gecmis olsun. Bana bir sey olmaz diyenler iki kere okusun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza değerlendirme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iyi ucuz atlatmis kurban kesin
    Gecmis olsun

• Geçmiş olsun, Allah korumuş.
  • geçmiş olsun
  • Büyük geçmiş olsun.

• Jazzcilar sitelerinde soyluyorlardi istatistik olarak en fazla Kaza hedefe yaklasildiginda oluyor. Tabii sizinki uykudan ama dedigim olayda muhtemelen varmaya yakın sevinçle aşırı surat ten geliyor.

• Geçmiş olsun hocam. Aracın takla atmaması ters yönde seyretmemesi çok büyük şans olmuş. Allah gelmiş geçmiş etsin.

• Geçmiş olsun hocam, Allah beterinden saklasın. Cümlemizi.
  • Geçmiş olsun hocam. Verilmiş sadakanız varmış. Bir kurban kesip fakirlere dağıtın bence.
  • Gecmis olsun hocam

• geçmiş olsun allah beterinden saklasın
  • Geçmiş olsun, uykusuzluk yanında bazen ağır yemek, vb nedenlerle de bir anda aniden yoğun bir şekilde uyku bastırabiliyor. Bir kere başıma geldi, göz kapaklarımı zor açık tutuyordum, çok şükür varacağım yere 5-6km kalmıştı da sorun yaşamadım. Ama ne koşulda olursa olsun müsait bir yere çekip dinlenmeli.
  • Geçmiş olsun gerçekten zincirleme şanslarla kurtulmuş ama babanız büyük suçlu sadece kendisini değil bütün trafiğin canını riske atmış umarım bu olay kendisine büyük bir uyarı olur.
  • Selçuk Bey,

Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız... Karşıdan gelen bir araç olabilir, uçurum olabilir, dağ olabilir, dere olabilirdi...

Böyle bir durumda araba elbette düşünülmez, fazla da bir şeyi yok gibi, sizin pert araç davası olunca ister istemez akla kasko geliyor, kaskosu var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 14 Ağustos 2014; 15:34:24 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.