Şimdi Ara

Uyku Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazar akşamı eve yorgun geldim ve kendimi yatağa attım.Saat 4 e kadar uyuyamadım.

Oraya döndüm , buraya döndüm yok abi olmuyor.Sanki kafamda filler tepişiyor , aklıma olur olmadık alakasız fikirler geliyor bir de arka plandan beynimde şarkılar çalıyor.Sanki kafama spotify sokmuşlar gibiydi.

Gece uyuyamadığımı fark eden annem sabah okula gitmem için beni kaldırmamış.Ben de pek istekli olmadığımdan dolayı alarm da kurmamıştım zaten.

Pazartesi sabahı zorla 10'da kaldırıldım ki , akşam daha erken uyabileyim. O gün okula gitmemiştim ama yine de nedensizce yorgundum.

00 da yatağa gitmeme rağmen bu sefer 1 de uyuyabildim ama bu uyku çok garip bir uykuydu.

Gözlerimi kapadım bi baktım abimin alarmı çalıyor.Atar yaptım filan "lan bu saate alarm mı kurulur ?!" Oysa ki saat 6 olmuştu. O an içime bir şey oturdu.1 saat sonra uyanıp okula gittim ve okulda derste bi kafayı koydum uyuyakalmışım 50 dk filan.

Fazla uzatmıycam dün gece de gözlerimi kapadım ve anında uyanıverdim. Bunu her insan arada bir yaşar bunu biliyorum ama bu kadar ard arda yaşar mı ?

Depresyon gibi bir haldeyim , ufaktan okb de var sanırım.
    Veya ben kabullenemiyorum.

Bu anlattıklarımı daha önce yaşamış , duymuş birileri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6CFDB3D6 -- 12 Ekim 2016; 9:52:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5-6 yıl önce bende yaşadım bir kere. Gözlerimi kapadım açtım sabah oldu. Uyumuşum ama hiç uyumamış, daha yeni yatmış gibi kalktım o gün yatağımdan. Hayatımda o anı çok düşünmüşümdür, hep soru işaretleriyle dolu. Resmen gözümü kapadım 1 saniye kapalı tutup açtım sabah oldu.

Not:18 yaşındayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun zamandır olan bişey yani şarkılar kafamda çalıyor durduramıyorum ve düşüncelerin birbirine girmesi .

Ordan hayal kuruyorum burdan derken .Düşünceler geçmiş gelecek çorba oluyor .Kalbe vuruyor .Bunalım yapıyor .

Gözü kapayınca tak diye uyunmuyor malesef en azından bende böyle .Ertesi gün geç uyanınca özgüven eksikliği oluyor .

Hani erken kalkıcam demiştim hayırdır ? diye biri konuşuyor .Gün bitiyor verimsiz geçiyor .Müzik bırakılmalı .En azından türkçe olanlar .

Ölüyorum bitiyorum yorgunum varamadım aşığım vs. içerikli olduklarından o moda giriyoruz .Ben bıraktım eskisine nazaran daha iyiyim .

Sabah namazına kalkıyorum genellikle .Uyku düzenimi namazlar sağlıyor .İyi var namaz diyorum .Kalkıyorum abdest alıp uykumu açıyorum .

Bir iki egzersiz ve birkaç rekat namaz dinç hissettiriyor .Özgüvenimi de toparlıyorum o sayede .Neyse uzatmak istemiyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.