Şimdi Ara

UYKUSUZ KALMAK İSTİYOSAN GEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingragner3

yalnız bişey dicem zaten %70'i köpük oluyor. geriye kalan azıcık sıvıyla ölmeyiz bence :D

köpüğün büyük çoğunluğunu kaşıkla almıştım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyom sıvıdan kâr herhalde ama baya zararlı ben yaptım bidaha yapmam. Sıvı kaybı çok oluyor dediğin gibi yapsalar yine daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bunun sebebi içindeki kafeinin merkezi sinir sistemi uyarıcısı olmasından kaynaklanıyor fakat belirli ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Örnek vermek gerekir ise adenozine receptörlerine bağlandığı için beyin yapısında değişikliğe uğratıp bıraktığın zaman uyuşturucu kullanımına benzer etkiler gösterebiliyor, dopamine oxidatif olduğu için beyin zararı verebiliyor(ampethamine sanırım bunun yüzünden yasaklanmıştı), gastric boşaltmasını hızlandırdığı için ince bağırsaklara zarar veriyor, bağışıklık sistemini bastırıyor ve kortizolu yükseltiyor. Kafein zaten asidik bir madde, kola ile karıştırıldığını hayal bile edemiyorum.

Kısaca kola ile karıştıracağına kahvenin türüne göre kafein dozajını ayarla ve sadece ders çalışırken iç. Zaten kolanın içindeki şeker BDNFi azalttığı için kolanın pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.