Şimdi Ara

uyku moduyla ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim sistem uyku modu komutunu verdiğimde geçiyor ama sonra hemen uyanıyor.
    powercfg -devicequery wake_armed komutuyla pcyi başlatan cihazları listeleyebiliyoruz ben hepsinin pcyi başlat seçeneğini aygıt yöneticinin ilgili özellikler bölümünden devredışı bıraktım.
    Ama netice değişmedi.
    performans modu yerine dengeli seçtiğimde de sonuç değişmedi.
    windows 7 ultimate kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

Beyler benim sistem uyku modu komutunu verdiğimde geçiyor ama sonra hemen uyanıyor.
    powercfg -devicequery wake_armed komutuyla pcyi başlatan cihazları listeleyebiliyoruz ben hepsinin pcyi başlat seçeneğini aygıt yöneticinin ilgili özellikler bölümünden devredışı bıraktım.
    Ama netice değişmedi.
    performans modu yerine dengeli seçtiğimde de sonuç değişmedi.
    windows 7 ultimate kullanıyorum.

Öncelikle daha önceden bilgisayar uyku moduna geçiyormuydu ? En başından beridir aynıysa işlemci özellikleri kontrol et çünkü bazı işlemciler uyku modunu desteklemeyebilir. İşletim sistemin desteklemeyebilir farklı sürümleri kurup denemeni tavsiye ederim.

• yok ya işlemci yada os tabanlı değildir cpu e7500 os win7 ultimate yazdım.
    daha önceden geçiyordu.
  • biosunu sıfırla. benim gigabyte anakartım da (2 yıl sorunsuz kullandım) kapattıktan 5 sn sonra tekrar açılıyordu. neyaptımsa olmadı, garantiye yolladım, üretici yeni ve özel bir bios yazdı. o şekilde kapanır olmuştu. seninde bios bozulmuş olabilri gibime geliyor.
    istersen bios tan sonra usb veya live cd ile bir işletim sistemi kur ve senin hdd yi sistemden sök. yeni yaptığınla çalışırken uyku modunu dene. eğer kapanırsa format, kapanmazsa bios-anakart sorunludur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ilgili bir sorun...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.