Şimdi Ara

Uykusuzluk Rekorun Kaç Saat ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltere'de 42 yaşındaki Tony Wright'ın, daha önce 11 gün olan uykusuz kalma rekorunu kırdığı iddia edildi.
    Wright'ın, ABD'de 1964'de 264 saat uykusuz kalarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na giren Randy Gardner'in rekorunu geçtiği belirtildi. Guinnes, sağlık riski nedeniyle bu alandaki rekor denemeleri sınıfını kaldırmıştı.
    Çay içerek ve çeşitli meşguliyetlerle uykuya direnen Wright, yaptığı açıklamada, kendisini iyi hissettiğini ve çiğ gıda tükettiği "Taş Devri" diyetiyle beyninin uyanık kalmasını sağladığını söyledi.
    Wright'ın uykusuzluk sürecinin, 24 saat boyunca internetten ve kameralardan izlendiği belirtildi.
  • Benim 20 saat en fazladır. İşiniz gücünüz mü yok uyumuyosunuz. Hayır çok meşgul olsanız bile arada 1 saat kestirin rahatlarsınız. Hayatı kendinize zindan etmeye ne kadar meraklısınız.
  • 38 saat falandı
  • perşembe sabah 8 den cumartesi gece 12 ye kadar hesaplayın işte

64 saat heralde.. başlık bile açmıştım, geçmişi kurcalamak istemiyorum.. :/
  • 22 saat
  • 2 gün hiç uyumadm zaten öncesindede yorgundum o 2 günün sonunda vücut kendi kendini kapatmış uyumuşum
  • En fazla 1 gündür.O da uykum düzene girsin diye.
  • 85-86 saat.2007 yazı.Geçen yaz 71 saat.
  • 48-50 saat civarı
  • 70 saate tamamlayıp yatmıştım sonra uykum gelmedi bir süre yabancılaşıyor insan o kadar süre uyumayınca
  • 90 saat falan herhalde 3 gün uykusuz beklemiştim.Güneş yanığı malumunuz havuza gidince öyle bir deneyim yaşadım.Adam uyuyamıyor sırtta gövde ve bacaklar birtek malum yer duruyor:D
  • 8 saat
  • 20 saati geçemedim hiçbir zaman
  • Beyin ameliyatı geçireceğim aylarda tam bir hafta uyumadım daha doğrusu uyuyamadım.
  • 37 saat olsa gerek
  • yılbaşından önce 11:59 da buraya 1 sene yazıp iğrençliğe boğucam
  • 32 saat
  • 2 gündür uyumuyorum rekor bugün belli olur.
  • 36 saat İstanbul Park'taki F'i izlerken(5. dakikadan sonra) uyuya kalmıştım.
  • 41
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.