Şimdi Ara

Uykularım tek parça değil part part oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece yatıyorum, uyuyorum, sonra sabaha yakın uyanıyorum, çok uykum olduğu için tekrar yatıp uyuyorum, öğlene yakın bir daha uyanıyorum, tekrar uykum olduğu için yatıp uyuyorum, öğlen güneş parıldarken rahatlamış bir şekilde uyanıyorum, eskiden tek yatışta öğlene kadar uyurdum şimdi part part sürekli uyanıp tekrar yatıyorum, neden böyle?

• zip
  • Aynı sorun bende de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatmadan önce yemek yeme ve kafeinli içecekler tüketme kendine koyu bir ayran yap yat

• Kafein insanı rahatlatır aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Yatmadan önce yemek yeme ve kafeinli içecekler tüketme kendine koyu bir ayran yap yat

Hocam zaten öyle yapıyorum, yemeği yatmadan saatler önce yiyorum, ve uzun süredir hiç kafein tüketmedim neredeyse, yalnızca arada bir starbucks'a giderdim artık onu da bıraktım, ayranı da sık sık içerim.
  • Hoş geldiniz arkadaşlar bilgisayar oyunları oynadığım için bende sabaha karşı uyumaya başladım

Gece uykusu çok önemli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle daha iyi la. tek parça uyuyunca ne zaman uyudum da kalkacağım şimdi diyorum ben, yorgunluğum geçiyor ama hiç uyumamış gibi kalkmayı da sevmedim. hatta bazen gece ortasına alarm kurarım uyanıp tekrar uyuyayım diye

yine de hastalık vs varsa veya çok çok fazla bölünüyorsa rahatsız ediyordur tabi.çaresi de bol bol fiziksel aktivite, yatağa nasıl girdiğini, nasıl çıktığını hatırlamazsın bile
  • Hocam stres altındaysan, üzüldüğün bişey varsa korktugun bişey varsa beklediğin biri yada gün varsa bunlardan olabilir. Aşırı stres iş yoğunluğu üzüntü gibi sebepler uykunun bölünmesine sebep oluyor.
  • O halde iyice yorulmadan yatma kendini zorlama uyumak için uykun geldiğinde otomatik düzene girer o ve uyandığında tekrar uyuma sık kendini akşama kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 13 Mart 2018; 19:43:42 >
  • oda sıcaklığı 24-28 aralığına ayarla.
    nem oranı yüzde 55-65 arası.
    gün içi en az 3km yürüyüş.
    sabahları 9da kalk, akşamları 11de yat.
    uyumadan önce bitki çayı iç, hd 1080p 3x izleyip patla.
    sessiz odada uyu.
    gündüz uyuma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.