Şimdi Ara

Uyku İlacı Tavsiye Edebilecek Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdan yazmak zorunda değilsiniz pm'de atabilirsiniz. 4-5 'ten önce uyuyamıyorum haliyle o saatte uyuyunca da ertesi gün öğlene kadar uyuyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Unisom. Zestat daha etkilidir ama antidepresandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal yöntemler denedin mi? Ayran falan. Çok içince bildiğin bayılıyorsun.
  • Sorun psikolojik mi yoksa uyku düzeni mi bozuldu? Ciddi bir sorun varsa doktora giderseniz antidepresanlar daha etkili olur.

Bitki çaylarını da deneyebilirsiniz papatya, melisa çayı ya da doğadan'ın passifloralı çayı vardı akşamları bazen içiyorum plasebo mu bilmiyorum rahatlatıyor bunlar biraz uyku için iyi geliyor.
  • Atarax
    Üstelik fiyatida uygun

• @Angaralı_06 hocam evet birkaç kişi daha bunu önerdi. Bakacağım , teşekkürler.

@90numaraşanzumanyağı hocam bir kase dolusu yoğurt yedim etki etmedi

@laune hocam psikolojik değil uyku düzenim bozuldu. Birkaç gün geç yattım artık normal yatmam gereken saatte uyuyamaz oldum...

@redbull hocam bu ilaca da göz atacağım , teşekkürler

• İlaç kullanımına alışık değilsen, sürekli uyarıcı içecekler yada ilaçlar kullanmıyorsan papatya çayı iç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Atarax ı tavsiye edebilirim hocam tam bir f/p.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Supradyn Enerji hapıdır yani vitamin hapıdır kendisi bir ara güçsüz hissettiğim zamanlar dadanmıştım ve bir baktım paso uykum geliyor dedim bunu içtikçe ders okul hiçbir şey yapılmaz ve öylece bıraktım. İstersen denersin ve kilo da aldırıyor ona da dikkat et. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Supradyn Enerji hapıdır yani vitamin hapıdır kendisi bir ara güçsüz hissettiğim zamanlar dadanmıştım ve bir baktım paso uykum geliyor dedim bunu içtikçe ders okul hiçbir şey yapılmaz ve öylece bıraktım. İstersen denersin ve kilo da aldırıyor ona da dikkat et. :)
    Zaten zebellah gibiyiz hocam

• Melatonin hapı kullanabilirsin vücutta doğal yollardan üretilen uyku hormonunu dışardan almış oluyorsun yan etkisi uyku yapmak olan psikiyatrik ilaçları doktorun vermesi dışında kullanmanı tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaç ile uyursan uykudan yeterli verimi alamazsın.Taze papatya çayı içebilirsin
  • Amerikan Puritan's pride da güzel markadır.
    İhtiyacı olana yardımcı olabilirim...
  • uykuya dalmanda mı sıkıntı var uykuyu sürdürmende mi bunlar önemli detaylar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.