Şimdi Ara

UYKUSUZ KALMAK İSTİYOSAN GEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kahveli kola. Bunun sayesinde 29 saat hiç zorlanmadan durdum. Sonra kendi isteğimle uyumaya çalıştım yemin ediyorum zorlandım uyumaya.Bilmeyenler için söyledim. Çok fazla içmeyin kalp çarpıntısı yapar. Ve bence son 15 gün kullanmayın düzen olsun

edit: yurtdışında coca cola kendisi böyle bişey çıkardı korkmayın ölmezsiniz iç ve uykuyu unut. bu sihirli bir içecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingragner3 -- 7 Haziran 2018; 2:2:1 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kola ve kahve çok dengesiz oluyor.Ayrıca zararlıdır hocam. köpüğü ayarlayamıyorum ben . Daha güzel şeyler bulmak lazım
  • midenizi deleceksiniz haberiniz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilbaz123a -- 7 Haziran 2018; 1:41:26 >
  • türk kahvesi iç daha iyi en azından faydası var
  • size şimdi sağlığınızdan etme çelinç yapçam
  • Atıyorsun ritalini mis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz Okuluna Kalmak
    14 yıl önce açıldı
    Gitmek mi zor, kalmak mı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu yurtta yapardik sabaha kadar zımba gibi olurduk hey gidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl oranlıyirsun peki ben tutturamıyorum oranı

• tadı kötü olmuyo mu
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Bardağın tabanı doluyor boy olarak 0 a yakın ama genişlik olarak taban doluyor. Sonra döküyorum kolayı baba varya 5 tane uyku ilacı ver gene uyumam atom bombası gibiyim
  • elione kullanıcısına yanıt
    çoğu kişi kötü demiş ama ben sevdim
  • Onun yerine bi yudum kahveden alsak sonra bi yudum da koladan. Ardından onları ağzımızda gargara etmek suretiyle mideye göndersek?

• IST_PSY kullanıcısına yanıt
    mide bunu anlıyor ve reddediyor.
  • kola ve kahve sacma bence. 1 bardak kahve kola iceceginize, hangisinin ayik tutma etkisi coksa bir bardak onu icin daha cok ayakta kalirsiniz. neden karisitirip 2 sini birden kafein etkisini ortaliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

kola ve kahve sacma bence. 1 bardak kahve kola iceceginize, hangisinin ayik tutma etkisi coksa bir bardak onu icin daha cok ayakta kalirsiniz. neden karisitirip 2 sini birden kafein etkisini ortaliyorsunuz.
    Wowowowowow birileri sıvı çözeltiler çalışmış. Hangisinde kafein kütlesi daha fazla alınıyor peki vücuda. Sadece kola içtiğinde mi yoksa ikisini beraber içtiğinde mi? Kahveyi de kolayı da sıvı olarak alsa karıştırsa 1 bardak içse doğru ama bardağın altına çözünür kahve döküp kolayla karıştırdığında 2 kat kafein alıyorsun.
  • bunu 11. sınıfta nba finalini izlemek için yapmıştım daha da yapmam. kalp atış hızım oldukça artmıştı. korkutmuştu beni. uzun vadede kullanımı aritmi yaratabilir. dikkat edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agonize kullanıcısına yanıt
    reis 10 gün kullansam ölür müyüm ? neden şimdi yazdınki bunu psikolojik olarak kötü hissetmeye başladım lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

bunu 11. sınıfta nba finalini izlemek için yapmıştım daha da yapmam. kalp atış hızım oldukça artmıştı. korkutmuştu beni. uzun vadede kullanımı aritmi yaratabilir. dikkat edin
    yalnız bişey dicem zaten %70'i köpük oluyor. geriye kalan azıcık sıvıyla ölmeyiz bence :D
  • Bilgecandede58 kullanıcısına yanıt
    ozaman bi bardak kahve ve bir bardak da kola icsin. ya da 2 bardak kahve ya da 2 bardak kola icsin. ne gerekbvar karistirmaya ayni seye denk geliyor. bu arada ben marmara makine son sinifim hocam. size tavsiyem uyumadan calismaya kalkmayin gereksiz ve bosa zaman kaybi. 7-8 saat uykunu al 10 saat duzgun dinc kafayla calis. kolay gelsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.