Şimdi Ara

Uykuda öğrenilir mi görücez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarına 2 sayfalık bir şiiri ezberlemem gerekiyor bi kaç kere okuyucam sadece,yatarken de telefona atıcam şiiri ve sabah kadar uykudayken dinliycem.bakalım işe yarayacak mı?

edit: baya bi süre uyutmadı.hiç bir faydasıda olmadı şiirin sözleri bile çağrışım yapmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 11 Nisan 2014; 12:10:29 >

• Ben radyoyu açmıştım , onun yanında da radyodan kayıt açmıştım sabah şarkıları hatırlayacakmıyım diye. Ama bir türlü uyuyamadım. Sıçrayıp uyandım sürekli şarkı yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir günde değil bir haftada anca olabilirdi o da yatkınlıgın varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Ben radyoyu açmıştım , onun yanında da radyodan kayıt açmıştım sabah şarkıları hatırlayacakmıyım diye. Ama bir türlü uyuyamadım. Sıçrayıp uyandım sürekli şarkı yüzünden.

belli saate kadar zorlar ama bi atarax alırsam öküz gibi uyurum top atsalarda
  • Valla at gibi uyursun herhalde. Denersen haberdar eder misin çok merak ediyorum.

• quote:

Valla at gibi uyursun herhalde. Denersen haberdar eder misin çok merak ediyorum.

konuya yazacam bakalım inş işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

quote:

Valla at gibi uyursun herhalde. Denersen haberdar eder misin çok merak ediyorum.

Umarım ama o ilaçlar baygınlık seviyesinde uyutuyor insanı. Uyku ilacı içmeden daha sağlıklı olur bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip, ben de merak ediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serviste müzik dinlerken arada uyuya kalıyorum sözlerini tam bilmediğim(yabancı) bu müzikler uyandığımda dilimde oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Umarım ama o ilaçlar baygınlık seviyesinde uyutuyor insanı. Uyku ilacı içmeden daha sağlıklı olur bence.

alerji ilacım aslında ama yan etkisi uyku yapması,güzel rüyalar gördürdüğü için alıyorum,etkisinin artmaması için şimdidien alıcam

• quote:

quote:

quote:

quote:

alerji ilacım aslında ama yan etkisi uyku yapması,güzel rüyalar gördürdüğü için alıyorum,etkisinin artmaması için şimdidien alıcam

İyi olur öyle. Bol şans

• editlendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.