Şimdi Ara

Uyku Problemi Yaşayan Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi yatağa yattığımdan 1-2 hatta bazen 3 saat sonra uyuyabiliyorum.

Ve uykum olduğu ve yorgun olduğum halde. Uykuya dalma sorunu var kısaca.

3.30 gibi yatıyorum genelde. Önceden çok daha geç yatıyordum şimdi biraz daha geriye çektim ama bu durumu halledemedim.

• yatınca vücudun depoladığı enerjiyi atman lazım, fazla mistik güçlere sahip olman gerekmez 2 bilek hareketi ile bunu çözersin.
  • Bende birşeye kafaya taktımı uyuyamıyorum sizce napmalıyım :(
  • Dün gece ve bu gece uyumadım bakalım okulda napıcam
  • aynı sorun bendede var, zaten bu sorun bizlerde olmasa bu saatte bu konuya yazmazdık
  • Benim bu gün karşılaştıpım bir durum var dün saat 6:30'da yattım daha yeni uyandım ve deliksiz uyudum. Neden 23 saat uyudum?
    Şüpheliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minp

yatınca vücudun depoladığı enerjiyi atman lazım, fazla mistik güçlere sahip olman gerekmez 2 bilek hareketi ile bunu çözersin.

/>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLEK AĞRISI YAŞAYAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

Orijinalden alıntı: minp

yatınca vücudun depoladığı enerjiyi atman lazım, fazla mistik güçlere sahip olman gerekmez 2 bilek hareketi ile bunu çözersin.

/>

gif görünmüyor.

Lan NY'da akşamın 9'unda ne işin var forumda deli misin birader ?

•  Uyku Problemi Yaşayan Varmı?

• var. Sabah 6.30 da uyanıyorum. öğleden sonra 3 4 gibi felaket uyku çöküyor, yorgunluk da üstüne. yatağa giriyorum ama uyuyamıyorum. şaş kaza uyursam sabaha kadar bile uyuyabilirim ama uyuyamadığımda ggece 3'e kadar oturuyorum. Toplam 3, 3 buçuk saat kadar uyuyup tekrar uyanıyorum ertesi gün yine aynı sorun. okul bitsin doktora gidicem :<
  • Ne kadar uyursam uyuyayim yetmiyor :(
  • Aynen... Bide uyudummu cok derin uyuyorum ben. yilda 5-6 kere ruya goruyorum. Top patlasa uyanmiyorum o yuzden saat 4ten 8e kadar alarmim calar ama ben duymuyorum :|
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.