Şimdi Ara

uykum geliyor ama uyuyamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3-4 gündür zar zor 4-5 saatt uyuyorum uykum geliyor ama gözümü kapayınca zihmime şekiller düşünceler geliyor uyutmuyor psikolojik mi bilmiyorum ama gerçekten durumum çok vahim bu aralar gerçekten çok stresliyim :(

• dostum şöyle düşün mesela sınava girmeden önce de öyle çoğu kişi uyuyamaz ve gününün çok kötü geçeceğini bitkin bir hal alacağını düşünüyor.
    Vücut öyle bir mekanizma ki senin stresli olduğunu bildiği için uyumayıp sorunu çözmeye odaklanıyor.

uykun gerçek mana da geldiğinde emin olabilirsin kendi kendine gidip uyuyacaksın.

Hangimizin stressiz günü yok.,
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

dostum şöyle düşün mesela sınava girmeden önce de öyle çoğu kişi uyuyamaz ve gününün çok kötü geçeceğini bitkin bir hal alacağını düşünüyor.
    Vücut öyle bir mekanizma ki senin stresli olduğunu bildiği için uyumayıp sorunu çözmeye odaklanıyor.

uykun gerçek mana da geldiğinde emin olabilirsin kendi kendine gidip uyuyacaksın.

Hangimizin stressiz günü yok.,
    Yatmadan yarım saat önce bir bardak ayran ve bir aspirin iç.
  • 1 Aydır aynı sorun bendede var ne yapmam gerekli.
    Her şeyi aşırı kafaya takan bir yapım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Avcı -- 25 Eylül 2012; 19:47:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Avcı

1 Aydır aynı sorun bendede var ne yapmam gerekli.
    Her şeyi aşırı kafaya takan bir yapım var.
    Aynı sıkıntı bende de var yardım lazım
  • quote:

Uyumadan önce yoğurt yiyin , ayran için :) Yatağa yatınca hiç bişey düşünmemeye çalşın he illede aklınızda bişeyler canlanıyorsa yatakta uyudunuzu düşünün:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1090

Uyumadan önce yoğurt yiyin , ayran için :) Yatağa yatınca hiç bişey düşünmemeye çalşın he illede aklınızda bişeyler canlanıyorsa yatakta uyudunuzu düşünün:)

Alıntıları Göster
    baska öneriler varmı yoğurtan başka.
  • quote:

baska öneriler varmı yoğurtan başka.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar uykum geliyor yatıyorum 1-5 2 saate zor dalıyorum ve erken kalkıyorum gözüm başım çatlıyor doktora gittim 2 ayrı doktora biri lustral ve uyku ilacı verdi lustral aldım uyku ilacını almadım 2 gündür kullanıyorum yararı yok ayrıca aranıza var mı bu sorunu yaşayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: halloween13

arkadaşlar uykum geliyor yatıyorum 1-5 2 saate zor dalıyorum ve erken kalkıyorum gözüm başım çatlıyor doktora gittim 2 ayrı doktora biri lustral ve uyku ilacı verdi lustral aldım uyku ilacını almadım 2 gündür kullanıyorum yararı yok ayrıca aranıza var mı bu sorunu yaşayan

olmaz mı bende var hayatımı çok derinden etkiledi sürekli bi düşünce vs. zor bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

quote:

Orijinalden alıntı: halloween13

olmaz mı bende var hayatımı çok derinden etkiledi sürekli bi düşünce vs. zor bir durum

Alıntıları Göster
    Başka önerisi olan.

• quote:

Başka önerisi olan.

Alıntıları Göster
    ayran, yoğurt vb. onlarda yaramıyor. aynı problem bende de mevcut. saat 11 gibi yatıyorum fakat 1-2 saate anca dalıyorum. erken kalkınca da yorgun oluyor insan haliyle. ayrıca gözlerde de yanma çok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: occupant

ayran, yoğurt vb. onlarda yaramıyor. aynı problem bende de mevcut. saat 11 gibi yatıyorum fakat 1-2 saate anca dalıyorum. erken kalkınca da yorgun oluyor insan haliyle. ayrıca gözlerde de yanma çok oluyor.

Alıntıları Göster
    işe yarayan çözümü yokmudur.
    Doktor yokmu Doktor.
  • 50 şınav 100 mekik

bak nasıl yatıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jenerik1

50 şınav 100 mekik

bak nasıl yatıyosun
    zaten yeterince ağır işte çalışıyorum 50 mekikle olcak iş değil yani.
  • Kitap oku, bi şeyler izleyerek yat, ikisi de fayda etmezse kapat gözlerini hayal kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

Kitap oku, bi şeyler izleyerek yat, ikisi de fayda etmezse kapat gözlerini hayal kur.
    aynı durum bendede var 1 haaftadır acaba ne yapabilirz ki düşünmemeye çalışıom ama oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Kitap oku, bi şeyler izleyerek yat, ikisi de fayda etmezse kapat gözlerini hayal kur.

zaten birşeyleri düşününce anlamöadan zaman geçiyor ve kendi kendime dalıyorum ama 1 saatten faz geçiyor.
  • quote:

bende de aynı sorun var ama ben yatsam bile sürekli kalkıyorum ya uyanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

quote:

bende de aynı sorun var ama ben yatsam bile sürekli kalkıyorum ya uyanıyorum

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de var ben hiç uyuyamıyorum uyku hapları bile fayda etmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.